Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar, doktorum trental, dhea ve glukofajı içmemei söylemişti. 1 aya yakın içiyorum ve adetim gecikti. buna ilaçlar neden olur mu . siz de oldumu. hamile olmadığımı düşünüyorum çünkü belirti yok. yinedetest yaptıracam. ama ilaçlarla bir alakası olabilir mi.
bu ay bende 2 günlük gecikme oldu bende dhea ya bağladım ama gönlüm hamile olmandan yana
topraksu bende 36 yaşındayım. Sen nezaman başlayacaksın tedaviye?
günaydınlar canlarrr![]()
merhabalar, doktorum trental, dhea ve glukofajı içmemei söylemişti. 1 aya yakın içiyorum ve adetim gecikti. buna ilaçlar neden olur mu . siz de oldumu. hamile olmadığımı düşünüyorum çünkü belirti yok. yinedetest yaptıracam. ama ilaçlarla bir alakası olabilir mi.
Bu aralar pek kimse uğramıyor herhalde buraya.
arada giriyorum, kimse yok.
sen neyaptın. başladın mı.
canım inşallah gecikmen hamilelikdendir.
yine genarta mı gittin Aysun Hanım'a.
kasım yada aralık ayında düşünüyorum. bu ay tekrar kontrole gideceğim bakalım doktor uygun görecek mi.
yetercim günaydın. kızkardeşini okudum negatif olmuş çok üzüldüm. ne zaman kurtulacağız bunlardan.
Ben de perşembe günü yumurtalık kontrolü için gideceğim.Seninle aynı zamanlarda başlama olasılığımız var gibi.