Benim fsh yüksek amh düşük şans bile vermiyolar anlamıyorum doktorları :/Canım üzülme tabi kii. Değerler normal diyen doktorlar o anda baktıkları değer için sadece normal diyorlar ona da çok ayrıltılı bakmayınca senin de bi şikayetin yoksa herşey normal sanıyorsun halbuki o kadar çok değer var ki. Bana 1,5 sene değerlerin normal dediler :) çünkü günü gününe saati saatine adet görüyordum vücudum kist namına bişey üretmiyordu ultrasonda da 4-5 9-10 folikuller sıra sıra görünüyordu ama ne zaman ayrıntılara inildi o zaman bir sürü normal olmayan değer çıktı. AMH FSH bizim için çok önemli değerler. Bak benim ilk denemem FSH yüzünden yarıda kesildi çünkü zaten bizim FSHımız yüksek dışardan iğne ilaç diye aldığımız şeyler FSH zaten, biz de FSH yüksek olunca başkasının yumurtasını pıt pıt büyüten iğne bana 2. kontrolden sonra takıldı kaldı artık etki etmedi. Napıcaz sebeplere takılmıycaz pes etmiycez başkalarından biraz daha fazla uğraşacağız belki ama en önemlisi pes etmemek. Doktorum bana kaç deneme olursa olsun ara vermeyeceksin dedi 1 ay bile ara vermeyeceksin belki o ay senin ayındır yorulmayacaksın her adet gördüğünde geleceksin dedi