Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

haklısın valla bu stres öldürecek beni cnm zaaten erken menapoz başlangıcı dediler bana kaç aydır düzenli adet görememiştim şimdi sanırım tamamen kesildi ondan dedim tamamen menapoz oldum heralde die :((((( yazdıklarını dikkate alıcam komutanım :) düzenli ilaçları kullanıyoruz stres yapmıyoruz... inş. cnm bakalım adetim gelirse izmirdeki mini tüp bebeğe bi görüneyim olumsuz olursa baharınkine gidecem inş rabbim tez vakitte hepimize kavuştursun bebişlere.... peki sen neden başlayamadın tüp bebeğe tam olarak

aman canım sakinliğini koru zaten az yumoşumuz var onlara iyi bakalım işallah :))benimde ilk histereskopi olsu yapışıklık vardı..sonra doktor dedi rahim ağzı pek iyi görünmüyor kolposkopi olman lazım..korktum dedim rahi ağzı kanseri felanmı oluyorum diye..kolposkopide hafif damarlanma görüldü smear temiz çıktı..fitil kullandım tekrar kolposkopi oldum onkolog doktor baktı tamam iyi görünüyor dedi..yanlız doktor akıntın çok dedi..şimdi bi kaç güne bende adet olucam başlayabilecemmi bilmiyorum tedaviye..şimide bağışıklık testi için kan verdim onun sonucunu bekliyorum..yani tek yumoşla iş bitmiyor :)eğerki olması gecikecekse başka problemler çıkabiliyor..

aman canım sakinliğini koru zaten az yumoşumuz var onlara iyi bakalım işallah :))benimde ilk histereskopi olsu yapışıklık vardı..sonra doktor dedi rahim ağzı pek iyi görünmüyor kolposkopi olman lazım..korktum dedim rahi ağzı kanseri felanmı oluyorum diye..kolposkopide hafif damarlanma görüldü smear temiz çıktı..fitil kullandım tekrar kolposkopi oldum onkolog doktor baktı tamam iyi görünüyor dedi..yanlız doktor akıntın çok dedi..şimdi bi kaç güne bende adet olucam başlayabilecemmi bilmiyorum tedaviye..şimide bağışıklık testi için kan verdim onun sonucunu bekliyorum..yani tek yumoşla iş bitmiyor :)eğerki olması gecikecekse başka problemler çıkabiliyor..

alla alla rabbim şifa versin hepimize peki sen hangi şehirdesin hastanen ve doktorun kim mesela ben ankaradayım mini tüpüde izmirdeki hastane yapıo yani ha deyince gitme imkanım yok konuştum telde tamam dediler adetin 2. günü gel tedaviye başlarız uygunsan dediler

aminn hepimizin inş. ay valla çok sevinirim ikiz olursa ve özellerde 2 transferede sevindim bakalım benim hastane özelmiydiki bahar izmirde sanırım ona bi sorayım bilir o sen biliosan sen söyleyiver izmir kent hastanesi özelmi oluo pek dikkat etmedim numarasını aldım aradım

canım ben adanadayım..ama teyzemler izmirde kent hastanesini çok övdüler hatta buraya gel dediler..)birde izmirde israil aruh varmış çok iyi diyorlar izmirin çok ünlü doktoru..özel olursa hiç korkma iki üç transfer oluyor..birde daha önce 1 2 defa negatif sonuç alındıysa o zamanda çif transfer oluyormuş..benim ilk tedavimde 5 yumoştan 1 tanesi döllendi embriyo olsu..ikincir 4 yumoştan 2 tane embriyo transfer oldu..

alla alla rabbim şifa versin hepimize peki sen hangi şehirdesin hastanen ve doktorun kim mesela ben ankaradayım mini tüpüde izmirdeki hastane yapıo yani ha deyince gitme imkanım yok konuştum telde tamam dediler adetin 2. günü gel tedaviye başlarız uygunsan dediler

canım senin her araştırman yapıldımı..bütün kan testlerin histereskopi..şimdi bizde yumoş az diğer herşeyimiz tam olsun ki tutunmada engel olmasın..benim ilk iki tedavimde hiç araştırma yapılmadı..şimdiki merkezim yeni ve herşeyi araştırıyorlar acele yok diyorlar çok memnunum..izmirde kent hastanesi ve israil aruh çok duydum hakkında hayırlı netse o şekilde başlasın işallah tedavin..

