kızlar selam,bugün doktorumla ve psikologla konuşmaya gittim tedavimle ilgili,karşımda benim için üzülen bir ABİ gördüm;-))tedavimle ilgili dertleştik Güvenç beyle,lupusu konuştuk,içimdeki karamsarlığı,umutsuzluğu anlattım,gelecek kaygılarımı anlattım,özetle bana dediği şu:çok zor işimiz ama tedavin için elimden geleni yapıyorum,tek embriyonun şansına bir bakalım transfer edip ,olmazda 2.kez denemek istersen bundan farklı uygulayabileceğim bir tedavi yok dedi,çünkü 9 aydır zaten her ay durumuna göre alternatif leri uyguladım dedi,ne vitamin,ne bitkisel,ne beslenme yumurta sayını 1 ken 10 yapmaz,aksini söylersem boşa umut vermiş olurum dedi,ama istersen yok vardır bir yolu dersen farklı doktorda devam edebilirsin dedi,hayır dedim tabiki,ama benle devam etmek istersende elimden geleni fazlasıyla yapacağımdan şüphen olmasın dedi ki zaten yok ...maddi kısmıda zor biliyorum dedi, embriyolarının kalitesini bilmiyoruz daha dedi,epeyce konuştuk ,en kötü donasyon dedi yok dedim,inan opu çıkışı yanına geldiğimde çok üzülüyorum boş çıkınca dedi,ama senin azminede hayranım dedi,çıkan engellerde 2-3 gün yıkılıyosun hemen ardından tekrar ayağa kalkıp devam ediyosun dedi...işte böyle kızlar...yani anlayacağınız hamile kalabilmek benim için çok düşük bir ihtimal gibi görünüyor ama vazgeçmek yok YOLA DEVAM...SEVİYORUM HEPİNİZİ;-))