Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Teşekkur ederım cnm... Insallah hersey cok guzel olacak.
Sıra ıle başaracağız

Sadece 1 kez 2 toz 1 su merionel kullandim..2 guunde catlama onleyici igne...ve tabiki ovitrelle...
Insallah basaracagim sana umut olurum :16:

Transfer Yarin saat 12 30da dualarınızı esırgemeyın....
senin gerçektende baya bi ilaçsız geçmiş diyebiliriz.. banada dr um ilaç fazla kullanmıcam demişti inş. hayırlısı neyse o olur.
dualarımız seninle cnm Allah yardımcın olsun inş. pozitif haberi almak nasip olur ve sonrasıda bebeğini kucağına almak nasip olur..
cansucum bana famera protokoluda deniyor internette var o uygulandı famerayla yumurtalarım hassaslaştırıldı öyle büyütüldü yumurtalarım puregon iğne kullandım yaklaşık 2 hafta sonra bide kalçadan iğne vuruldum 3 gün 2 toz 2 su olarak bu kadar bide tabi çatlatma iğnesi oldum
ben femarayı 2 tedavimdede kullanmıştım yumurtalarım dolu çıkıyordu ama döllenmiyordu.. ama femaradan memnundum açıkcası boş çıkmaması beni sevindiriyordu o an için en azından..senin tedavin ilaçlı geldi bana kullandıklarına bakılırsa..
yumurta toplama işim dün itibariyle gerçekleşti operasyonda daha öncede bahsettiğim gibi sadece 2 yumurta çıkmış ve doluymuş cuma günü transfer var kızlar yani bebişimi yerleştircekler inş rabbim kucağıma almayı nasip eder benim için çok heyecanlı bir bekleyiş başlayacak cumadan sonra full yatış allahım inş izin verirde herşey yolunda gider benim durumumda olan herkes için bol dua ediyorum kızlar sizde benim için dua edin olurmu :)
hayırlı olsun cnm rabbim yumurtalarına can versin seninde wannamında inş. sonu güzel olur bu uğraşıların..

günaydın kızlarrrr NASILSINIZZZZ

arkadaşlar benimde yumurta rezervim düşük tüp bebek tedavisine başlamıştım uzun prokol ama kendiliğinden hamile kalmışım

arkadaşlar benimde yumurta rezervim düşük tüp bebek tedavisine başlamıştım uzun prokol ama kendiliğinden hamile kalmışım

:46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46:
Süpperrr bir haberr buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..Maşallah canım Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasib etsin..

Tez zamanda bizlerede böyle mucizeler nasib etsin Allahım:16:

Arkadaşlar merhaba, yaşım 30 . Ahm 0,80 ve fsh 13,00 çoktı. Bun şekilde olup ta tüp bebek ile hamile kalmayı başaran var mı

Arkadaşlar merhaba, yaşım 30 . Ahm 0,80 ve fsh 13,00 çoktı. Bun şekilde olup ta tüp bebek ile hamile kalmayı başaran var mı

tabiiki var cnmm..Her ne kadar azınlıkta olsak da eğer nasibimizde var ise çabalayarakk ulaşan çok kişi okuyorum..Bizzat yakınen bir arkadaşım eken menopoz teşhisi bile vardıı adet olamıyordu ilaçsızz..0,2 amh ve 40 küsür fsh ile 2 yumisinden biri döllendi ve şimdi paşası kucağındaaa elhamdulillah:nazar::nazar::nazar::nazar:

tabiiki var cnmm..Her ne kadar azınlıkta olsak da eğer nasibimizde var ise çabalayarakk ulaşan çok kişi okuyorum..Bizzat yakınen bir arkadaşım eken menopoz teşhisi bile vardıı adet olamıyordu ilaçsızz..0,2 amh ve 40 küsür fsh ile 2 yumisinden biri döllendi ve şimdi paşası kucağındaaa elhamdulillah:nazar::nazar::nazar::nazar:

bende yumurta rezerv azlığından yakınanlardanım kızlar bişi sorrcam ya hurma poleni diye bişi duydum.yumurta sayısını artırıyormuş.kısırlık tedavisi için kullanılıyormuş zamanında.araştırdım internetten ewt bayağı faydalı ama kullanan oldu mu , faydasını gören arkadaşlar lütfen yazın

senin gerçektende baya bi ilaçsız geçmiş diyebiliriz.. banada dr um ilaç fazla kullanmıcam demişti inş. hayırlısı neyse o olur.
dualarımız seninle cnm Allah yardımcın olsun inş. pozitif haberi almak nasip olur ve sonrasıda bebeğini kucağına almak nasip olur..

