duscugum Mustafa bahceciye gidecegim diye bir sey yok.. sadece arastiriyorum. bana 3 tane cevap yazdi ve bastan beri sordugum soruya taa 3. mailinde uc defa tekrar tekrar sordugum soruyu cevapladi.. bu hosuma gitmedi zaten ve hemen gel felan.. onun haricinde. birde kendince espri yapmis illaki hamile kalacaginiz diye birsey yok her yigidin yogurt yeme sekli farklidir demis.. bunu anlamadim espri mi? bence mustafa bahceci bu maili yazmiyor bence baskasi vekaleten cevapliyor olabilir. cunku taninan mustafa bahceci. ama yaninda calisan cok insan varmis ya... offf yani tuhaf bir durum kislar.. Allahim tedavimizi emin ellerde baslatmayi nasip eyle YARABBIM...
imoje canım,
senin durumun özel yanı yurt dışından geleceksin belki mustafa hoca bu sebeple ilgilenir seninle, şimdi bak merkez olarak elbette iyiler ama , ben ve benim gibi olanlarla çok fazla ilgilenilmiyor yani rezerv azlığı felan, senin kesin teyit alman lazım bu merkezden önce,
ikinci bir yer sana önerebileceğim, bak umut ta süleyman tosun olabilir, onlar daha yakın olabilirler uzamnlaşmışlar bu konud bundan emin ol,
sonra yeditepe universitesinin tüp bebek bölümü başında olan var prof cem fıçıcıoğlu, embirologları ve labaratuvarı çok iyi deniyor, ben benim eşim dr, kendi branşı kadın doğum değil ama, sınıf arkadaşları var, onlara soruyoruz hocaları oluyor bu işin içinde oldukları için daha net biliyorlar kim iyi kim paracı felan,
sonra prof ümit özekici var, bu da zor vakaların adamı ,
bak bürüksel kadın sağlığı merkezi var, en az mustafa bahcecei kadar eski bir yer, başında yücel hoca var soyadını hatırlayamadım, burasıda inanki çok iyi, onlara da bir mail at ve direk yüzel hocayı istiyorum ilgilenecekse geleceğim de ve bana lütfen değerlerime göre net birşey söyleyin de,
mustafanın o kadar fazla danışmanı varki tabiki aillerine o bakmıyor canımm,
hadi bol şans, sormak istediğin birşey olursa ben de burdan gene araştırırm senin için, eşimin çok yakın kankası da tüp bebekci ama ben ona gitmedim arkadaş felan diye, ona soraraız gerekirse gene isim alırız,
öpüyorum seni