Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

teş kızlar cevap için ya ne bileyim

tolga hani öncekini özelde yaptırdım dedim ya dediki ucuz igne kullanmışlar demişti

eee şimdiki dr öyle gerekçesi yokki devlet has. onlara ne benim cebimden degilmi
sonuna kadar güveniyorum hayırlısı

semramus aldınmı dheayı özelden yazmıştım yerini

teş kızlar cevap için ya ne bileyim

tolga hani öncekini özelde yaptırdım dedim ya dediki ucuz igne kullanmışlar demişti

eee şimdiki dr öyle gerekçesi yokki devlet has. onlara ne benim cebimden degilmi
sonuna kadar güveniyorum hayırlısı

semramus aldınmı dheayı özelden yazmıştım yerini

elimde henüz var haftaya isterim artık
k.kartımda dönüyo ödeme günü:1:

canım her doktor farklı ilaç kullanıyor.bende 3 denenemmde farklı uygulandı .o önemli değil ki.ayrıca Tolga bana femera verecem dedi.biz durumlara altın vuruşmuş:27:

Merhaba Kizlar; sizleri takip ediyorum. Yakin zamana kadar bende denemelerdeydim ama guzel sonucu aldim, dogumuma cok az kaldi. Sizleri takip ediyorum ve dua ediyorum, darisi basiniza. Allahim hayirlisi ile sizlere de nasip etsin. Beni de altin vurus diyerek- femera protokolu basariya ulastirdi. Ben bunun iyi bir protokol yani bizler gibi rezerv sorunu olanlara uygun oldugunu dusundum.

HAYIRLI CUMALAR
Allah'ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayi ve cemalini görebilmeyi nasip et. Ey Rabbim... Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Ya Rabbi ! Cuman Hürmetine Kardeşlerimizin Dertlerine Derman , Hastalıklarına Şifa, Borçlu Olanlara da Edalar Nasip Eyle.... Hayatın Şereflisini, Rızkın Bereketlisini, Vücudun Sıhhatlisini, Ahlakın Faziletlisini, Evladın Edeplisini, Nasip Eyle Ya Rabbim.... Bizlere verdiklerin için şükürler olsun Allahımmmmmmmm...
Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde Rabbim Dualarımızı kabul etsin.. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah ... AMİNNNNNNNNN ♥ ♥ ♥

Hanımlar,

Tup bebek oncesi Ege universitesi histereskopi yapılmasını uygun gordu. başarı olursa embriyo rahme tutunabilsin tani rahimde bir sorun varsa gorup duzeltelim diye.

Tup bebek pahalı ve yorucu bir işlem bence sizde şu histereskopi olayını bir araştırın.

Merhaba Kizlar; sizleri takip ediyorum. Yakin zamana kadar bende denemelerdeydim ama guzel sonucu aldim, dogumuma cok az kaldi. Sizleri takip ediyorum ve dua ediyorum, darisi basiniza. Allahim hayirlisi ile sizlere de nasip etsin. Beni de altin vurus diyerek- femera protokolu basariya ulastirdi. Ben bunun iyi bir protokol yani bizler gibi rezerv sorunu olanlara uygun oldugunu dusundum.

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.hangi dr.gittin merak ettim.değerlerin ne durumdaydı :44:

Hanımlar,

Tup bebek oncesi Ege universitesi histereskopi yapılmasını uygun gordu. başarı olursa embriyo rahme tutunabilsin tani rahimde bir sorun varsa gorup duzeltelim diye.

Tup bebek pahalı ve yorucu bir işlem bence sizde şu histereskopi olayını bir araştırın.

iyi güzelde tüp bebek öncesi derken ne kadar öncesi.biraz izah lütfen

iyi güzelde tüp bebek öncesi derken ne kadar öncesi.biraz izah lütfen

düşük amh ve yumurta rezervi sonucu 4 kez tüp bebek denedim. ilk ikisinde yüksek doz ilaç ile kalitesiz embriyo sebebiyle transfer bile olmadı. son ikisi farklı bir klinikte oldu ve başarılıydı.2 şer adet 1. kalite embriyo konuldu.birincisi kimyasal oldu, ikincisi ise negatif:( ve histereskopi önerildi. sorun var mı onu ne bir şekilde görebilmek için.allah tan temiz çıktı.ama sorun yoksa da az da olsa başarıyı arttırdığını söyledi doktorum. bu sebeble de histereskopi sonrasındaki reglimle tekrardan başlıycaz....yani histereskopi sonrasındaki ayda tedaviye başlamayı önerdi ama bazı doktorlar bekletiyormuş...

