başkenti bende araştırmıştım hatta baya bir yeri ben hrs ye karar verdim geçen ay doktorum bu ay başlayalım harika demişti fakat eşim nedense ısrarla geçen ay istemedi bu ayki adetimde başlıyacağız allahtan birşey çıkmazsa lab gelince tavsiye edebilirim genetik testlerimizide orda yaptırdık artı erkek faktörüde varsa ki bizde öyle tam yeri......birde kızlar ben şaka gibi ama deneyip deneyip ayrıyetten sonuç ne diye muane oluyorum hatta arada yapmıyorum tekrar muane oluyorum farka bakıyorum :))
geçen ayki adetimde 11 folükül göründe ne mi yapıyorum her akşam öğütülmüş hayıt tohumu 1 çay kaşığı birde testere dişli aslan pençesi bir tutam kaynamış suya koyuyorum soğuyunca burnumu sıkıp içiyorum :)) ne kadar faydası var bilmiyorum ama yüzmeye gidiyorum birde her gece uyumadan folik asid omega deha 1 er adet içiyorum yapmadım aylarda 6 folükül veya 5 oluyor bu ayda şansıma fazla içemedim miğdem çok kötüydü dinlendirmek istedim 2 3 günde bir içiyorum

(( hayırlısı diyorum artık nasipde hangi ay varsa başladığımda tek tek havadisleri veririm....
negatif alan arkadaşlarım kader arkadaşlarım herşeyden önce canlarım lütfen hiç üzülmeyin rabbim ne eylerse güzel eyler belliki nasip olan gün gelmemiş yola dewam burda ne olmazlar kavuştu bizimde olacak üzülmek yok.....
ha birde topiklerde yumurta kalitesini arttırıcı bir şey var sonuç alanlarda olmuş bu ay olmazsa onuda yapacağım
bakabilirsiniz hatta pc me kaydetmiştim capy yapayım hemen
30-35 tane karanfil ,
1 dolu yemek kaşığı Keten tohumu,
1 dolu yemek kaşığı Tarçın
1 dolu yemek kaşığı Çörekotu çekilip
bal ile karışacak sabahları aç karnına bir kaşık