- 14 Ekim 2011
- 1.739
- 245
- 163
senin gerçektende baya bi ilaçsız geçmiş diyebiliriz.. banada dr um ilaç fazla kullanmıcam demişti inş. hayırlısı neyse o olur.Teşekkur ederım cnm... Insallah hersey cok guzel olacak.
Sıra ıle başaracağız
Sadece 1 kez 2 toz 1 su merionel kullandim..2 guunde catlama onleyici igne...ve tabiki ovitrelle...
Insallah basaracagim sana umut olurum
Transfer Yarin saat 12 30da dualarınızı esırgemeyın....
dualarımız seninle cnm Allah yardımcın olsun inş. pozitif haberi almak nasip olur ve sonrasıda bebeğini kucağına almak nasip olur..
ben femarayı 2 tedavimdede kullanmıştım yumurtalarım dolu çıkıyordu ama döllenmiyordu.. ama femaradan memnundum açıkcası boş çıkmaması beni sevindiriyordu o an için en azından..senin tedavin ilaçlı geldi bana kullandıklarına bakılırsa..cansucum bana famera protokoluda deniyor internette var o uygulandı famerayla yumurtalarım hassaslaştırıldı öyle büyütüldü yumurtalarım puregon iğne kullandım yaklaşık 2 hafta sonra bide kalçadan iğne vuruldum 3 gün 2 toz 2 su olarak bu kadar bide tabi çatlatma iğnesi oldum
hayırlı olsun cnm rabbim yumurtalarına can versin seninde wannamında inş. sonu güzel olur bu uğraşıların..yumurta toplama işim dün itibariyle gerçekleşti operasyonda daha öncede bahsettiğim gibi sadece 2 yumurta çıkmış ve doluymuş cuma günü transfer var kızlar yani bebişimi yerleştircekler inş rabbim kucağıma almayı nasip eder benim için çok heyecanlı bir bekleyiş başlayacak cumadan sonra full yatış allahım inş izin verirde herşey yolunda gider benim durumumda olan herkes için bol dua ediyorum kızlar sizde benim için dua edin olurmu :)