- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
Gözün aydın Can'ım,dediğin gibi herbirimize umut oluyor her güzel haber,Allah sağlıklı bir hamilelik geçirip sonunda kucağına almayı nasip etsin inşallah...benimde bu ay transferim olacak ama dediğin gibi benimde umudum yok nedenseMerhaba arkadaslar beni hatirladiniz mi bilmiyorum fakat iki hafta once falan buraya yazmistim cok sukur test suonucum pozitif uc yumuryadan iki tanesi dollendi ve birtanesi transfer oldu cok umtsizdim trasferden sonra ertesi gun ise gittim hic yatmadim ise gittim ve ikinci gun de hapsirik tiksirik burun ve goz akintisi ama oyle boyle hapsurmak degil felaket hayatta tutmaz dedim cok sukur oldu fakat bundan sonrasi da onemli tabi bundan once yasadiklarimdan sonra sevinemiyorum bile korkudan ve sanirim kucagima alana kadar da sevinemiycem sanirim insallah bebegim bana tutunur sonrasinda amniyosentezim de temiz cikar biloyorsunuz bizim durumumuz normal tup bebek hastalarindan daha sikintili fakat inanmak basarmanin yarisidir hep olumlu dusunmek zorundayiz yoksa bu yolda ilerleyemeyiz ve mucadelemizi son ana kadar vermek zorundayiz buraya bunlari yazmamin sebebi belki bir arkadasima umut olurum diye zira cetin bir yoldayiz ve ufacik bir umit bizlerin yolumuzda daha emin adimlarla ilerlememizi sagliyor ve su an bu yaziyi okuyorsaniz biloyorum ki hepiniz ufacik bir olumlu haber alabilmek icin okiyorsunuz ayni benim de yaptigim gibi arkadaslar rabbim insallah hepimizin gonlunun miradini verir kucaklarimizi bos birakmaz ben isteyen tum herkes icin tum kalbimle dua ediyorum ne olur dualarimizi birbirimizden esirgemeyelim imkansiz diye birsey yoktur rabbim ol derse olur bizim de imtihanimiz bu ne yapalim ondan gelene raziyiz
Son düzenleme: