Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Çok şey atlatmışın ama pes etme bu kadar çabaya bence sonunda tutucak.Benimde fsh bir 109 bazen 14 şimdi 8 çıktı bende anlamadım benimde tüpbebkete 325 gonalf yanıda 2 kutu menegon kullandım sadece 1 yumurtam oldu döllendi ama tutmadı aşılama yapıldı ondada 1 yumurta oldu oda tutmadı bende genetiklerimi yaptırdım şükür temiz çıktı sadece fibronojen ve d dimer yüksek çıktı dr 300 coraspin başladı şimdi korkuyorum bu iğneler pıhtılaaşmayı arttırıyomuş kafam o kadar karışıkki.
benim bildiğim bir şey varsa oda tıbbın okadarda gelişme katedemediği hepimizin problemi olduğu gibi çözümleri de vardır belki bundan bir 30 yıl sonra bizim bu problemimizin çözümleri bulunacak ama ozaman bizim için çok geç olacak ben fsh takibini bıraktım ama yükseldiğinde ayağımın altının yanmasından sabah uyanır uyanmaz ateş basmasından anlayabiliyorum tam bir kısırdöngü sinsi sinsi kendisini hissettiriyor ben nekadar kafaya takmamaya çalışsamda buradayım diyor allah yardımcımız olsun

benim bildiğim bir şey varsa oda tıbbın okadarda gelişme katedemediği hepimizin problemi olduğu gibi çözümleri de vardır belki bundan bir 30 yıl sonra bizim bu problemimizin çözümleri bulunacak ama ozaman bizim için çok geç olacak ben fsh takibini bıraktım ama yükseldiğinde ayağımın altının yanmasından sabah uyanır uyanmaz ateş basmasından anlayabiliyorum tam bir kısırdöngü sinsi sinsi kendisini hissettiriyor ben nekadar kafaya takmamaya çalışsamda buradayım diyor allah yardımcımız olsun

canım yukarda yazdıklarnı okudum :26::26:sürekli tedvide olan ve her tüp bebekte yumuratalrının neredyse tamamı boş çıkan olgun olup dölensede tutunmayan birisi olaraka tıbın ilerlememiş olduğu konusunda hem fikirim seninleee :70::70::70:tıp ilerledi diyor lar ama bizim gibi sorunu olanlar için hiç bir şey yapılamıyor :26::26::26:benim fsh normla ama yumurtam boş çıkıyor neden diyorum yumurta kaliten kötü diyorlar gidiyorum amh tetsi yaptırıyorum nrmal çıkıyor nedne diyorum besleneme şeklinden diyorlar beslenme şeklimi değiştiyorum denem diyorumm tıp açıklayamıyor:53::53::53::53: diyor eeeeeee ne yapacapız diyorum yapılacak bir şey yok diyorlarr :50::50::50::50::50::50:eeeeeeeeee nerede gelişmiş tıp benim derdime çare bulamayan tıp demkki yeteri kadar gelişmemiş:47::47::47::47::47::47:ayrıca ben bütün bunlaırn bahane olduğuna inanyorum rabbim ol desin ne fsh ne lh ne ymurta kalitesi vız gelirrrrr zamanı gelmediği için bunalr bahane oluyor zamanı gelince hepimiz anne olacağız inşş

