fıstıklar merhaba,
ya çok giremiyorum topiğe ama arada gene haberlerinizi alıyorum,
ben istanbuldayım semoş cum doğru söylemiş semranus, ümit beye gidiyorum ben cok memnunum, bahceci beni yolladı artık senden birşey çıkmaz diye ama bak 2 aydır su an dondurulan 3 embrıom oldu, bu son mayıs ayı yani yarın kontrolum var ıkıncı gunum, bu ayda yapıcaz ve bu ayda 3 felan toplarız diyor hoca, sonra ıclerınden en ıyısı seçılmeye çalışılcak , inşallah kısmetse ay sonuna doğru da transfer olur herhalde, hersey yolunda giderse,
bu sistem biraz maliyetli, ust ıste 3 ay ayrıca yorucu, ama elimizde yum olması açısından mecburduk bende kıt kıt çıkıyordu yum biliyorsunuz,
ılaçlar piyasaya göre 50 tl, belki 70, tl daha uygun olabiliyor ama genelde pahalı biliyorsunuz puregon bir tup 700,800 tl, eh kaçgun kullanıyorsun, tahlileri felan var, muayeneden ucret almıyor tabi her gidişte ama, ortalama 5.5 , 6 bin bir aylık maliyet, yalnız sanırım, son ıkı ay ıcın biraz indirim yapacaklar gibi, eşim konusuyor tabi genelde ben pek bilmiyorum,
kızlar tabi hersey kısmte , çok yum olsada sonucta , tutmayacaksa tutmuyor, tutan bir yum ile bile tutuyor, o yüzden son kez deniyorum ben ve sabırla bekliyorum bende miyomlarda biliyorsunuz, o yüzden aslına bakarsanız biraz hayal gibi görünüyor ama , denemek ve herseyı yaptım demek istedim,
bu ara pek yazamam o yüzden merak etmeyin hersey yolunda giderse ben size bilgi veririm
herkese çok çok sevgller,
düşş çok sevindim senin adına hadı 12 de olcak 22 de :) fıstıkk , ikiz bebekler doğunca görürsün ne şirin olcaklar :))))