sen hangi şehirdesin fıstık
ben diyarbakırda yaşıyorum. ama tedavimi Ankarada oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen hangi şehirdesin fıstık
ben diyarbakırda yaşıyorum. ama tedavimi Ankarada oluyorum
Benden önce görüştüğü hastası da aynı benim gibi fsh yüksekliği olan bir bayandı. 6 ay kadar tedavi olduktan sonra tüp bebek yapmış hulisi bey.4 yumurta toplanmış ikisi transfer olmuş ve şuan ikiz gebeliği var.Ben şunu anladım bu görüşmeden sonra: Vücut, bebek öncesi uygun şartlarda olmazsa gebelik olayı gerçekleşemiyor ya da gebelik oluşsa bile devam edemiyor. Bana dr anlattıkları mantıklı geldi ve tedaviye başladım .İnşallah kısa zamanda cevap alırım
arkadaşlar.belki.yazdınız..gözden.kaçırdım.bu.hulusi.beye.gidenler.raporlu.ne.kadar..birde.her.muayenede.para.alıyormu.ne.kadar.ücreti
Ben dün muayenede 42.70 verdim. Para kısmını konuşmadım daha ama beklerken bazı hastalar için sekretere rapor çıkarılacak derken duydum.
ankarada kime gidiyorsun
fıstık.ben.o.marka.dheayı.duymadım.canım.ya.dr.önerdiyse.iç.canım.istersen.ankaradaki.eczanenin.numarasını.vereyim.adres.ver.onlar.kargoyla.gönderir.
aslında hiç araştırmadan aldım. ama eczanede çok iyidir. kötü bir markaysa getirmezdi. ama sen eczanenein numarasını verirsen ii olur . kaç günde gelir ki.
inş.olumlu.olur.lütfen.her.aşamayı.anlat.anlatki.bilgimiz.olsun
tabiki.önce.vücudu.hazırlayacaklar.bende..de.öyle.yaptılar.ama.benim.merkez.seçimi.yanlış.oldu.malesef.rezer.azlıgı..üzerine.hasta.yokgibi.birşey
Bir de bana AMH adında bir test yaptırdı.Sonuç haftaya beli olucak. Bu test kalan yumurta rezerviyle ilgili bigi veriyormuş. 2. tüp bebek denememde hiçbir test yapmadan direkt başadılar.E2 bile bakmadılar.
arkadaşlar.belki.yazdınız..gözden.kaçırdım.bu.hulusi.beye.gidenler.raporlu.ne.kadar..birde.her.muayenede.para.alıyormu.ne.kadar.ücreti
Topraksu gittiğin merkezlerde ilk muayenede ne kadar ücret aldılar?HRS kliniği daha önce duymamıştım.Tarık bey nasıl?Belki bende muayeneye giderim.
fıstık.ben.o.marka.dheayı.duymadım.canım.ya.dr.önerdiyse.iç.canım.istersen.ankaradaki.eczanenin.numarasını.vereyim.adres.ver.onlar.kargoyla.gönderir.
ya.ben.bu.hulusi.beye.hayran.kaldım.ne.güzel.açıklamalar.yapıyor
dhea.bu.yıl.bayagı.öne.çıktı.dr.larda.başta.tam.önermiyordu.ama.demekki.faydasını.gördüler.ama.saol.arkadaşım.aklımda.olsun.demek.e2.50.üstü.olacak