merhaba kızlar bu gün transferimin 8.günü ve çok fazla karışık bir ruh hali içerisindeyim acaba oldumu olmadımı 6.günümde test yaptım hiçbişey çıkmadı burda bi kaç yazı okudum 8 gününde kanaması olanlar oluyomuş acaba bebiş tutununcamı kanamalar oluyo bende neden olmuyo acaba başaramadımmı bu düşünceler beni çok strese sokuyo düşünmek istemesemde kafamın içinde hep sorular bide karamsarlık hergeçen gün içimi sarıyo ilk başlarda umutluydum oldu diodum ama gün geçtikçe kötümser olmaya başladım
Son olarak gerçekten tüm kalbimle ne kadar karışık duygular içinde olsamda özellikle düşük rezervli bayanlara şunu hatırlatmak istiyorum allah çok sevdiği kullarını çok zor imtihanlara sokarmış o imtihanlar karşısında isyan etceklermi die beklermiş eğer o kulları isyan etmesse allah gönüllerine göre herşeyi verirmiş bizde şu an imtihandayız arkadaşlar üzerimize düşenleri tabikide yapalım ama isyan etmeyelim inş rabbim hepimizin yüzünü güldürecek inancımızı kaybetmeyelim yeterki ;)

canım herkesde o kanama olmuyo olumsuz düşünme umudunu kaybetme inş başarmışsındır bebeğin seninledir.zor bi imtihandan geçiyoruz allahım hepimize sabır versin bebişlerimizi bize göndersin inş..:)

saol cnm hastaneyi bi düşünecem adetim gelince anladığım kadarıyla senin bu doktor fsh yı pek sorun etmiyor benimde yüksek fsh olduğu için hiçbi tüp merkezi yapmıyor senin doktora bi gideyim olmassa....inş. amin diyorum cnm rabbim herkesin gönlüne göre versin

tşk cnm bende bi araştırayım eczanelere sorayım melatonin nedir peki

mrb tanayyy inş. hayırlı haberler alırsın çok doğru demişsin buda bizim imtihanımız rabbim inş çok bekletmeden çabalarımızın emeklerimizin karşılığını versin amin inş. hepimiz hamile olduğumuzun haberini alalım ve verelim aminn.
............... KIZLARR benim hiç umudum kalmadı artık yoruldumm heray hastane doktor doktor gezmekten şuan adet bile olamadım daha ve bu yüzden tüp bebeğe başlayamıyorum bi engel çıkıo sanki artık hayırlısı neyse o olsun demekten ve rabbime sığınmaktan başka çarem yok elimden geleni yapmaya çalışıyorum çok çok çok yoruldum... artık 2 seçenek gelio aklıma adetim geciktiya bende ya kist var yada tamamen menapoza girdim sanırsam çok üzgünümmm psikolojimde alt üst oldu hep ağlıyorum... rabbim yardım et nolurr bana ve benim gibi hamile kalmak isteyenlere en yakın zamanda bebek müjdesi ver aminn.

canım doktorum durumumuza göre bakıyo küçük bi umut olsa bile ilgileniyo pes etmiyo birde yaş çok önemliymiş senin yaş kaçtı yaş küçükse yumurta birtane bile olsa kaliteli olcaktır diyo.fsh yüksek seni alamayız demedi hiçbizaman yumurta göründüğü sürece ümit var şansımız çok az ama hiç yok değil buda bir şans benim için.bu sorunlarda beklemek çokta doru değil hergeçen zaman aleyhimize işliyo biranönce vakit kaybetmeden iyi bir doktora görün.

