haklısın valla bu stres öldürecek beni cnm zaaten erken menapoz başlangıcı dediler bana kaç aydır düzenli adet görememiştim şimdi sanırım tamamen kesildi ondan dedim tamamen menapoz oldum heralde die(((( yazdıklarını dikkate alıcam komutanım :) düzenli ilaçları kullanıyoruz stres yapmıyoruz... inş. cnm bakalım adetim gelirse izmirdeki mini tüp bebeğe bi görüneyim olumsuz olursa baharınkine gidecem inş rabbim tez vakitte hepimize kavuştursun bebişlere.... peki sen neden başlayamadın tüp bebeğe tam olarak
aman canım sakinliğini koru zaten az yumoşumuz var onlara iyi bakalım işallah :))benimde ilk histereskopi olsu yapışıklık vardı..sonra doktor dedi rahim ağzı pek iyi görünmüyor kolposkopi olman lazım..korktum dedim rahi ağzı kanseri felanmı oluyorum diye..kolposkopide hafif damarlanma görüldü smear temiz çıktı..fitil kullandım tekrar kolposkopi oldum onkolog doktor baktı tamam iyi görünüyor dedi..yanlız doktor akıntın çok dedi..şimdi bi kaç güne bende adet olucam başlayabilecemmi bilmiyorum tedaviye..şimide bağışıklık testi için kan verdim onun sonucunu bekliyorum..yani tek yumoşla iş bitmiyor :)eğerki olması gecikecekse başka problemler çıkabiliyor..