Yazılarınızı okudum içime çok işlediler aynı dertlri yaşıyoruz ne yazıkki bende 11 yıldır çaba sarfediyorum önce normal yolla olur deiler 3 4 sen e beklettiler ondan sonra maddi zorluk yaşadım tüpe geçemedim ama bu dönemi boşta geçmedim saraçoğluna bende gittim ama olmadı maalesef aşılama tüp yapıldı negatif sonuçlandı benimde sdece 1 yumurtam oluyor o günü hiç unutmuyorum 1 yumurtam çıktı ve biz seni arıyacağız transfer için dediler günler geçmedi ağlıyarak bekledim ya döllenmediyse diye şükür dölenmişti ama tutmadıı:43::43:şimdi eylülde deniycem diyodum tahlil yaptırdım bazı horonlar artmış kanda pıhtılaşma deüğerleri yükselmiş dr 15 günlük tedavi verdi eğer işe yaramassa eylül planları suya düştü canım o kadar sıkkınki 31 temmuzda 35 yaşıma basıyorum yıllar ellerimin arasından kayıp gidiyor dün kardeşim diyorki sen artık gülmüyosun nasıl güliyim he nasıl çocuk yok birde şimdi bu rahatsızlık çıktı Allaha dua ediyorum ne olur Allahım bir tanecikte bana yolla diye ama herşeyin hayırlısı demekki inşallah 15 gün sonraki testler iyi çıkarda tekrar ümitlerim artar o bile yetiyor bazen yeterin yazdığı gibi seninle olmayanla konuşmak ona seslenmek ne zormuş ya eve bakıyorum bomboş hiç bir sorumluluk yok inşallah hepimiz bir gün kalabalık bir aile oluruz.

nşalalh o çareler en kısa zamanda bulunur.Bu arda hangi merkezler bu rezev azlığında iyi acaba ben umut tüp bebeği düşündüm ama şimdi çok karrarsızım.

canım yukarda yazdıklarnı okudum :26::26:sürekli tedvide olan ve her tüp bebekte yumuratalrının neredyse tamamı boş çıkan olgun olup dölensede tutunmayan birisi olaraka tıbın ilerlememiş olduğu konusunda hem fikirim seninleee :70::70::70:tıp ilerledi diyor lar ama bizim gibi sorunu olanlar için hiç bir şey yapılamıyor :26::26::26:benim fsh normla ama yumurtam boş çıkıyor neden diyorum yumurta kaliten kötü diyorlar gidiyorum amh tetsi yaptırıyorum nrmal çıkıyor nedne diyorum besleneme şeklinden diyorlar beslenme şeklimi değiştiyorum denem diyorumm tıp açıklayamıyor:53::53::53::53: diyor eeeeeee ne yapacapız diyorum yapılacak bir şey yok diyorlarr :50::50::50::50::50::50:eeeeeeeeee nerede gelişmiş tıp benim derdime çare bulamayan tıp demkki yeteri kadar gelişmemiş:47::47::47::47::47::47:ayrıca ben bütün bunlaırn bahane olduğuna inanyorum rabbim ol desin ne fsh ne lh ne ymurta kalitesi vız gelirrrrr zamanı gelmediği için bunalr bahane oluyor zamanı gelince hepimiz anne olacağız inşş
kesinlikle haklısın beyin cerrahı arkadaşım ilk çağdan kök hücre yapısının çözülmesine kadarki gelişme süreci ile kök hücre yapısının çözülmesinden günümüze kadar olan tıbbi gelişim süreci ivmesi eşdeğer olduğunu söylüyor tıp ilerleme konusunda hızlandı ancak bizim derdimize çözüm olmadığı kesin işimiz allaha kaldı tüm olumsuz tedavilere rağmen hiç bir sonuç alamayan ben geçen yaz tatilde hamile kalıp geldim (ama kesinlikle tatilde kafam rahatladı durumu yoktu gene vızırdanıyordum) keşke o hamileliğim devam etseydi şimdi bebeğim 5 aylık kucağımdaydı allah hepimize kolaylık sabır ve nihayetinde bebiş versin en kısa zamanda bu repliği kaç milyon kez yazmışımdır kimbilir artık dua edemez oldum allah kabul etmiyor diye sonra toparlıyorum kendimi ama dilim hala duaya varmıyor

