• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

inşallah tatlım ben şuan hiç olmadığı kadar olumluyum. ben haşimato hastasıyım birkaç haftadır kendimi çok mutlu enerjik hissediyorum ilaçlarım etkisini yeni gösteriyo galiba. yada zencefil den dolayı 3 gündür zencefil kullanıyorum hem nefes daha rahat alıyorum hemde daha enerjik hissedeiyorum. bende astım da var nefes almak zor oluyodu.şimdi daha iyiym çok şükür inşallah daha iyi olup gelecek ay tüp bebek tedavisine başlıycam. böyle olumlu devam edersem sonucun da olumlu olacağına inanıyorum. inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız yeni yılda. yeni yıl bize mucizelerle gelir inşallah ..:)
Ay canım benim senin enerji bana geçti şimdi ☺ ne güzel inanmak basarsanız yarısidir diye boşa dememisler:) ne kadar çok ister inanirsak o kadar başarı.. inşallah canım şifa olsun çok iyi ol.

Ay canım benim senin enerji bana geçti şimdi ☺ ne güzel inanmak basarsanız yarısidir diye boşa dememisler:) ne kadar çok ister inanirsak o kadar başarı.. inşallah canım şifa olsun çok iyi ol.
çok sevindim canım kötü günler geride kaldı inşallah evlendikten 6 ay sonra böyle bir haber aldım dünyam başıma yıkıldı çok zor günler geçirdim. daha 1 yıl olmadı ama 10 yıl yaşamış gibi oldum. ama bunların hepsi geldi geçti Rabbim bidaha yaşatmasın öyle kötü günler. yeni bir sayfa yeni umutlar inşallah Rabbim dualarımızı duyar karşılıksız bırakmaz..

çok sevindim canım kötü günler geride kaldı inşallah evlendikten 6 ay sonra böyle bir haber aldım dünyam başıma yıkıldı çok zor günler geçirdim. daha 1 yıl olmadı ama 10 yıl yaşamış gibi oldum. ama bunların hepsi geldi geçti Rabbim bidaha yaşatmasın öyle kötü günler. yeni bir sayfa yeni umutlar inşallah Rabbim dualarımızı duyar karşılıksız bırakmaz..
Ayniyiz kuzum bende öyle tam 6 ay sonra öğrendim yeni evliligimin mutluluğu kalmadı o zamandan beri Dr lar da geçiyor hayatımız. Ama olsun bu bir vesile oldu belki de inşallah olacak birgün canım bugünleri gülerek hatırlarz ve umut oluruz insanalra

Ayniyiz kuzum bende öyle tam 6 ay sonra öğrendim yeni evliligimin mutluluğu kalmadı o zamandan beri Dr lar da geçiyor hayatımız. Ama olsun bu bir vesile oldu belki de inşallah olacak birgün canım bugünleri gülerek hatırlarz ve umut oluruz insanalra
inşallah canım inşallah ..:)

ok peki kaç tane kullanılıyor yaklaşık, 1 tanesi 75 tl yazıyo?sgk var,ozaman önce güvençbey yazcak sonra sağlık ocağı dimi
canım bizim sağlık ocağındaki doktor sorun çıkarmadan hemen yazıyor evet güvenç bey yazıcak o reçeteyle gideceksin..günde bitane kullandım bant kullnıyormusun canım..transfer ne zaman rahim kalınlığın nasıl..

Merhaba sevdakuşu bende aynı dertten muzdaripdim ibrahim s.oğlunun 4 aşamalı kürlerine başladım çok şükür olumlu gidiyor.. iki aydır ilaçsız adet olabiliyorum :) ilk soğan kürüyle başlıyorsun sonra aslan pençesi sonrası incir kürü ben şuan incir küründeyim ve brokoli kürüyle bitiriyoruz. Bu tedavi fsh yüksekliği ve amh düşüklüğü ïçin başlamani tavsiye ederim :)

Canım Ben Saraçoğlunu aradım. Yüksek Fsh için...
1- 15 gün Sabah akşam soğan kürü
2-2 kutu aslan pençesi gönderdi sabah akşam içtim. 30 gün boyunca
3-10 gün tekrar soğan kürü yapılacak
4-1 kutu civanperçemi göndermiş sabah akşam onu içiyorum şimdi.. 15 gün

kızlar selam ,kontrolden geldim rahim kalınlığı 9.50 çok iyi dedi güvenç bey,progesteron tahlili 1.50 gibi bişey onada çok iyi dedi,perşembe transferim var Allah kısmet ederse;-))2.gün koycak embriyomu,estraferm,crinone jel sabah akşam,prednol,coraspin,bugünlük ovitrelle ve proluton kalçadan iğne verdi(bunu 5 günde 1 olcam)ÇOK ÇOK HEYECANLLIYIM BEN YAAA,öneriniz varmı?

