evet canım iğne tedavisiyle çözülebilen bişey ben 6 aydır hergün göbüşten 1 tane vuruyorum ve bu durum hamile kalıp bebek doğana kadar devam edecekhoş geldin canım aramıza bendede var pıhtılaşma ama gebelik oluşmadığı için neyle karşılacağımızı bilmiyorum
ama bldiğim kadarıyla iğneden başka çözüm yok gebelik boyunca kulanılacak

bonbon.hg.aramıza.kanpıhtılaş.ve.rezer.sorun.aynı.demek.tolga.beye.gidiyorsun.hadi.hayırlısı.peki.ne.aşamadasın.ne.uyguluyor.şimdi.
evet canım yaklaşık 10 aydır tolga beyin hastasıyım.çok memnunum tedavimin 4 .ayında hamile kaldım kendiliğimden ilk bebeğimdidüşük yaptım
fostimon ve gonal f kullandım ama 5 haftalıkken kaybettim akabinde tolga bey vakit kaybetmeyelim biradahaki gebeliği beklemeden bazı testler yapalım dedi .genetik testler ve adını bilmediğim bazı testler yapıldı.ve bunun sonucunda eşimde çok şükür bişey çıkmadı ve bende kan pıhtılaşması çıktı.neyseki doktorum erken teşhisle beni kurtardı diyebilirim.ve 6 aydır iğne tedavisi oluyorum ve kendi isteğimle ekim ayında tüp bebek yaptırıcam .çok heyecanlıyım işlk denemem olacak:)
kızlar.eşim.başta.erkek.dr.oldugu.için.hayır.demişti.ama.yendim.onu.şimdi.hiç.umursamıyor.alıştı
hoşgeldin canım...evet,kan pıhtılaşması maalesef talihsizlik...benim bi arkadaşım,5 kez hamilelik yaşadı,3ü tüp...maalesef,hiç bir dr, kan pıhtılaşması sorununu düşünmediler.....en son bir dr,çözdü olayı.....tedavisini oldu,ve şimdi şirinnn bir oğlu var......tedavisi çözülecek bi durum...hayırlısıyla,sen de altından kalkarsın inşallah......
inş dualarınızı eksik etmeyin ne olur.bide ilk denemem olacak hastaneye giderken yanımda ne götürmeliyim bilgisi olan yardım edebilirmi acaba.:?
sen de ankaradasın demek....burda ankaradan çk arkadaş var......