Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

brüksel tüp bebek merkezinden yücel beye mail attım geçmiş tedavilerimi yazdım , bir çok doktorla bu şekilde bilgi alışverişi yapıyorum adamların maillere cevap verişlerinden bile ilgilerinin nasıl olacağını anlıyorsun , bakalım bana nasıl şeyler söyleyecek ona göre randevu alıcam kendisinden.
bahçecideki murat beye niye illet oluyorsun direk olumsuz konuşup insanın moralini filan mı bozuyor çünkü eğer öyleyse hiç gitmiyim doktordan çıktıktan sonra 3 gün berbat bir psikoloji içinde kıvranıyorum sonra .

brüksel tüp bebek merkezi yücel beyden cevap ''' şansınızın düşük olduğunu düşünüyorum ama gene sizi görmek isterim '' şimdi ben bu doktora nasıl gidiyim , daha beni görmeden beni bu şekilde yıkan bir doktorun karşısına nasıl gidebilirim . Allahım şu mübarek günde hepimizin dualarını kabul et , bizi noolur evlat hasretiyle yaşatma , her hamile gördüğümde anlamsızca gözlerim doluyor boğazım düğümleniyor nerde olduğum hiç önemli değil , doktor doktor gezmekten , iğnelerden , içtiğim bir dünya ilaçlardan , o muayenelerden , doktorların yüzüme acır gibi bakmalarından , her seferinde tedavilerimden boynu bükük çıkmaktan çok sıkıldım artık ...

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar

yeterim sana katılıyorum amh degerinin iyi çıkması yumoşların fazlallıgı yeterli gelmiyor banada hep kalitesiz yumurta denmişti yoksa fsh11 olan biri ben 11 yumurta çok güzel ama döllenme yok işte niye kalite niye fsh bunla yaşamayı ögrenecekmiyiz ne başka çqare vardır inş

dr lar zaten acımasız ne deyim

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar

yeterim sana katılıyorum amh degerinin iyi çıkması yumoşların fazlallıgı yeterli gelmiyor banada hep kalitesiz yumurta denmişti yoksa fsh11 olan biri ben 11 yumurta çok güzel ama döllenme yok işte niye kalite niye fsh bunla yaşamayı ögrenecekmiyiz ne başka çqare vardır inş

dr lar zaten acımasız ne deyim

sağlık olsunnnnn ne yapalımmmm bizim kaderimdede bunalr varmışşşş

brüksel tüp bebek merkezi yücel beyden cevap ''' şansınızın düşük olduğunu düşünüyorum ama gene sizi görmek isterim '' şimdi ben bu doktora nasıl gidiyim , daha beni görmeden beni bu şekilde yıkan bir doktorun karşısına nasıl gidebilirim . Allahım şu mübarek günde hepimizin dualarını kabul et , bizi noolur evlat hasretiyle yaşatma , her hamile gördüğümde anlamsızca gözlerim doluyor boğazım düğümleniyor nerde olduğum hiç önemli değil , doktor doktor gezmekten , iğnelerden , içtiğim bir dünya ilaçlardan , o muayenelerden , doktorların yüzüme acır gibi bakmalarından , her seferinde tedavilerimden boynu bükük çıkmaktan çok sıkıldım artık ...

selam,
bence bu gerçek kilinik tıpçıların yaklaşımı bu.. aslında gerçekte bu iş zor.. altını çizmiş..onların bakış açısına göre umut vaad eden hasta değiliz...

bence neyle uğraştığının farkında olan bir doktor..
düşünsene gel biz kesin yaparız diyipete sonuç alamayan bir doktora mı gitmek iyi..????????
işimiz çok zor valaa...
umut satanlara gitmek kolay ama ayağı yere basan bir doktoru ben tercih ederim..
yumurta donasyonu düşündünmü peki???

sonuçta vücudumuz, umudumuz, paramız olmayacak hayalleirn peşinde sallanıyor..

selam,
bence bu gerçek kilinik tıpçıların yaklaşımı bu.. aslında gerçekte bu iş zor.. altını çizmiş..onların bakış açısına göre umut vaad eden hasta değiliz...