Canım Ben Saraçoğlunu aradım. Yüksek Fsh için...
1- 15 gün Sabah akşam soğan kürü
2-2 kutu aslan pençesi gönderdi sabah akşam içtim. 30 gün boyunca
3-10 gün tekrar soğan kürü yapılacak
4-1 kutu civanperçemi göndermiş sabah akşam onu içiyorum şimdi.. 15 gün
canım nasıl ulaştın saraçoğluna ben de ulaşmak istiyorum ama ulaşamıyorum

kızlar selam ,kontrolden geldim rahim kalınlığı 9.50 çok iyi dedi güvenç bey,progesteron tahlili 1.50 gibi bişey onada çok iyi dedi,perşembe transferim var Allah kısmet ederse;-))2.gün koycak embriyomu,estraferm,crinone jel sabah akşam,prednol,coraspin,bugünlük ovitrelle ve proluton kalçadan iğne verdi(bunu 5 günde 1 olcam)ÇOK ÇOK HEYECANLLIYIM BEN YAAA,öneriniz varmı?
hayırlı olsun şimdiden tatlım maşallah inşallah iyi haberlerini alırız..:) tatlım benim önerim pozitif ol kötü haberlerden kötü yazılardan uzak dur. hatta kadınlar kulübüne de takılma transferden sonra çünkü buralarda dolaşırken illaki olumsuz sonuçlar okuyorsun kafana takıyorsun. olacaak diye düşün gününü gün et mutlu ol bence..:)

Çok sevindim senin adına canım allah yüzünü guldursun inşallah benim onerebilecegim tek şey aci eksi ve tuzludan uzak dur, bi de çok dua et allah dualarimizi kabul etsin inşallah, her zaman güzel haberlerini okumak kısmet olsun :-)

canım bizim sağlık ocağındaki doktor sorun çıkarmadan hemen yazıyor evet güvenç bey yazıcak o reçeteyle gideceksin..günde bitane kullandım bant kullnıyormusun canım..transfer ne zaman rahim kalınlığın nasıl..
selam ,kontrolden geldim rahim kalınlığı 9.50 çok iyi dedi güvenç bey,progesteron tahlili 1.50 gibi bişey onada çok iyi dedi,perşembe transferim var Allah kısmet ederse;-))2.gün koycak embriyomu,estraferm,crinone jel sabah akşam,prednol,coraspin,bugünlük ovitrelle ve proluton kalçadan iğne verdi(bunu 5 günde 1 olcam)ÇOK ÇOK HEYECANLLIYIM BEN YAAA,inşallah çözülünce sorun olmaz tek embriyo çünkü...

Çok sevindim senin adına canım allah yüzünü guldursun inşallah benim onerebilecegim tek şey aci eksi ve tuzludan uzak dur, bi de çok dua et allah dualarimizi kabul etsin inşallah, her zaman güzel haberlerini okumak kısmet olsun :-)
dua önemli tabi ki canım kesinlikle duasız olmaz zaten :)

:KK9::KK9:Çok sevindim canım. İnş. Hayrlisiyla bebekle sonuçlanır :KK46:

Hz zekeriyanin duasi, meryem suresi oku tatlim bol bol. Tum takviyeleri bol bol vermis doktorun. Cok fazla yatma kan dolasimi olmasi gerekiyormus ama hafif hareketler yap dinlen 10 gun evden cikma. İnsallah hayirlisiyla guzel haberlerini alacagiz :)

Hz zekeriyanin duasi, meryem suresi oku tatlim bol bol. Tum takviyeleri bol bol vermis doktorun. Cok fazla yatma kan dolasimi olmasi gerekiyormus ama hafif hareketler yap dinlen 10 gun evden cikma. İnsallah hayirlisiyla guzel haberlerini alacagiz :)
Meryem suresini her gün 1 tane 41 e tamamlamak için başlamıştım zaten ,tesadüfen transfer günüm perşembe 41.yi okucam inşallah...herkese bukadar takviye veriliyormu acaba ilaç iğne ,inşallah Can'ım inşallah

Canim cok sevindim hayırlısı ile güzel olacak inşallah dualarım seninle

Cnm insallah hersey istedigin gibi bebisin simsiki tutunur annesini birakmaz

Meryem suresini her gün 1 tane 41 e tamamlamak için başlamıştım zaten ,tesadüfen transfer günüm perşembe 41.yi okucam inşallah...herkese bukadar takviye veriliyormu acaba ilaç iğne ,inşallah Can'ım inşallah
Veriliyor canim. Cogu progesteron ve kan pihtilasmasi ilaclari. Bana hatta bi kismini tedavi baslar baslamaz vermislerdi. Allah kabul etsin ben de evde uzandim okumustum bu dualari

Back
X