brüksel tüp bebek merkezinden yücel beye mail attım geçmiş tedavilerimi yazdım , bir çok doktorla bu şekilde bilgi alışverişi yapıyorum adamların maillere cevap verişlerinden bile ilgilerinin nasıl olacağını anlıyorsun , bakalım bana nasıl şeyler söyleyecek ona göre randevu alıcam kendisinden.
bahçecideki murat beye niye illet oluyorsun direk olumsuz konuşup insanın moralini filan mı bozuyor çünkü eğer öyleyse hiç gitmiyim doktordan çıktıktan sonra 3 gün berbat bir psikoloji içinde kıvranıyorum sonra .
brüksel tüp bebek merkezi yücel beyden cevap ''' şansınızın düşük olduğunu düşünüyorum ama gene sizi görmek isterim '' şimdi ben bu doktora nasıl gidiyim , daha beni görmeden beni bu şekilde yıkan bir doktorun karşısına nasıl gidebilirim . Allahım şu mübarek günde hepimizin dualarını kabul et , bizi noolur evlat hasretiyle yaşatma , her hamile gördüğümde anlamsızca gözlerim doluyor boğazım düğümleniyor nerde olduğum hiç önemli değil , doktor doktor gezmekten , iğnelerden , içtiğim bir dünya ilaçlardan , o muayenelerden , doktorların yüzüme acır gibi bakmalarından , her seferinde tedavilerimden boynu bükük çıkmaktan çok sıkıldım artık ...