ben femarayı 2 tedavimdede kullanmıştım yumurtalarım dolu çıkıyordu ama döllenmiyordu.. ama femaradan memnundum açıkcası boş çıkmaması beni sevindiriyordu o an için en azından..senin tedavin ilaçlı geldi bana kullandıklarına bakılırsa..

hayırlı olsun cnm rabbim yumurtalarına can versin seninde wannamında inş. sonu güzel olur bu uğraşıların..

tanayyy inşallah ikizlerin olur , kucağına almakta nasip olsun kardeşim.Dualarımız evlat hasretiyle yanan tanıdığımız tanımadığımız herkes için inşallah.Allah herkesin kucağını doldursun artık kendi bebişlerimizi sevip kucaklamak bizlere de nasip olsun.meryem suresini okuyun kızlar, bıkmadan usanmadan Rabbim verene kadar...

tabiiki var cnmm..her ne kadar azınlıkta olsak da eğer nasibimizde var ise çabalayarakk ulaşan çok kişi okuyorum..bizzat yakınen bir arkadaşım eken menopoz teşhisi bile vardıı adet olamıyordu ilaçsızz..0,2 amh ve 40 küsür fsh ile 2 yumisinden biri döllendi ve şimdi paşası kucağındaaa elhamdulillah:nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba, doktorum şansımın az olduğunu söyledi canım. Hiç tüp denemedim. Temmuzda kıbrısta donasyon düşünüyorum. Bu durumu 3 ay önce öğrendim. Halen kendime gelemedim.

Harıka bır haber bu... Sağlıkla kavuşun Insallah :nazar:

wannaaaaaaaaaaaaaaa aldınmı meleğini göbüşüne canımmmmm..

Eveeeettt bugun öğleden sonra kavuştuk ... Sımdı nefesler tutuldu bekleme zamanı....
Iyıkı varsınız bu yaşadıklarımızı kımse ıle paylaşmıyoruz... Tedavı surecınde ve devamında hep sız varsınız yol arkılerımmm:16:

yumurta toplama işim dün itibariyle gerçekleşti operasyonda daha öncede bahsettiğim gibi sadece 2 yumurta çıkmış ve doluymuş cuma günü transfer var kızlar yani bebişimi yerleştircekler inş rabbim kucağıma almayı nasip eder benim için çok heyecanlı bir bekleyiş başlayacak cumadan sonra full yatış allahım inş izin verirde herşey yolunda gider benim durumumda olan herkes için bol dua ediyorum kızlar sizde benim için dua edin olurmu :)
Cnm aynı gun opu işlemı yaşamısız. Benım transferım bugun oldu tek embrıyo olunca beklemek ıstemedı doktorum

Insallah aynı dönemlerde Mutlu haberı yazabılırız. Allah yardımcımız olsuınşallah

Son düzenleme:
ya kızlar gördüğüm kadarıyla topikde 2 arkadaşımızın transferi var 12 günlük süreç var önümüzde onlar için ortaklaşa dua edelim kimin duası kime kabul olur hiç belli olmazmış hem elimizde 2 hamiş olursa onlarda hamiş hamiş bize de dua ederler daha etkili olur bir nevi elimizde sermaye gibi olurlar :) sermaye kısmı işin şakası tabi ki gelin toplu dua edelim

benim bildiğim salatı terficiye var bildiğiniz daha etkilisi varsa oda olur ne dersiniz ?

Allah razı olsun picasso :16:
Rabbbim ettığın tum dualarını kabul etsın ınşallah :emir_bebek:

arkadaşlar merhaba bende fsh mağdurlarındanım adet olunca ayın 10u gibi tüp bebek tedavisinde başlıcaz fsh 21 amh 0.01 sizce şansım varmı

canım hamileliğin hayırlı olsun çok sevindim işte yeni bir umut dedim benimde rezervim çok düşük senin değerlerin nasıldı fsh amh falan bide nezamandır bu sorunla uğraşıyosun tedavi oluyosun

merhaba, doktorum şansımın az olduğunu söyledi canım. Hiç tüp denemedim. Temmuzda kıbrısta donasyon düşünüyorum. Bu durumu 3 ay önce öğrendim. Halen kendime gelemedim.