Yazılarınızı okudum içime çok işlediler aynı dertlri yaşıyoruz ne yazıkki bende 11 yıldır çaba sarfediyorum önce normal yolla olur deiler 3 4 sen e beklettiler ondan sonra maddi zorluk yaşadım tüpe geçemedim ama bu dönemi boşta geçmedim saraçoğluna bende gittim ama olmadı maalesef aşılama tüp yapıldı negatif sonuçlandı benimde sdece 1 yumurtam oluyor o günü hiç unutmuyorum 1 yumurtam çıktı ve biz seni arıyacağız transfer için dediler günler geçmedi ağlıyarak bekledim ya döllenmediyse diye şükür dölenmişti ama tutmadıı:43::43:şimdi eylülde deniycem diyodum tahlil yaptırdım bazı horonlar artmış kanda pıhtılaşma deüğerleri yükselmiş dr 15 günlük tedavi verdi eğer işe yaramassa eylül planları suya düştü canım o kadar sıkkınki 31 temmuzda 35 yaşıma basıyorum yıllar ellerimin arasından kayıp gidiyor dün kardeşim diyorki sen artık gülmüyosun nasıl güliyim he nasıl çocuk yok birde şimdi bu rahatsızlık çıktı Allaha dua ediyorum ne olur Allahım bir tanecikte bana yolla diye ama herşeyin hayırlısı demekki inşallah 15 gün sonraki testler iyi çıkarda tekrar ümitlerim artar o bile yetiyor bazen yeterin yazdığı gibi seninle olmayanla konuşmak ona seslenmek ne zormuş ya eve bakıyorum bomboş hiç bir sorumluluk yok inşallah hepimiz bir gün kalabalık bir aile oluruz.

banum bilezmiyim senin o günlerini tek yumoş için dualrını dualrımızıı
bede 22 yumoşum olupta allahım 1 tane si dölensin ne olur diye ağladığım günler dölndiğinde tutunsun diye ağladığm günler
o kalabakıl aile özlemi hiç bitmiyor bitmeyecekte biliyorum zaten istesekte bu saaaten sonra kalabalı bir aile olmayacağız zaten yaş 35 olmuşş bazan umdum bitiyor hiç anne olamayacağım diyor ama bir tarafım yapma böyle diyor
korkuyorum ama elimden bir şey gelmiyorrrr çaresilikten nefret ediyorum ama çaresiklik benimle yaşıyor çok zor ama alışmak zorundayım biliyorum onsuzluğa .... gelecekmi bilmiyorum en çokta gelip gelmeyeceğini bilmemek yıpratıyor beni geleceğini bilsem ona göre tedbir alacağım yada GELMEYECEĞİNİ ama bu belirislik oofffffffffffffff allahım sen biliyorsun bizi içimizi duygularımızzz

bede 22 yumoşum olupta allahım 1 tane si dölensin ne olur diye ağladığım günler dölndiğinde tutunsun diye ağladığm günler
o kalabakıl aile özlemi hiç bitmiyor bitmeyecekte biliyorum zaten istesekte bu saaaten sonra kalabalı bir aile olmayacağız zaten yaş 35 olmuşş bazan umdum bitiyor hiç anne olamayacağım diyor ama bir tarafım yapma böyle diyor
korkuyorum ama elimden bir şey gelmiyorrrr çaresilikten nefret ediyorum ama çaresiklik benimle yaşıyor çok zor ama alışmak zorundayım biliyorum onsuzluğa .... gelecekmi bilmiyorum en çokta gelip gelmeyeceğini bilmemek yıpratıyor beni geleceğini bilsem ona göre tedbir alacağım yada GELMEYECEĞİNİ ama bu belirislik oofffffffffffffff allahım sen biliyorsun bizi içimizi duygularımızzz
Evet yetercim olamıycaz bir kere onu biliyoruz amain inşallah Rabbim bir tanecik versin dediğin gibi keşke bilsek bazen diyorum iyi bir falcı bulsam gitsem keşke öğrensem sonra düşünüyorum ben inançlı biriryim kim bilebilirki diye biz en iyisi geliveğine inanalım dua edelim inşallah bizimde yüzümüz gülsün...

