Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili arkadaşlar benimde fsh değerim 21 dir. Yani yüksekdi. Ama tüp bebek tedavisine yinede başladık. Ve sonuç şuan 4 haftalık hamileyim. Yani bu iş birazda allahın izniyle oluyor. Ve tabikii doktorumun doğru tedavisi ile. Asla umudunuzu yitirmeyin.
mERHABALAR ÖNCELİKLE aLLAHIM HEPİMİZE SABIR VE SAĞLIKLI EVLAT NASİP ETSİN.bEN DE DE REZERV AZLIĞI VAR 4 DENEME OLUMSUZ.şİŞLİ MEMORAİLLE GÖRÜŞTÜM HABER BEKLİYORUM.hASTANE HAKKINDA BİLĞİ VERİRSENİZ ÇO K MEMNUN KALIRIM.tEŞEKKÜRLER.
Kızlar biesteron içen var mı aranızda bazı doktorlar veriyor bazıları önermiyor DHEA hormonu veren ilaçfikri olan var mi?
doktorum bana verdi ,birsürü hap içiyorum ama onu içesim gelmio nedense içimde bi hisvar..
cunku son tedaviden once 1 ay kullandım yumurtalar boş cıktı,ondan biliyorum galiba.doktora dedim daha once yuurtalarm geşiodu bu ilaçtan olabilir mi diye yok dedi.şimdi onumuzdeki ay yine baslıcam tedaviye buay yine verdi ,aldım bi kutu ama içemiyorum yaa..bilen var mi?
kızlar yumurtalık rezervinde azalma olupta tüp bebek yaptıranlar ve yaşadığı tecrübeleri anlatmak isteyenler lütfen buraya
Kızlar biesteron içen var mı aranızda bazı doktorlar veriyor bazıları önermiyor DHEA hormonu veren ilaçfikri olan var mi?
doktorum bana verdi ,birsürü hap içiyorum ama onu içesim gelmio nedense içimde bi hisvar..
cunku son tedaviden once 1 ay kullandım yumurtalar boş cıktı,ondan biliyorum galiba.doktora dedim daha once yuurtalarm geşiodu bu ilaçtan olabilir mi diye yok dedi.şimdi onumuzdeki ay yine baslıcam tedaviye buay yine verdi ,aldım bi kutu ama içemiyorum yaa..bilen var mi?
merhaba ben ilk defa tüp bebek yaptırcam ve yumurta rezervim çok düşük 31 yaşındayım çok yüksek dozlarda iğneler kullanıyorum sabah gonall-f 150 akşam gonal-f 150; menagol var birde sabah akşam bir tüp günde 4 iğneydi en son 2 gündürde öğlenleri bir iğne daha kullanıyorum yumurta gelşimim çok az 5 günde sadece 3 yumurtam gelişmiş ve kan tahlilinde sadece 2 yumurtam dolu görünüyor fsh da çok düşük çıktı salı günü yumurta toplama yapacaklar doktorların demesine göre şansım çok azmış hatta erken menapoz falan diyorlar dipteyim sondayım depresyondayım bu yumurtaları çoğaltmanın bir yolu yokmu ve eğer tutmassa ilk denememde tedavisiz hamile kalma şansım hiçmi yok ....![]()
merhaba ben ilk defa tüp bebek yaptırcam ve yumurta rezervim çok düşük 31 yaşındayım çok yüksek dozlarda iğneler kullanıyorum sabah gonall-f 150 akşam gonal-f 150; menagol var birde sabah akşam bir tüp günde 4 iğneydi en son 2 gündürde öğlenleri bir iğne daha kullanıyorum yumurta gelşimim çok az 5 günde sadece 3 yumurtam gelişmiş ve kan tahlilinde sadece 2 yumurtam dolu görünüyor fsh da çok düşük çıktı salı günü yumurta toplama yapacaklar doktorların demesine göre şansım çok azmış hatta erken menapoz falan diyorlar dipteyim sondayım depresyondayım bu yumurtaları çoğaltmanın bir yolu yokmu ve eğer tutmassa ilk denememde tedavisiz hamile kalma şansım hiçmi yok ....![]()
dün gece son olarak çatlatma iğnemi yaptım yarın yumurta toplama işlemim gerçekleşmiş olacak 2 tane sağlam görünen yumurtam var bakalım toplamada ne çıkacak aşırı stres yaptım elimde değil; ya ikiside çürük çıkarsa düşüncesi beni öldürüyor allahım hakkımızda hayırlısını versin inş sürekli dua ediyorum kızlar. Benim durumumda olan herkesin allah yardımcısı olsun inş transfer olumlu olur bebişimi alırım kucağıma toplamada inş kaliteli yumurta çıkar benim için dua edin kızlar yarın büyük gün benim için :)
Moralim çok bozuk kızlar
geçen ay doktorum lucrın depot diye bir iğne verdi
onu vurdum
ve bu adetimde fsh 4 düştü 60 lardan
2 folikül göründü ama büyümedi iğnelere rağmen 9 mm kaldı.
Acaba tekrar yükselirmi fsh ım
yumurta rezervim az
şimdi başka doktora gitmek istiyorum
kime gidebilirim istanbulda doktorundan memnun olanlar varmı
benim gibi bir hastayı takip edebilecek bir doktor istiyorum
çok üzülüyorum36 yaşındayım vakit geçiyor
Moralim çok bozuk kızlar
geçen ay doktorum lucrın depot diye bir iğne verdi
onu vurdum
ve bu adetimde fsh 4 düştü 60 lardan
2 folikül göründü ama büyümedi iğnelere rağmen 9 mm kaldı.
Acaba tekrar yükselirmi fsh ım
yumurta rezervim az
şimdi başka doktora gitmek istiyorum
kime gidebilirim istanbulda doktorundan memnun olanlar varmı
benim gibi bir hastayı takip edebilecek bir doktor istiyorum
çok üzülüyorum36 yaşındayım vakit geçiyor