bence neyle uğraştığının farkında olan bir doktor..
düşünsene gel biz kesin yaparız diyipete sonuç alamayan bir doktora mı gitmek iyi..????????
işimiz çok zor valaa...
umut satanlara gitmek kolay ama ayağı yere basan bir doktoru ben tercih ederim..
yumurta donasyonu düşündünmü peki???

sonuçta vücudumuz, umudumuz, paramız olmayacak hayalleirn peşinde sallanıyor..

bunu kabullenmesi o kadar zorki , etrafımda hamile haberleri duydukça insanlar için bu kadar kolay olan bişeyin bizim için niye bu kadar zor olduğunu beynim kabul etmemekte ısrarcı . elimde olmadan neden neden diye sorup duruyorum , mutlaka allahın taktiri ama bu inanılmaz bir acı , bazen kısmet boşver olmazsa olmasın canın sağolsun gibi şeyler söylüyorlar belki yüzüme tokat atsalar daha az acı verir bu sözlerden. 30 yaşındayım ve doktor karşıma geçip menepoza girmişsin diyor ben bunu nasıl kabul edebilirimki . 2011 yılında böyle bişeyi kabul edip elim kolum bağlı olmak beni delirtiyor . mutlaka bir çaresi olmalı , çocuk istemek benimde hakkım değil mi , kendi canımdan kanımdan bir çocuğu taşımak doğurmak hakkım değil mi ... olmadığını bile bile her ay gebelik testi alıp umutla bekliyorum hatta 5 dk belli olmasına rağmen yarım saat oturuyorum başında sonrada ağlıyorum gene yok diye ... eşimin boşver üzülme kısmet demesi ama bir bebek gördüğü zaman ona bakışı beni dahada öldürüyor ... olmalı bir çaresi mutlaka olmalı ...

kangurum,hayırlı olsun yeni tedavin.izmirde kime gidiyosun tedavi için.?
canım ben irenbede dilek hanıma gidiyorum çok iyi bir dr olduğunu düşünüyorum sendemi izmirdesin?
yeteeeeer arkadaşım teşekkür ederim inşallah tüm isteyenlerin duaları bu mübarek günde kabul olur.

bunu kabullenmesi o kadar zorki , etrafımda hamile haberleri duydukça insanlar için bu kadar kolay olan bişeyin bizim için niye bu kadar zor olduğunu beynim kabul etmemekte ısrarcı . elimde olmadan neden neden diye sorup duruyorum , mutlaka allahın taktiri ama bu inanılmaz bir acı , bazen kısmet boşver olmazsa olmasın canın sağolsun gibi şeyler söylüyorlar belki yüzüme tokat atsalar daha az acı verir bu sözlerden. 30 yaşındayım ve doktor karşıma geçip menepoza girmişsin diyor ben bunu nasıl kabul edebilirimki . 2011 yılında böyle bişeyi kabul edip elim kolum bağlı olmak beni delirtiyor . mutlaka bir çaresi olmalı , çocuk istemek benimde hakkım değil mi , kendi canımdan kanımdan bir çocuğu taşımak doğurmak hakkım değil mi ... olmadığını bile bile her ay gebelik testi alıp umutla bekliyorum hatta 5 dk belli olmasına rağmen yarım saat oturuyorum başında sonrada ağlıyorum gene yok diye ... eşimin boşver üzülme kısmet demesi ama bir bebek gördüğü zaman ona bakışı beni dahada öldürüyor ... olmalı bir çaresi mutlaka olmalı ...
ahhh arkadaşım ahhh hep aynı duygular aynı düşünceler içindeyiz ama rabbim bize böyle uygun görmüş ne yapalım kaderimiz bu. varsa bir çözüm herkes yapmaya hazır ama nafile ne yapalım tıp allahtan bu noktada ya bukadar ileri olmayan 30-40 yıl öncesinde olsaydık ne yapardık diye düşünüyorum bazen. benden sonra evlenen tanıdıklarımın 2 şer çocukları oldu biz daha birini bulamadık eşime üzülüyorum onu kaderime ortak etmekten üzülüyorum başta çok takmıyordum ama yaş ilerleyince insan ürküyor... ama bu gün bu mübarek gün bana umut veriyor hepimiz için dualarımız hep bizler gibi olanlara ... çünkü evsiz yaşamak mümkün arabasızda ama çocuksuz çok zor Allahım bu mübarek günde kimsenin elini kolunu ve göbüşünü boş bırakmaz inşallah...sevgiyle kal...

