merhaba cnm yazdıklarınızı okudum.ben konyada tedavi görüyorum.ama kaan beyle de iletişime geçtim tavsiyelerini aldım.d vitamini ölçtürdüm çok düşük çıktı.devit 3 kullanıyorum.mutlaka ölçtür derim.devlet hastanesinde dahiliye doktoru yazabiliyor.özelde de yaptırabilirsin.folik asit, omega 3, ace selenyum, c, b12 bu vitaminlerin hepsini içeren bir hap var.eczacı tavsiye etmişti.ben onu kullanıyorum tavsiye ederim.ismi IMOM. koenzim, dhea kullanıyorum.faydası oluyor.benim rezerv düşük çünkü.vücut yeni yeni tepki vermeye başladı.ilaçsız adet olamıyordum çok şükür oldum bu ay.bir de kaan bey çok tavsiye ediyor.prof saraçoğlu da tavsiye ediyor.incir kürü mutlaka deneyin.aslanpençesi de deneyin incir bitince.arı sütü bal polen yiyebilirsinizonu da tavsiye ediyor.b kürlerle Allahın izniyle kendiliğinde bile olur diyor.vesile hangisi olur onu Allah bilir.ramazandan sonra ben de tedaviye başlayacağım.kaan beye gitmeyi çok istiyorum ama niğdedeyim.izmir çok uzak olduğu için gidemiyorum.Rabbim bizlere kolaylık versin.uzun yazdım biraz.hakkınızı helal edin...