canım bence önce tüp bebek dene bitkisel ürünlerden falan kullan hemen kıbrısı düşünme benim durumum senden daha kötü banada doktorum şansımın az olduğunu söledi ama olmaz demedi hepimiz bir yumurta bir spermden olduk dedi bir yumurta bile bizim için şans bak bu şekilde hamile olan arkadaşlarımızda var neden bizimde olmasın bende bir haftaya kadar tüp bebek tedavisine başlıcam ümidimi kestiğim anda yumurtam tamamen bitmiş olursa hiç şansım kalmazsa bende ozaman düşünüyorum kıbrısı inş gerek kalmaz kendi yumurtamızdan bebeğimiz olur bizimde.

canım bence önce tüp bebek dene bitkisel ürünlerden falan kullan hemen kıbrısı düşünme benim durumum senden daha kötü banada doktorum şansımın az olduğunu söledi ama olmaz demedi hepimiz bir yumurta bir spermden olduk dedi bir yumurta bile bizim için şans bak bu şekilde hamile olan arkadaşlarımızda var neden bizimde olmasın bende bir haftaya kadar tüp bebek tedavisine başlıcam ümidimi kestiğim anda yumurtam tamamen bitmiş olursa hiç şansım kalmazsa bende ozaman düşünüyorum kıbrısı inş gerek kalmaz kendi yumurtamızdan bebeğimiz olur bizimde.

desteğin için sağol canım. çok zor bir durum karar vermek. kafam çok karışık. o kadar çok istiyorum ki anne olmayı. bebek görünce canım çok yanıyor....

desteğin için sağol canım. çok zor bir durum karar vermek. kafam çok karışık. o kadar çok istiyorum ki anne olmayı. bebek görünce canım çok yanıyor....

canım pes etme başarmak için güçlü olmalıyız mücadele etmeliyiz bende ilk duyduğumda yıkılmıştım 10 gün sürekli ağladım kabullenemiyodum hiç böle bişeyi ve daha yeni evliyim 10 aylık ben doğal yolla olcak diye bekliyodum erken menopozla karşılaştım.. hep bende çok istiyorum bebeğimin olmasını çocukluğumundan beri bebekleri çocukları çok seviyorum yiğenlerim var onlara falan çok baktım kendi çocuğum gibilerdi.bende bi hamile görsem bi bebek görsem canım çok acıyo içim burkuluyo bigün benimde olcak diyorum geçecek bu günler gelecek mutlu bebekli günler..:)..bol bol dua et çok rahatlatıyo insanı normal hayatına devam et akışına bırak kendini rahatlatacak şeylerle uğraş ben öle yaptım şimdi daha iyiyim herşey güzel olcak pes etmek yok..:)

allahım bu mübarek cuma günü hürmetine bizi sevdiğin kulların arasına kat bizi çok sabreden şükreden kullarından eyle seni çok analım ömrümüz sevdiğin razı olacağın işlerle geçsin sıhhat afiyette eyle sevdiklerimizi bize bağışla sıkıntılarımızı gider dertlerimize deva ver sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim

canım pes etme başarmak için güçlü olmalıyız mücadele etmeliyiz bende ilk duyduğumda yıkılmıştım 10 gün sürekli ağladım kabullenemiyodum hiç böle bişeyi ve daha yeni evliyim 10 aylık ben doğal yolla olcak diye bekliyodum erken menopozla karşılaştım.. Hep bende çok istiyorum bebeğimin olmasını çocukluğumundan beri bebekleri çocukları çok seviyorum yiğenlerim var onlara falan çok baktım kendi çocuğum gibilerdi.bende bi hamile görsem bi bebek görsem canım çok acıyo içim burkuluyo bigün benimde olcak diyorum geçecek bu günler gelecek mutlu bebekli günler..:)..bol bol dua et çok rahatlatıyo insanı normal hayatına devam et akışına bırak kendini rahatlatacak şeylerle uğraş ben öle yaptım şimdi daha iyiyim herşey güzel olcak pes etmek yok..:)

canım bizim durumumuzdaki hastalarda tedavi zor dedi doktorum. Ilk 3 denemede şansın var ama yine de olr diyemem dedi. Forumda okudum herkes 6-7 kere deniyor tüp bebek. Nereye kadar deneyeceğim. Olmayınca daha kötü olacak. Kaldıracak gücüm kalmayacak gibi geliyor. şimdi bile çok kötüyüm. Hep kafam bu konuda. Yüzüm gülmüyor.

Back
X