inşallah hormon değerlerini beklerken kendiliğinden hamile kalırsın bu en büyük hayalimiz öyle değilmi bize bebişimizin süpriz yapması
eşimle birbirimize sarılıp kuru dal gibiyiz arkamızdan ağlayanımız bile olmayacak ailemizi yitirdiğimizde bizi önemseyecek hiç kimse olmayacak diyoruz komşunun bebeğinin kahkahaları bize korku filmi gibi geliyor onların sevişme sesini duymuştuk sonraki ayda hamilelik haberlerini aldık şimdi neşeli kahkahalar geliyor bizse ne çileler çekiyoruz hayat işte herşeyi insana vermiyor hiç ama hiç adil değil malesef

bu belirsizlik insanı çileden çıkaran her ay kısır döngü anlamsız bir bekleyiş sonunu bile bile beklemek nekadar anlamsız nekadar acı verici işimizi gücümüzüde etkiliyor ben artık kitap okurken bile kafamı dikkatimi toplayamıyorum kafamda hep aynı hikaye yaşam kalitemizi bile etkiliyor herşeyimiz ovulasyon ve sonrası bekleyişe endeksli her plan ona göre

kızlar merhaba
ben 25 yasındayım 9 aylık evliyim
fsh degerım 12.6 cıkmıştı ve sağolsun benım doktor her sey yolunda yumurtlama güzel rahm temiz demişti o zamanlar. Daha sonra netten okuduklarım beni şüpheye dşürdü ve doktorumu değiştirdim.

Biraz önce dr. tolga ecemişten geldim , ve benım 0.8cm polipim 2.5 cm çikolata kistim ve fsh yüksekliğim varmış
yumruta rezervine az diyemem ama zaman aleyhıne işleyebilir dedi. eşim de de varikosel var zaten..
bu durumda bana tüp bebek dedi.. gerçekleri söyleyen bir doktor buldugumu düşünüyorum..
ama bu ay ramazan oldugu için muhtemelen erteleyecegım .
akay tüp bebekte tedavi gören oldu mu

Evet yetercim olamıycaz bir kere onu biliyoruz amain inşallah Rabbim bir tanecik versin dediğin gibi keşke bilsek bazen diyorum iyi bir falcı bulsam gitsem keşke öğrensem sonra düşünüyorum ben inançlı biriryim kim bilebilirki diye biz en iyisi geliveğine inanalım dua edelim inşallah bizimde yüzümüz gülsün...

canım biz inanacağız allahın izni ile olacak inşş

kızlar merhaba
ben 25 yasındayım 9 aylık evliyim
fsh degerım 12.6 cıkmıştı ve sağolsun benım doktor her sey yolunda yumurtlama güzel rahm temiz demişti o zamanlar. Daha sonra netten okuduklarım beni şüpheye dşürdü ve doktorumu değiştirdim.

Biraz önce dr. tolga ecemişten geldim , ve benım 0.8cm polipim 2.5 cm çikolata kistim ve fsh yüksekliğim varmış
yumruta rezervine az diyemem ama zaman aleyhıne işleyebilir dedi. eşim de de varikosel var zaten..
bu durumda bana tüp bebek dedi.. gerçekleri söyleyen bir doktor buldugumu düşünüyorum..
ama bu ay ramazan oldugu için muhtemelen erteleyecegım .
akay tüp bebekte tedavi gören oldu mu

canım slm rezer azlıgı üzerine tolga bey derim arkadaşın yengesi gitti tek yumurtayla gebe kaldı bende görüşmek için gittim sıcak güleryüzlü bir dr ama ben maddi yönde gidemedim git görüş derim unutmadan eger çidere üye isen ara onlar alsın randevuyu anlaşması var biliyorum raporda çıkartıyorlar orda ilaç raporu bana 3ile 3.5 arası demişti gelişmelerden bahset lütfen

inşallah hormon değerlerini beklerken kendiliğinden hamile kalırsın bu en büyük hayalimiz öyle değilmi bize bebişimizin süpriz yapması
eşimle birbirimize sarılıp kuru dal gibiyiz arkamızdan ağlayanımız bile olmayacak ailemizi yitirdiğimizde bizi önemseyecek hiç kimse olmayacak diyoruz komşunun bebeğinin kahkahaları bize korku filmi gibi geliyor onların sevişme sesini duymuştuk sonraki ayda hamilelik haberlerini aldık şimdi neşeli kahkahalar geliyor bizse ne çileler çekiyoruz hayat işte herşeyi insana vermiyor hiç ama hiç adil değil malesef

bu belirsizlik insanı çileden çıkaran her ay kısır döngü anlamsız bir bekleyiş sonunu bile bile beklemek nekadar anlamsız nekadar acı verici işimizi gücümüzüde etkiliyor ben artık kitap okurken bile kafamı dikkatimi toplayamıyorum kafamda hep aynı hikaye yaşam kalitemizi bile etkiliyor herşeyimiz ovulasyon ve sonrası bekleyişe endeksli her plan ona göre

evet çok can sıkıcı bir durum ama yapılacak pek bir şey yok malesef bununla yaşamayı öğrenmekten başaka