canım ben adanadayım..ama teyzemler izmirde kent hastanesini çok övdüler hatta buraya gel dediler..)birde izmirde israil aruh varmış çok iyi diyorlar izmirin çok ünlü doktoru..özel olursa hiç korkma iki üç transfer oluyor..birde daha önce 1 2 defa negatif sonuç alındıysa o zamanda çif transfer oluyormuş..benim ilk tedavimde 5 yumoştan 1 tanesi döllendi embriyo olsu..ikincir 4 yumoştan 2 tane embriyo transfer oldu..
cnm sen kendi şehrindeki doktoramı gidiyosun evet benim gideceğim hastanede isarel bey konuştum telde 2.günü gel dedi hayırlısı artık
canım senin her araştırman yapıldımı..bütün kan testlerin histereskopi..şimdi bizde yumoş az diğer herşeyimiz tam olsun ki tutunmada engel olmasın..benim ilk iki tedavimde hiç araştırma yapılmadı..şimdiki merkezim yeni ve herşeyi araştırıyorlar acele yok diyorlar çok memnunum..izmirde kent hastanesi ve israil aruh çok duydum hakkında hayırlı netse o şekilde başlasın işallah tedavin..
amin. cnm herşeyin hayırlısıinş. benim tüm araştırmam yapılmadı ben daha hiç tüp merkezine gitmedim daha yeni başlıyorum telde bilgi aldım gel uygunsan yapalım dediler burda özel bi hastaneye gittim hep ordada fsh ve lh bakıldı başkada yok fsh yüksek çıkıncada hormon ilaçları verdiler kullandım ama ilerleme yok
canım doktorum durumumuza göre bakıyo küçük bi umut olsa bile ilgileniyo pes etmiyo birde yaş çok önemliymiş senin yaş kaçtı yaş küçükse yumurta birtane bile olsa kaliteli olcaktır diyo.fsh yüksek seni alamayız demedi hiçbizaman yumurta göründüğü sürece ümit var şansımız çok az ama hiç yok değil buda bir şans benim için.bu sorunlarda beklemek çokta doru değil hergeçen zaman aleyhimize işliyo biranönce vakit kaybetmeden iyi bir doktora görün.
27 cnm yaşım haklısın zaman önemli bizler için cnm sen izmirdemi yaşıyosun

cnm sen kendi şehrindeki doktoramı gidiyosun evet benim gideceğim hastanede isarel bey konuştum telde 2.günü gel dedi hayırlısı artık

amin. cnm herşeyin hayırlısıinş. benim tüm araştırmam yapılmadı ben daha hiç tüp merkezine gitmedim daha yeni başlıyorum telde bilgi aldım gel uygunsan yapalım dediler burda özel bi hastaneye gittim hep ordada fsh ve lh bakıldı başkada yok fsh yüksek çıkıncada hormon ilaçları verdiler kullandım ama ilerleme yok

27 cnm yaşım haklısın zaman önemli bizler için cnm sen izmirdemi yaşıyosun

evet canım ben izmirdeyim benim yaşta 29.doktor yaşın 38 falan olsaydı budeğerlerle hiç uğraşma derdim diyo.

nedenki tutnmazmıymış...cnm bu izmir kent hastanesi özel dimi

yumurta kalitesiz olurmuş tedaviyede yanıt vermiyo demekki ozaman..tıbben o şekilde ama bu durumda olupta 40 yaşından sonra hamile kalnda var.. özelmiş heralde o hastaneyle ilgili hiç bi bilgim yok kkdan okuduğum kadarıyla orayada iyi diyolar.istersen izmire geldiğinde hem benim doktorla hemde dr. israel le görüş ön görüşme yap ücretsiz yapılıyp hangisi içine sinerse ona gitmeye karar ver.

yumurta kalitesiz olurmuş tedaviyede yanıt vermiyo demekki ozaman..tıbben o şekilde ama bu durumda olupta 40 yaşından sonra hamile kalnda var.. özelmiş heralde o hastaneyle ilgili hiç bi bilgim yok kkdan okuduğum kadarıyla orayada iyi diyolar.istersen izmire geldiğinde hem benim doktorla hemde dr. israel le görüş ön görüşme yap ücretsiz yapılıyp hangisi içine sinerse ona gitmeye karar ver.