ya bence bu dr ve bunun gibi doktorların bir tdaviye ihtiyacları var ve tabiki hasta ile nasıl konuşulu eğtimine:47::47::47: bizim zaten pskolojimiz yerlerdeyken bunu neden yapıyorlar anlamıyorum :26::26::26::26::26::26:
ben geçen yıl mersinde gözde tıp merkezine görşmeye gittim (o zamnki dr la görüştüm şimdi dr ve ekip değişti)benim öykümü dinledi siz bir genetik yaptırınn belkide size tüp bebebk bile yapmayın diyeceğim dediii :14::14::14::14::14:okadar sinirlendimkiii :47:dedimki benim içimde küçücük bir umut varsa bunu kırdınız bu bir ikincisi de siz nasıl tüp bebek merkezinde bir dr olarak benimle böyle konuşuyorsunuz(bizim neler yaşadığımızı bilerek) neye dayanarak vs dedim:47::47::47::47: sora bana kusura bakmayın özürdilerim öyle demek istemedim falan dedi :26::26::26::26:ben kalktım çıktım o has şimdi ekip değişti ama ben o has gitmek istemiyorum:18::18::18::18::18::18::18:

canım ben irenbede dilek hanıma gidiyorum çok iyi bir dr olduğunu düşünüyorum sendemi izmirdesin?
yeteeeeer arkadaşım teşekkür ederim inşallah tüm isteyenlerin duaları bu mübarek günde kabul olur.

rica ederimm aminnnnnnnnnnnn

canımm bizde aynı şeyleri yaşadık bak ben 7 yıldır bebek bekliyorum istiyorum 5 defa tüp bebek denedim ama olmassa olmuyor işteeeee:14::14::14: belki zamanı var zamanını bekliyorrrrrr :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: belkide hiç gelmeyecek :14::14::14:ama biz umut edeceğiz hep bekleyeceğiz hasretleeeeeee özlemleeeee:14::14::14: ne zaman geleceğini bilmden bekleyeceğiz:59::59::59: etrafımızdaki kendini bilmez insanların aaaaaaaaaa bebiş yokmu ne zaman yapacaksınız sorularıyla karşılaşırken bekleyeceğiz :14::14::14::14:bebklerimiziiiiii ve inanarak umudumuzu yitirmedenn allahımıza sığınıp bekleyeceğiz:59::59::59::59: dualrımızla bekleyeceğiz:59::59::59:
inşşşşşşşşşşşşş bu kadar sabrın karşılığnda rabbim bizlerin mucizelerimizi göndercek:49::49::49::49::49:
inşşşşşşşşşşşş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım birde şu kendini bilmeyenler varyaaaaaaaa onlar nereden bilirlerki bizim ne hisetiğimizii:47::47::47: eşimizle birlikte olduğumzuda spermler yerine ulaşsın diye(yerine ulaşacak sprmimiz yumurtamız varsa) yataktan saaterce kalkmadığımızı :47::47::47:dr gittiğimizde yumrutalarımıza dr bakaren bunlarda bir tanesi benim bebeğim oğlum kızım olacakmı diye düşünmeyiiii :14::14::14: olmadığındaaaaa ağladığını nereden bileceklerrrrrrr:14::14::14: her tedavide toplanan yumrutalarına evlat muamelesi yapamayı :14::14::14: embiryoların sana transfer edildiğinde sana tutunup seninle olup olmadığından haberin yokkennn ellerinle karnını sevmeniiii küçücük bir su damlası olan embiryonla bir bebekmiş gibi konuşup beni bırakma diye yalvarmanııııı seni bırakmaması için dualar ederkennnn ağlarkennn aslında seninle olmadığını bilmenin ne olduğunu nereden bileceklerr:14::14::14::14: o insanlar anne OLAMAMANIN NE OLDUĞUNU NEREDEN BiLECEKLER :43::43::43::43::43::43::43::43:

