kızlar 2. tedavimden sonra hem doktor hem tedavi konusunda kararsızdım
bir çok arkadaşım bilir bizde sorun 2 taraflı eşim şuan kaan aydos ile tedaviye başladı 20 gün olmasına rağmen değerler inanılmaz artışda fakat oda tüp bebek rezerve sıkıntısı var madem beklemeyelim dedi sonrasında ben artık anatolia gitmek istemediğimi söyleyince onun hastanesnde bir doktora göründüm tıp fakultesinde sadece yenilenen tahlillere baktı bir iyi diyor bir kötü yani beni netleştirmedi bir ve birde benden histreskobi sanırım onu istedi
bende bir sinirle hrs ye gittim bugün 3.günüm muhakak muane olmam gerekiyor dedim fsh 10.13 ken 10.71 çıktı 1yılda bukadar artmış
ve ben bu ay ilk defa düzensiz olarak arada bir akşamları biosteron dhea 1 adet arada birde hayıt içtim neyse tarık beyde yapılan muanede hep tembel olan sağda 4 solda ise 7 folükül göründü sağ dakiler zayıf ama soldakiler maşallah dedi ve rahmimide hiç bir şey yok gayet güzel histroskobiyede gerek yok dedi
kararımızı verdik inşallah kısmet olursa 5 ay sonra eşimin tedavisi bitiyor sonra hrs de 3. başlıyacağım
dhea yı ve hayıt tohumunu yabana atmayım artık düzenli içaceğim :) buarada ben hayıt tohumu olarak aldım kahve makinasında çektim bilginiz olsun...