Yeşersin arkadaşlar o umutlarınız hiç bir zaman sönmesin. Böyle okudukça öyle anlıyorum ki sizi. daha bir kaç ay önce aynı hislerle çok okurdum buralarda. Tüp bebek tedavilerimde ilkinde erken ovulasyon oldu, toplanabilen yumurtalarda da döllenme olmadı. 2.de 1 tane 2.sınıf embriyo elde edilebildi, negatif oldu. 3. de 2 tane 1.sınıf embriyo transfer edildi, en umutlandığım tedavimdi ama maalesef sonuç olumsuz oldu. 4. ve sonuncuda yine 2 adet transfer edildi ve olmadı yine olmadı... Artık bıktığım, sıkıldığım, umutlarım tükendiği anda Rabbim'e doğal yolla hamileyim. İnşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder ve kucağımıza almak nasip olur. Diyeceğim o ki Allah büyük, verdiğiniz çabayı emeği görüyor, inancınızı yitirmeyin, dua etmekten vazgeçmeyin. Bunlar size ne kadar zor ve uzak geliyor ise emin olun ben de burda okurken bana da öyle uzak gelirdi, başıma gelmez diye düşünürdüm, gelebiliyormuş. Allah'tan umut kesilmiyor. Herşey duayla, inançla arkadaşlar... Allah her isteyene versin inşallah sağlıklı, hayırlı evlatlar..
Bu arada unutmuşum, tüm bunlar olurken FSH değerim artıyor ve yumurta rezervim azalıyor, ben de zamana karşı yarışıyormuş hissiyle günden güne geriliyor idim. Artık tüp bebekle bile pozitif değeri görmek öyle uzak geliyordu ki bana.. Rabbim yeter ki ol desin, olmayacak şey yok.