canımm bizde aynı şeyleri yaşadık bak ben 7 yıldır bebek bekliyorum istiyorum 5 defa tüp bebek denedim ama olmassa olmuyor işteeeee:14::14::14: belki zamanı var zamanını bekliyorrrrrr :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: belkide hiç gelmeyecek :14::14::14:ama biz umut edeceğiz hep bekleyeceğiz hasretleeeeeee özlemleeeee:14::14::14: ne zaman geleceğini bilmden bekleyeceğiz:59::59::59: etrafımızdaki kendini bilmez insanların aaaaaaaaaa bebiş yokmu ne zaman yapacaksınız sorularıyla karşılaşırken bekleyeceğiz :14::14::14::14:bebklerimiziiiiii ve inanarak umudumuzu yitirmedenn allahımıza sığınıp bekleyeceğiz:59::59::59::59: dualrımızla bekleyeceğiz:59::59::59:
inşşşşşşşşşşşşş bu kadar sabrın karşılığnda rabbim bizlerin mucizelerimizi göndercek:49::49::49::49::49:
inşşşşşşşşşşşş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım birde şu kendini bilmeyenler varyaaaaaaaa onlar nereden bilirlerki bizim ne hisetiğimizii:47::47::47: eşimizle birlikte olduğumzuda spermler yerine ulaşsın diye(yerine ulaşacak sprmimiz yumurtamız varsa) yataktan saaterce kalkmadığımızı :47::47::47:dr gittiğimizde yumrutalarımıza dr bakaren bunlarda bir tanesi benim bebeğim oğlum kızım olacakmı diye düşünmeyiiii :14::14::14: olmadığındaaaaa ağladığını nereden bileceklerrrrrrr:14::14::14: her tedavide toplanan yumrutalarına evlat muamelesi yapamayı :14::14::14: embiryoların sana transfer edildiğinde sana tutunup seninle olup olmadığından haberin yokkennn ellerinle karnını sevmeniiii küçücük bir su damlası olan embiryonla bir bebekmiş gibi konuşup beni bırakma diye yalvarmanııııı seni bırakmaması için dualar ederkennnn ağlarkennn aslında seninle olmadığını bilmenin ne olduğunu nereden bileceklerr:14::14::14::14: o insanlar anne OLAMAMANIN NE OLDUĞUNU NEREDEN BiLECEKLER :43::43::43::43::43::43::43::43:

Yeterrrcim bu mübarek günde canı gönülden diliyorum allah en kısa sürede, sağlıklı, hayırlı bir evlat versin canım sana.Tüm isteyenlere nasip etsin.

Son düzenleme:
Yeterrrcim bu mübarek günde canı gönülden diliyorum allah en kısa sürede, sağlıklı, hayırlı bir evlat versin canım sana.Tüm isteyenlere nasip etsin.

canım sağol allah razı olsun rabbim hepimize nasip etsin inşşş

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, aranızda hakan şatıroğlu hoca ile görüşen oldu mu ? Ben bu çarşamba görüşmeye gidicem. Bilgi alma randevusu..
İbrahim Saraçoğlu ile görüştüm bana 4 farklı kür önerdi, ben inanıyorum o kürlerle hamile kalıcam. Hesap numarası verdi, hafta içi kargoyla gelecek karışımlar. 2 si bildiğimiz, soğan ve incir ( bunları ben yapıcam ) diğerleri ise saraçoğlunun karışımları...