4 kez tüp nbebek size kaça mal oldu ve nerde yapıldıacaba*

rapor alamıyoruz biz malesef ve bayağı harcadık. ilk ikisi bahçeci de yaklaşık 12 bin tuttu. rezervim düşük diye beslenme uzmanına falan gönderdiler umut dünyası denyelim dedik.kromozom testleri, pıhtılaşma testleri falan yapıldı.bunlarla birlikte 12-13 tuttu sanırım.sonra acıbadem kadıköy tayfun hocaya gittim.ilkinin aksine çok düşük doz verdi ve embriyolarımız 3-4 adet 1. kalite oldu....ilaç düşük doz olunca maliyet de düştü haliyle...ilkine göre ilaç maliyeti bin lira fark etti...histereskopiyi de medipol de oldum....

rapor alamıyoruz biz malesef ve bayağı harcadık. ilk ikisi bahçeci de yaklaşık 12 bin tuttu. rezervim düşük diye beslenme uzmanına falan gönderdiler umut dünyası denyelim dedik.kromozom testleri, pıhtılaşma testleri falan yapıldı.bunlarla birlikte 12-13 tuttu sanırım.sonra acıbadem kadıköy tayfun hocaya gittim.ilkinin aksine çok düşük doz verdi ve embriyolarımız 3-4 adet 1. kalite oldu....ilaç düşük doz olunca maliyet de düştü haliyle...ilkine göre ilaç maliyeti bin lira fark etti...histereskopiyi de medipol de oldum....

maddi manevi çok yıpratıcı işler gerçekten allah yardım etsin hepimize

slm merak ettim neden rapor alamıyorsun
birde tüp bbek yapt. yerin devlette antlaşması yokmuydu hiç yoktan ameliyatları orda olsayın

ilk tedavi yöntemi yanlış zaten bizim durumlarımız özel az doz kullanmalar gerekiyor yoksa kaliteyi bozuyor

benim ilkinde döllenme olmadı bakalım bu seferde az doz hatta fostimon kullanacaklar zaten hem ucuz hemde gonal f ye göre etkisi az

slm kızlar bişey sorucam benim ilk raporumu kullanmak nasip olmadı üzerinden 6ay geçti yenisini çıkarttırıcam bunun için herhangi evrağa tekrar gerek varmı yani hastaneye giderken götürmem gereken belgeler varmı bilgisi olan yazarsa sevinirim ;)

ANNESİ olan,
ANNE olan,
ANNE OLMAYI BEKLEYEN,
ANNE OLMAK için uygun zamanı bekleyen
Tüm güzel kadınlar; Rabbim bize böyle bir şans verdiği için mutlu olmalıyız...
İnanıyorum ki beklentilerimiz mutlu sonlanacak... Dualarım ve umutlarım, dileklerim hep bu yönde....
Bizler bu dünya için çok değerliyiz lütfen bunu unutmayın... Böyle kutsal bi mucizeyi gerçekleştirmek sadece bizlere bahşedilmiş Rabbim tarafından....
İşte bu yüzden şimdiden Hepinizin ANNELER GÜNÜNÜZÜ kutluyor, Hepinizi kocamannnn öpüyorum...
Unutmayın Annelik ve Kadınlık bir gün değil bir ömür boyu sürecektir...
En kısa zamanda Rabbimin hepinizin kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlarınızı vermesini diliyorum...
HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKK SEVİYORUM ♥ ♥ ♥

slm kızlar bişey sorucam benim ilk raporumu kullanmak nasip olmadı üzerinden 6ay geçti yenisini çıkarttırıcam bunun için herhangi evrağa tekrar gerek varmı yani hastaneye giderken götürmem gereken belgeler varmı bilgisi olan yazarsa sevinirim ;)

canım aslında tüm bu evraklar senin dosyanda vardır ancak bazı has bu evraklrı yeniden istiyor o yüzden has arayıp sorman en iyisi

canım aslında tüm bu evraklar senin dosyanda vardır ancak bazı has bu evraklrı yeniden istiyor o yüzden has arayıp sorman en iyisi

tşk cnm ben hastaneyi aramayıda düşündüm malum hafta sonu ya ondan dolayı aramadım.bu haftaki adetime yetiştirmem gerek onun için haftabaşı gidip ilgilensem iyi olucak.benim sormak istediğim rapor için fotoğraf,kimlik fotokopisi,ssk çalışma gün sayısı kağıtlarını tekrar isterlermiydi hani bunları tekrardanmı yapıcam? diper türlü hastane tahlilllerim dosya halinde zaten..

tşk cnm ben hastaneyi aramayıda düşündüm malum hafta sonu ya ondan dolayı aramadım.bu haftaki adetime yetiştirmem gerek onun için haftabaşı gidip ilgilensem iyi olucak.benim sormak istediğim rapor için fotoğraf,kimlik fotokopisi,ssk çalışma gün sayısı kağıtlarını tekrar isterlermiydi hani bunları tekrardanmı yapıcam? diper türlü hastane tahlilllerim dosya halinde zaten..

CANIM BEN RAPOR ÇIKARMIŞTIM TAM ALACAKTIM BAZI SORUNLAR OLDU VE ÜZERİNDEN 1 SENE GEÇMİŞTİ

dr benden bazılarını istedi senin altı ay olmuş

anestesi ister kesin adetin ikinci günü hormon testini ister ultrsyona gönderir onu ister birde vukuatlı nüfus cüzd. örnekleri ikinizin hani kaymakamlıktan aldıkları varya

canım büyük ihtimalle isterler

yeter mikrodos uyguluyorlar bana cuma lucrin sabah 10 akşma 10 cumarteside göbek igneleri gonal 225 miş bakalım hayırlısı

canım hadi ahyırlısı bakalım rabbim yüzünü gülüdürüsn inşşşşş dualrımdasınnn inşş yüzün gülcek bu sefer :49::49::49:

Back
X