kızlarrrrr merhaba canlarımm,
picassommm, düşşşşüm, imojemm, gabrielim,, sevimlimm gizzzim, semoşşşumm ay herkesi saydımmı dur hasretbebem de var fıstıklarrrrr,:)))
hepinize yazıyorum şimdi tek tekkk,
picassoo kız seni unuturmuyum bak kıtap yazcaz valla eğer olmazsam da anne yazcam azmın sonu artık nereye varırsaa:), imoje doğru demiş, ultrasonda yumurtanın yani folıkulun dolu olup olmadıgı bellı olmaz, toplandıktan sonra anlaşılır, dr ultrasondakı catlamayan yumurtayı muhtemel yumurta olarak görmüştür, nerden biliyorsun dersen ben gecen ay sormustum bu çatlamayanlar gerçek yumurtamı dıye hoca açıklamıştı,
ama ıyı bırsey boyle olması çünkü yumurtlama oluyor sende ve kendılıgınden 24 mm guzel bır yumurtan var, bıraz ılaçla dahada artar bu ınankı, picasso şunu unutma, dua ederken bile birşey dilerken bile temelde attığın tohum düşünceye çok dikkat et, enişeyle, ya olmazsa ile veya korku ile bilinç altında birşey bırakırsan temeldekı tohum düşünce frekansına göre poztiflik ve negatiflik devreye giriyor, bu yüzden lütfen derinnnnn bir nefessss alarak zihninizi boşaltın rahatların ve öyle duanızı yada dileğinizi yada medıtasyonunuzu yapın diyorumm,
imojem canımm, cevaplıyorum,
birincisi bendekı embrio olarak dondu, eğer bekar olsaydım yumurtayı sadece donduruyorlarmış, onu tr de yapan sadece bir ingiliz firma var bir hastane ile anlaşmalı, tr de embrio transferı donduruluyor biliyorsun, bekar çiftlerin tüp bebek yapması ve tek basına yumurta dondurmas kanunen yasak aile birliğini korumak adına ( gereklı mı gereksız mı bilmiyorum tabi)
2.kalite benım embrıom ama hoca nisan ve mayısta bu iş biter diyor, ( inşallah tahminlerine göre topar yumurta da ) bu iki ay süresince elinde 4 min adette veya 5 yumurta olmasını istiyorkı pgt de yapıp bana oyle transfer etsın , cunku bende kalp durması oluyorya 12. haftaya kadar olan kalp durması genelde yumurtanın genetıgınden kaynaklanırmıs. yani havuz sistemi bu ,
uygulayacağı protokele gelince, su an bilmiyorum, ama karışım ilaçlar uygulayacağım dedi, yani bildiğinzi ilaçlardır buyuk ıhtımalle amerıkada neyse tr de onlar var zaten yenısı yokta hanı belkı dozu ve kullanım sırası farklıdır, regl olunca anlıycaz zaten:),
hasretbebem canım, canını sıkma, en umıtsız durumda benım ınankı , hem yasdan hem rezervden cıkmıyor bende de bak dunya kadar doz ılaç kullandık bır tane ancak çıktı, ama dr umutlu bende umutluyum dur bakalım allah ol derse olacak kaderımzıde varsa anne olmak olacağız yoksa da ınan yapacak birşey yok bu dünyada oldugumzu sürece alacağımız ve yapacağımzı başka derslerımzı var ,
unutma bu dünya bir oyun sahnesi sen nasıl istersen o şekilde oyunu şekillendirebilirsin.:),
başk abaşka, gabriellllll kızım hadi hepberaber bak nisan -mayıs baharda bu iş oldu oldu sonra olmazsa yaz gelıyor zatennn bakarız tekrar ne oluyor :) hayat bu işte deneyımler ve tecrubelerle dolu bunları yasıycazkı ruhumuz tekamul edecek tanrımıza ulaşacak ınsallah:)),
aslında çok fazla dunyasal olaylarda takılıyoruz, spirituel alem de fiziksel alemde bir , herşey bir bütünün parçası kızlar, o yüzden,
herşey olacağına varır demek en güzeli:)))),
öpüyorum hepiniziiiii mucksssss,