Arkadaşlar, kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun. Hepimizin birbirimizin dualarına ihitiyacı var. Allaha dileyen ve isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.....

umudunu kaybetme canım... benim yumurta sayım azdı ama oldu inş. tamamına erer hayırlısıyla Rabbim sana ve bütn isteynlerede nasip etsn inş.hepimiz yasadık bu acıyı yasıyoruzda Allah bu mübarek günn hürmetine biz<lernde yüzümüzü güldrsn....

yazını okurken gözlerm doldu canım gerçekten cok acı ama buda bizim imtihanımız dua etmekten baska caremiz yok...Allah yatdımcn olsun...

evet bende izmirdeyim canım.doktorlar aracı aslında,iş bizde bitiyor bence...bende herkesin kandilini kutluyorum,seneye bu zamanlar bebişlerimizle beraber kutlamak nasip olsun inşş.

doktorların her dediğine fazla takılmamak gerek bence.bu forumlarda ne olmaz denilen mucizeler okuyup duygulanıyoruz,o kadar çokki.hepimiz aynı acılardan geçiyoruz,yalnız deilsin emin ol.önemli olan sabırı ve umudu asla kaybetmemek...bi de hipofiz bezimizi rahat bırakmak.yumurtlamamız,yumrtamızın kalitesi,hatta çatlaması ve hatta ne zaman çatlayacağını bile hipofiz bezimiz kontrol ediyor.onunda en büyük düşmanı bizde çok bulunan bişey :stress

Arkadaşlar bu mübarek günde hepimiz adına dua ediyorum inşallah mis kokulu bebeklerimize biran önce kavuşuruz. Daha öncede sormuştum bi cevap gelmedi, benimde fshım yüksek 11.5 larda seyrediyor şuan. 3 ay klomen + çatlatma iğnesi ,1 de aşılama denedim ve tüpe geçeceğim artık. Amh yaptırdım 10.6 pMOL diye bi değer çıktı sizin yazdığınız değerler ng/ml cinsinden çok fazla kıyaslayamıyorum ama anladığım kadarıyla çok iyi bi sonuç değil. Ben her ay düzenli adet oluyorum 26-29 gün arası geliyor ama çoook az oluyor 1.5 gün sürüyor , sizde varmı böyle bi durum adetlerinizde azalma, kıvamında koyulaşma falan ve düzenli mi? Yani benim kanamanın az olması fsh tanmı onu merak ediyorum . Sormadığım doktor kalmadı, düzenliyse çokta problem değil deyip gönderiyolar ve kafayı yiicem düşünmekten artık...

sevgili kaderdaş tubisbulan,

ego bazan gerçeklikle baş edemez.. bir türlü nedenselliklerini anlayamaz.. açmazdadır.. ne yapacağını bilemez.. öyle güzel kendini ve düşünce delhizlerini ifade etmişsin ki.....

büyük resimde ne anlama geliyor bu? sakinleş derim.. kendien acıyarak yada ne kadar şansız olduğunu düşünerek VAR OLAN ENERJİNİ HEBA etme derim..

bir kapı kapanır başka kapı açılır. bu dert bizleri olgunlaştırıyor.. ve düşünmeye itiyor..
allahtan ümit kesilmez. yienede olasılıkları düşün ve araştırmaya devam et..

Arkadaşlar bu mübarek günde hepimiz adına dua ediyorum inşallah mis kokulu bebeklerimize biran önce kavuşuruz. Daha öncede sormuştum bi cevap gelmedi, benimde fshım yüksek 11.5 larda seyrediyor şuan. 3 ay klomen + çatlatma iğnesi ,1 de aşılama denedim ve tüpe geçeceğim artık. Amh yaptırdım 10.6 pMOL diye bi değer çıktı sizin yazdığınız değerler ng/ml cinsinden çok fazla kıyaslayamıyorum ama anladığım kadarıyla çok iyi bi sonuç değil. Ben her ay düzenli adet oluyorum 26-29 gün arası geliyor ama çoook az oluyor 1.5 gün sürüyor , sizde varmı böyle bi durum adetlerinizde azalma, kıvamında koyulaşma falan ve düzenli mi? Yani benim kanamanın az olması fsh tanmı onu merak ediyorum . Sormadığım doktor kalmadı, düzenliyse çokta problem değil deyip gönderiyolar ve kafayı yiicem düşünmekten artık...

Aysudem; benim de 5-6 gunden 2-3 gune inmisti son olarak. Ben de Fsh-Amh durumlariyla ilgili oldugunu dusunmustum. Doktorum da aynen sana soylendigi gibi onemli olan miktari degil, vaktinde olmasi ve olmaya devam etmesi demisti.

Back
X