- 16 Mart 2009
- 4.803
- 34
- 363
hikayemi kısaca yazmak istiyorum eşimle yaklaşık 2 yıldır çocuk istiyorduk doktora gittik tüm testlerimiz yapıldı hiç bir soruın yok dendi son 2 aydır adetlerim çok ağrılı geçiyordu en sonunda ir tüp bebek merkezine gitmeye karar verdim vede gittim daha ilk muayenemde raimde polipler görüldü hemde bebeğin yerleşmesi gerekn yerde hemen rahim filmi ve testler eşimede banada yapıldı sorunun sadece polipler değil benim yumurta rezervimde olduğu vehatta kalitseindede problem olbileceğini doktorum söyledi ben zaten tüp bebek istiyordum önce operasyonla poliplerim alındı hemen sonrasındai ilk adetimde tüpbbebek denedik üstelşikde ilaçsıoz tüp bebek yumurta çoğaltıcı ilaçlar olmaksızın 3 yumurtam vardı 2 tanesi toplanabildi 1 i boş çıktı sadece 1 tek yumurtayla oda 2. kaliteydi döllendi ve tuttu şuanda 12 haftlık hamileyim ama hiç olmusuz düşünmedim inş. sağlıkla kucağımada alırım .sadece paylaşmak istedim benim bu koşlularda oldu olmayacak diye bişey yok yeterki isteyin olumlu olun dua edin ama zorlu ve yıprtıcı bir süreç ama miinik meleklerimiz için herşeye değer
edirne maşallah meleğin ile sana

canlarrr günaydınnnn arefe gün besmele ile birlikte 1000 tane ihlas okuyanın duası (dileği)kabul olurr
rabbim tüm dualrımız kabul etsinnn .. Iyi bayramlar
yeteeercim her zamanki gibi çok sağolll..Allahım dualarımızı kabul buyursun bugün..Bende oruca niyetlendim..Tesbihleride yapacağım inş..Dualarımda olucaksın inan bana..