öyle yapayım cnm bakayım hangisi beni uygun görürse hayırlısı olsun... senin toplam 7 binimi buluyodu tüp

canım normalde 5.500tl ama bana çok ilaç yüklemesi yapılıyo 2günebi ilaç alıyıoruz yaklaşık 7oootlyi bulcak allahım emeklerimizi boşa gidermez inş

amin.inş. rabbim hepimizin yardımcısı olsun mini tüpe bana toplamda 3bin yada 3,5 tutar dediler normal tüp biraz biizim bütçeyi zorlayabilir sıkışığız şu aralar bide izmir dışındayızya ondan

amin.inş. rabbim hepimizin yardımcısı olsun mini tüpe bana toplamda 3bin yada 3,5 tutar dediler normal tüp biraz biizim bütçeyi zorlayabilir sıkışığız şu aralar bide izmir dışındayızya ondan

tabi canım haklısın çok zor birde uzakta olmak gelip gitmek.aslında burdada tüp bebek ücreti sadece 3.500 tl ilaçlar ekstra tahliler falan 3.500tlyle kalmıyosun yani bu işe bi girdinmi gidiyo maddi açıdan yardımcı olcak kimse yokmu

tabi canım haklısın çok zor birde uzakta olmak gelip gitmek.aslında burdada tüp bebek ücreti sadece 3.500 tl ilaçlar ekstra tahliler falan 3.500tlyle kalmıyosun yani bu işe bi girdinmi gidiyo maddi açıdan yardımcı olcak kimse yokmu

cnm ben kimseye söylemedimki tüp bebek işini nasıl yardım etsinler :( haklısın cnm bu işe başkoydunmu maddi açıdan biraz zorlayıcı oluyor mini tüp bebek işte ilaçlar işlemler falan hepsi toplamda 3.500 dediler bizde kaç aydır doktor doktor gezmekten muayene parası tahlil parası benzindi yoldu şuydu buydu ilaçlardı inan baya açıldık ondan dedim normal biraz zorlar die :(

cnm ben kimseye söylemedimki tüp bebek işini nasıl yardım etsinler :( haklısın cnm bu işe başkoydunmu maddi açıdan biraz zorlayıcı oluyor mini tüp bebek işte ilaçlar işlemler falan hepsi toplamda 3.500 dediler bizde kaç aydır doktor doktor gezmekten muayene parası tahlil parası benzindi yoldu şuydu buydu ilaçlardı inan baya açıldık ondan dedim normal biraz zorlar die :(

canım allah nasip ettimi mini tüp bebeklede olur.bizde kredi çektik 5000tl ama yetmicek kayınvalidemler biliyo ama hiç yardımcı olma niyetleri yok bişey demiyolar zorlandığımızı gördükleri halde ve yardım edebilecek imkanları olduğu halde allahım yardımcımız olsun bizi bu yolda yarım bırakmasın maddi manevi yardımcımız olsun inş.

canım allah nasip ettimi mini tüp bebeklede olur.bizde kredi çektik 5000tl ama yetmicek kayınvalidemler biliyo ama hiç yardımcı olma niyetleri yok bişey demiyolar zorlandığımızı gördükleri halde ve yardım edebilecek imkanları olduğu halde allahım yardımcımız olsun bizi bu yolda yarım bırakmasın maddi manevi yardımcımız olsun inş.

amin inş. cnm haklısın rabbim nasip ettimi olacak inş. bizim şuan kredi çekme gibi bi durumumuz yok malesef sadece kıyıda köşede birikmişlerle yettiği kadar işte allah hepimizin işini kolaylaştırsın inan benimkilerde seninkilerden farksız deil sölemiş olsaydık kayınvalidemlerin durumları iyi olduğu halde eminimki yardım etmezlerdi rabbim yar ve yardımcımız olsun

Herkese merhaba, benim de rezervim az 37 yaşındayım 3.denemem ilk denememde. 3 yumurta vardı
Sonraki denemem de 5yumurta ,şuan 3.tedavideyim 4 yumurtam vardı fakat çok enteresan bir şey oldu bugün yumurtalarım toplandı ve 6 yumurta dediler çok şaşkınım ve çok mutluyum :) böyle bir şey nasıl olabilir ??
Yarın kaç tanesinin döllendiğini bildirecekler ,hakkımızda hayırlısı

Back
X