nedir bu asabiyet nazencim..... insanın aklına binbir türlü şey geliyor.....malesefki bununda ilkini yaşıyoruz..... içi dolu neye göre dolu basit bir kanmı kötü birşeymi kendimde olan birşeyede malesefki sanane diyomiyorum.... offfff ya karmaşıklık karmaşıklık üstüne en iyisi bunuda arkama atmak........
picasso, sen benim yazım dilimi yanlış anlamışsın, sana sanane derken, bunda kötü birşey yok yani dolu boş olması şu an için mühim bir konu değil zaten dr dk hapı vererek konuyu sana izah etmiş, sen önümüzdeki aya odaklan o zaman kist kalmayacak ve tedavin başlayacak demek istedim.
ufak şeyler üzerinde çok duruyorsunuz, bunları madem öyle kafanı çok takacaksın, buraya yazacağına burdan birşeyler öğrenmek isteyeceğine aç dr una sor.
ama imojede bende diyoruzkı, sana dolu dedıklerı sey belki yanlış terim kullandı dr, kistten ötürü doluluk evet kan toplanıyor zaten , kisttik yapı yiyorlar sertleşiyor içi o gördüğün folikulun anlatabildm mi, kisttik sertleşmeden dolayı da e2 yüksek çıkıyor , ve zaten çaylamamış oluyor o ay ki folikul.
bunda kafayı fazla takacak birşey yok, inan ki yok, herkesin başına çok normal gelebilecek bir şey bu , o ay kist olması veya yumurtanın çatlamaması bazen yapıyor bünye bunu, ha ileriki yaşlarda daha hazla olabiliyor neden hormonların yüzünden , östrejen düştüğü için anlatabilidm mi,
sana sananne derken sen önümüzdeki aya , önündeki günlere odaklan anlamında dedim, böyle bukadar ufak şeylere zihninizi yora yora bünyeyi ve vücudu iyice kasıyorsunuz, kasıla kasıla zaten çıkacak yumurta hücreside çıkamıyor, yapmayın ya bukadar biraz rahat olun, incık cıncık yapılmaz bukadar, güvendiğin bir dr a gidiyorsun tamam işte onun sözünden çıkma, dediklerini uygula ve kafanı rahat tut biraz ne kendini ye bitir nede hücrelerini,
sevgiler,