Kızlar pazaretesi günü mini tüpbebekle ilgili bilgi almak için gidiyorum inşallah güzel şeyler duyarım msizlerlede paylaşırım.

kızlarr tabloya el attım ama küçültme işini yapamadım galiba uğraşacağım.. şimdi yeni dğerelri giriyorumm

Son düzenleme:
ADI YAŞ DENEME HASTANE SORUN AMH FSH/E2 TRANSFER ÖNCESİ KULLANDIĞI İLAÇLAR TRANSFER SONRASI KULLANDIĞI İLAÇLAR KAÇINCI GÜN YUMURTA TOPLANDI? EMBRYO KAÇ GÜNLÜK TRANSFER EDİLDİ? OLUŞAN YUMURTA TRANSFER EDİLEN EMBRYO DONDU- RULAN HAMİLELİK DÜŞÜK KAÇINCI HAFTA? DESTEKLEYİCİ TEDAVİ
1 GİZ1978 33 1 HAKAN ŞATIROĞLU FSH Yumurtalık 12 FOSTİMON225 - 13CC LUCRIN JEL VE KAN PIHTILAŞMASI İÇİN GÖBEKTEN İĞNE 12 YADA 13.GÜN 5.GÜN VE DÖRT HÜCRELİ 4 BOŞ FOLİKÜL VE DİĞER 7SİDE DÖLLENMEDİ YOK YOK :(
2 EFSUNE12 42 5 GENART AMH DÜŞÜK >0,1 NORMAL 300DOZ PREGON, 150DOZ MENEGON ESTROFEM, CRYNONE JEL, ASPİRİN, FOLBIOL 10.GÜN 3 2 BOŞ FOLİKÜL VE BİR YUMURTA 1 ADET YOK :(
2A EFSUNE12 41 4 BAHÇECİ AZOSPERM >0,1 NORMAL FEMARA VE MERONAL 10.GÜN 3 4 YUMURTA YOK YOK :(
3 DEW77 34 1 YURT DIŞI YUMURTALIK REZERVİ AZ ? 18 GONAL F 450 DOZ, MENAPUR, 1CC GANIRELİX PROGESTRON FİTİL 10.GÜN 2.GÜN 4 BOŞ FOLİKÜL VE 3 YUMURTA 2 ADET YOK :) DÜŞÜK ??
4 SEMRAMUS 34 1 GÜVEN HASTANESİ AMH DÜŞÜK ? 13 LUCRIN VE GONAL F JEL 12 YADA 13. GÜN 3. GÜN 2 BOŞ FOLİKÜL VE 3 YUMURTA 1 ADET VE 6 HÜCRELİ YOK :(
4A SEMRAMUS 33 2 ANKARA TÜP BEBEK AMH DÜŞÜK ? 13 LUCRIN VE GONAL F TOP TOP FİTİL VE ÖSTROJEN HORMONU 12 YADA 13. GÜN 3. GÜN ? 1 ADET VE 6 HÜCRELİ YOK :(
5 BALMOND 34 1 AMH DÜŞÜK, SPERM SAYISI DÜŞÜK >0,2 GONAL F 450, CETROTİDE CRYNONE JEL (BU DENEMEDE PIHTILAŞMA TEŞHİSİ HENÜZ YOK) 10.GÜN 3.GÜN 7 BOŞ FOLİKÜL VE 2 YUMURTA 1 ADET VE 8 HÜCRELİ YOK :( dhea, melatonin, CoQ 10 200 mg, ari sutu
5A BALMOND 35 2 BAHÇECİ AMH DÜŞÜK, SPERM SAYISI DÜŞÜK >0,2 gonal f 450, menopur 75 2 toz 1 su, siklus cok uzun surdu, sonra gonal f 300+ merionel 150 2 toz 1 suya Progynex igne, prednol, fragmin. 23. GÜN 2.GÜN 4 BOŞ FOLİKÜL VE 5 YUMURTA 2 EMBRYO VE 4 HÜCRELİ YOK :( dhea, melatonin, CoQ 10 200 mg, ari sutu
5B BALMOND 35 3 BAHÇECİ AMH DÜŞÜK, SPERM SAYISI DÜŞÜK >0,2 menagon 75 6 toz 2 su, femara, ?? 14.GÜN 6. GÜN 1 BOŞ FOLİKÜL VE 5 YUMURTA 2 ADET BLAST YOK :::::)))))))))))) dhea, melatonin, CoQ 10 200 mg, ari sutu
