Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kızlar bhcg degerim 12. Gün bugün 550 çıktı.
Sonunda okadar çok ugrastimm
Allah isteyen herkese versin. salı gunü tekrar bhcg yapicaz
Allah saglikla kucağıma alayı nasip etsin benim ve forumda hamile olan tüm herkese

ses canım ne güzel bir haber bu :nazar::nazar:allah tamamına erdirsin rabbim korusun sizleri
bide degerin çok yüksek ikiz olma ihtimali olabilir .simdiden tebrik ederim eşini ve seni :)

günaydın nasılsınız kızlar
ses hayırlı olsunnnn canımmm

Merhaba Kizlar; sizleri takip ediyorum. Yakin zamana kadar bende denemelerdeydim ama guzel sonucu aldim, dogumuma cok az kaldi. Sizleri takip ediyorum ve dua ediyorum, darisi basiniza. Allahim hayirlisi ile sizlere de nasip etsin. Beni de altin vurus diyerek- femera protokolu basariya ulastirdi. Ben bunun iyi bir protokol yani bizler gibi rezerv sorunu olanlara uygun oldugunu dusundum.

Kızlar femara protekolu ne???
Neden ben böle bisi bilmiyorum yaaa
Menapur kullandım, ama yumurtam bı taneydi ve kalitesiz cikti

Ses hayırlı olsun canimmmm
İnsallah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin Allah.

çok sevindim gerçekten rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etssin.
kısmetimizde varsa oluyor ama elimizden geleni de yapıyoruz elbette.
tekrar tebrik ediyorum. hikayeni okumak isterim .
kızım altı ayını doldurdu teyzesi. her zaman dua ediyorum rabbim olmayanlara da ver diye .
güzel bir gebelik diliyorum.

Maşallah :))
Allah bagislasin.
Senin fsh kaçtı?? Anlatsana bana...
Morale ihtiyacım var

Maşallah :))
Allah bagislasin.
Senin fsh kaçtı?? Anlatsana bana...
Morale ihtiyacım var

hayırlı olsun. bende nasıl olduğunu merak ediyorum. benim fsh'ım 23,88 ve toplam 4 yumurtam vardı, doktor rahm filmi istedi, tüplerin durumuna da bakıp ondan sonra tüp bebeğe geçecekmiş ama şansın çok çok düşük dedi. benim de morale çok ihtiyacım var.
teşekkürler,burcu

Olmadı zaten, bir tane yumurtam çıktı, o da döllenmedi:(((
Canım peki bu dediklerin ilac ismimi????

slm kaç gündür has. ev yoruldum senin adına üzüldüm bendede aynı korku var acaba döllencekmi

benim cuma yumurt. toplama var şimdilik 4 5 yumurta var bakalım dr umudu fazla yok biliyorum bunu

femara ilaç ismi ve farklı protokol v
mikrodoz buda protokol bu bana uyguludıkları inş olumlu olurda bizim durumumuz dakiler için umut olurum ve uzunca anlatırım

giz sen ne yaptın.dr.ne diyor.merak ediyorum seni.bol bol dua ediyorum rabbim bizimde kollarımızı doldursun artık.toplama ne zamana.?

arkadaşlar
forumda başka birşey ararken bu topiğe rastegeldim ve size moral olsun diye yazmak istedim. Ben de benzer bir durumdaydım. amh ım çok düşüktü. bu oranla internette aradığımda yumurta donasyonu ile hamile kalınabileceğinden bahsediyordu. aydın arıcı ve mustafa bahceciye gittim ikisi de sansımın az oldugunu soyledi (mustafa bey benim 6 yıllık jinekologum. çikolata kisti ameliyatımı da o yapmıştı) bir yumurtalığım çikolata kistinden zarar görmüş. diğeri de küçülmüş. rezervim azalmış. tüp bebek tedavisine başladık ve sadece 2 yumurtam oluştu. Bu yumurtaların ikisi de döllendi ve şu anda ikizlere hamileyim.

Tüp bebek tedavi sürecine bu forumda o kadar cok vakit harcadım ki. her bir pozitif hikaye bana da umut oldu. O yüzden kendi hikayemi de yazmak istedim.
İnşallah bebeklerimi sağlıkla kucağıma alırım, inşallah siz de allahın izniyle yavrularınıza kavuşursunuz. Umutlu olmak en önemlisi, mustafa bey'e umutlu olmalı mıyım dediğimde hepimiz 1 yumurta 1 spermden oluşuyoruz. Tabiki umutlu ol ama hayal aleminde de gezme demişti. O yüzden umudunuzu kaybetmeyin ve bol bol dua edin.

Allah yardımcınız olsun.

KIZLAR SİZ YAZMAK İSTEDİM GİZ in dün transferi olduuuu geceyi has geçirdi bu gün annesine geçecekkk

slm kızlaryeter yzmış saolsun ,,,

şimdi annemdeyim transfer oldu 3 gün embriyosu hayırlısı artık gün sayıyorum bebişim benimle inş. yerini severde 9 ay benimle kalır ve umuduma umut olur

şimdi annemdeyim transfer oldu 3 gün embriyosu hayırlısı artık gün sayıyorum bebişim benimle inş. yerini severde 9 ay benimle kalır ve umuduma umut olur

canım hayırlı olsun....inşallah sıkı sıkı tutunsun yavrucuğun..
darısıda bizlere olsun inşallah

Canım hayırlı olsun çok sevindim.ne güzel bi duygu.kaçtane toplandı ben onuda merak ettim.sanırım tek transfer.? bolca dinlen bakalım.hadi hayırlısı.fazlada bil.girme .tv seğret.öptüm seni ve bebişini:nazar:

bebeğim her şey güzel olacak inşşşşşşşşşşş

gizzzzz cnm hayırlı uğurlu olsun transferin..Dediğin gibi bebişin sımsıkı tutunsun hiç bırakmasın 9 ay..Geri sayım başladı o zaman desene..İnş hayırlısı ile hayırlı haberler alırız senden güzelim..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba Giz, hayırlısı olsun canım umarım bebişin sıkı sıkı tutunur seninle olur ve bizlerde güzel haberlerini alırız ... positive düşün arkadaşım ...

solun kızlar fazla girmiyorum bilgi.

6 yumurtatoplandı 3 olgun biri döllendi işte oda benimle ultrasyonda gösterdi dr şu anda 17 günlük düşünün bir canlı var içimde inş.. tutunur bana

haftaya çarşmaba yaparım testi herhal a acaba idrardaçıkarmı 10 gün oluyor çarşamba
a

solun kızlar fazla girmiyorum bilgi.

6 yumurtatoplandı 3 olgun biri döllendi işte oda benimle ultrasyonda gösterdi dr şu anda 17 günlük düşünün bir canlı var içimde inş.. tutunur bana

haftaya çarşmaba yaparım testi herhal a acaba idrardaçıkarmı 10 gün oluyor çarşamba
a

gizcim merhaba... merak ettim seni... umarım her şey gönlüncedir.. merakta bırakma bizleri...

günaydınnn canlarımmmm hayırlı kandillerr rabbimdularımız kabul etsin inşşşş

Back
X