- 11 Kasım 2009
- 1.411
- 37
- 163
sagol canım benim ya cok zor ham psikolojık olarak hem maddi olarak dualarınızın geri dönecegine eminim insallah rabbim hepimize nasip eder
tahmin edebiliyorum.maddiyatta ayrı başlı başına konu zaten.ne kadara maloldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canım benim ya cok zor ham psikolojık olarak hem maddi olarak dualarınızın geri dönecegine eminim insallah rabbim hepimize nasip eder
suziscom sagol ama sensiz bu topik olmuyo bizi yanlız bırakma sagolun arkadaslar dualarınızı hissettim cok korktum ama cok sükür bitti .4 tane toplanmıs 1 tanesi minikmis ama onunla dasansımızı deniyelim dediler bugun konusmak icin cok erken yarın ara bilgi verelim dediler 2 ile 3arası gibi insallah hersey yolunda gider hepinize cok tesekkur ederim öpüyorum sizleri
tikkat tikkat kamp sakinleri
tikkat tikkat
uzun bi süre aranızda olamayacagım,ama fırsat buldukça takip edecegimhepinizi çok seviyorum ve merak ediyorum .geçmişi şöle bi okudum ve verilecek cevaplarım var:)))
cnm belki markalar farklıdır.senin kullandığın burda yoktur bizimki de orda:))
ösledim kız seniçok metalik bi hatunsun..çinko bakır herbişey var
![]()
oyy oyy oyyy kampmızın haşarı çocuuuu
nerdesin be yaaa..özledim be yaaa
edajan hakkaten tadımı kaçırıyoruz acaba??kimbilir bizde ne fazlası çıkar:)))
acaba bi test mi yaptırsak bilemedim be yaa![]()
kahve mihergün mü
![]()
inanmıyorum sana yaaaaa....olmas kuşum vazgeç hemen .çay bile az içiyoruz hatta içmemek lasım.
araştırmacı muhabire şuanda ulaşılamıyor..lütfen daha sonra tekrar deneyinn![]()
yerim seni edajanımmm yaaa
ahahaha çok dogru 10 günde bir o koltuktayım gidemezsem huzuruz oluyorumo kadar yani:)))
inan ben tam olarak arasındaki farkı anlamıyorum.fsh ım yüksek, aml ise düşük çıktı.yumurta olmuyor işte bunları düşünerekten yazdım.bugün yeni bir doktordan randevu alıyorum zaten.biraz daha iyi olacak sanırım.öyle umut ediyorum.
kızlar ya ben çok ümitsizim hiç belirtim yok. bilmiyorum. allahım hakkımda hayırlısını versin. dua ediyorum. hepinizi öpüyorum. sevgiler...
pantolonda giysem belden aşağısı çıkıyor etekte giysen ama en iyisi pantolon çorap derdin olmuyıor bari:))) daha bunları yeni öğreniyorsun he ne güzel işallah öğrenmene gerek kalamdan bebeğin gelirde :)
arkadaşlar ben testleri yaptırdım ama sonuçları doktora göstermek için hafta başını beklemem gerekiyor acaba bilginiz varsa testler hakkında yorum yapabilirmisiniz
tsh 0.39
anti tpo 2.61
fsh 11.37
lh 6.56
prolaktin 7.47
şimdiden teşekkürler
arkadaşlar ben testleri yaptırdım ama sonuçları doktora göstermek için hafta başını beklemem gerekiyor acaba bilginiz varsa testler hakkında yorum yapabilirmisiniz
tsh 0.39
anti tpo 2.61
fsh 11.37
lh 6.56
prolaktin 7.47
şimdiden teşekkürler
yok arkadaşım ultrasyona baktı ve kan testi yaptırdı...şimdilik normal dedi..ama daha yumurtama bakacak ve alttan muayne edecekmiş..şimdilik yapılan testler iyi gidiyor..umarım diğerleride normal değerlerde çıkar bakalım...sadece folik asit verdi şimdilik.. ben klomen vermesini bekliyordum. ama yumurtamın durumuna göre verir herhalde..bir sonraki randevuda konuşucaz bakalım..
İmocuuuuuuum, günaydıııııııınBulursak yiyelim Suzişi
Arada bir ceee der sanıyorum
Kahve bu kadar mı etkili yani ? Aman ne bileyim İmocum yaaa, herşey yasak yasak, sonuç sıfır !!! Sen başlıyorsun şimdi acuya değil mi ?
Defne, ultrasonla karın üzerinden mi baktı doktorun ? Bu şekilde birşey göremezki !
tahmin edebiliyorum.maddiyatta ayrı başlı başına konu zaten.ne kadara maloldu.
benim fistigim cevapmi yazmissss tatliskom kahve acayip yasakladi ki ben gunde iki fincan icmezsem kendime gelemiyordum.. ne olacak bilmiyorum garryyyy :))) tatlim benim yarin 4. seansim olacak yarin bitkiseller verecekler vallahi. hamile kalan arkadaslarim israrla acu.cunu degistir buna git dediler.. bakalim neler olacak.. herkesin bunyesi farkli evet.. kismet artik be bitanem.. Allah ne yazdiysa o olacak..
edacım tedaviye baslamak bile gercekten cok güzel orada doktoru beklerken bile hic sikayet etmedim ama bide rahat olabilsek ben hic rahat olamadım yedim kendi kendimi sakın sen öyle yapma .![]()
edacım cok sasırdım kücük olan yumosunun döllendigine ben o zaman son ana kadar hepsinden ümitli olum
Edacım bukadar ümitsiz olma diyecem düne kadar sen gibiydim.alışıyoz canım alışıyoruzzzz.başka birşey değil yani.bence aklına birşey getirme klomen de zaten kist olası bi durum.hep aynı doktoramı gidiyosun.ben geçen yazmıştım burda.doktorumu değiştirdim.bugün bi doktorla randevum vardı..daha ümitli başladım en azından.bi sürü de tetkik istedi.ne yapalım.düşe kalka bir gün varacağız.allah emeklerimizi bize bebişlerimizle sunacak.bizi ödüllendirecek.umudunu yitirme canım.Yine doktora gittim ve yine bir şokla geri döndüm arkadaşlarReglin ikinci günü, kan verdim, bir de ısrarla ultrason istedim ki son kullandığım klomenden kist var mı diye merak ettim... Bir de ne duyayım ultrasonda kistim 3,8 mm.e büyümüş, ayrıca görüntüsü şüpheliymiş !! Kist daha şeffaf görünürken benimkisinde kötü huyluya benzeyen görüntü varmış !
Renkli doppler istedi doktor, sen bebekle uğraşırken bu kisti de gözden kaçırmamak lazım dedi...
Düşünebiliyor musunuz geçen hafta menopoza giriyorsun dediler, ben daha onun şokundayken bu hafta kötü huylu kistin olabilir diyorlar !!!! Yine, yine, yine ve yine !!!!!!!!!!dayak yemiş gibi çıktım doktordan, iş yerine geldim, ağladım, ağladım, hala sersem gibiyim ve de çoookk yorgunuuum
Her gittiğimde daha kötü bir haber alıyorum, ben gerçekten pes etmek üzereyim kızlar, dayanamıyorum
![]()