6 ECE22 26 aşılama ?? atipisiz basit endometrium hiperplazii 2 kez klomen tedavisi 1 kez menegon tedavisi 1 kez menogon tedavisiyle aşılama ?? ?? ?? aşılama sonrası kürtaj 8 haftalık
6A ECE22 26 1 ?? atipisiz basit endometrium hiperplazii perugon 300 ve orgalutran kullanmıştım 2 adette 5000 pregnly ?? ?? ?? 6 yumurta ?? ??
6B ECE22 26 2 ?? atipisiz basit endometrium hiperplazii gonalf 300 - merional ikisini birden kullanıyorum - daha başlamadım 3 adet citrotit yazmış dr şimdilik. 2 adette 5000 pregnly ?? ?? * ??? ?? ??
7 YETEEER 35 1 ?? 2,9
7a YETEEER 35 2 ?? 2,9
7b YETEEER 35 3 ?? 2,9 2 defa transfer gerçekleşmiş ama sonuç negatif olmuş.. Diğer bilgileri henüz ulaşmadı..
7c YETEEER 35 4 ?? 2,9
7d YETEEER 35 5 ?? 2,9
8 ılgazardahan 36 1 ?? YUMURTALIK REZERVİ AZ yüksek Kısa protokol uygulandı menopur-300 doz puregon 150 Femara tablet 5 adet ??? ?? ?? 2 yumurta ?? ?? :( ?? dhea coraspririn
9 picassooo 31 1 MEDİCANA sperm sayı azlığı artı rezerve YÜKSEK 10 gün pregon 300 7.8.9.10. günlere ileve olarak orgalutan son gin son gün ek olarak ovitorelle ?? ?? ?? 3 BOŞ FOLÜKÜL + 3 YUMURTA OLUŞAN 1 EMBRYO 4 HÜCRELİ TRANSFER YOK YOK :(
9A picassooo 31 2 ANATOLİA 5gün femara ayrıetten 2toz bir su gonolf 450 ve menapur75 toplam 8 güN 1 BOŞ FOLÜKÜL + 3 YUMURTA 1 EMBRYO 8 HÜCRELİ YOK :(
9B picassooo 31 3 ARAŞTIRIYOR….
10 EKİN79 32 1 TÜP BEBBEK DENEYECEK 0,88 8,5

Son düzenleme:
5 gün 300 doz puregon ve femaraya rağmen 1 tane 5,5 mm lik yumurta gelişince tedaviyi stoplamıştık 4 gün sonra yani bugün kontrolde bir tane 10.5 bir tane de 8.5 birde 4.5 mm yumurta görüldü endometriumda ince 6,5 mm ama iki gün daha 300 puregon kullan 2 gün sonra tekrar bakalım dedi doktor öyle zorki ağlamalarımızı zırlamalarımızı bitirip züğürt tesellimizide yapmıştık neyseki yumurta toplama döllenme bölünme transfer ve artı 12 gün stresi yaşamadan başta öğrendik hayırlısı bu demiştik şimdi küçücük bir boş ümit daha doğdu daha önceki başarısız tedavilerimde 10. gün kat kat başarılı yumoşlarım varken sonuç alamadığımızı düşününce allahımdan mucize dilemekten ve sabır dilemekten başka hiç birşey yapamıyorum

Back
X