- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- 333
ayy çok duygulandım..yani aşılayla hamile kaldın en sonunda vede ikiz..maşallah..rabbim tamamına erdirsin şu anda ezan okunuyor ezanlar hürmetine..Amin canim insallah en kisa zamanda sizlerde emeklerinizin karsiligini alirsiniz. Ben gecen yil subat ayinda kontrole gittim ve miyomum oldugunu ogrendim. Her hangi bir tedaviye baslanamadi. O sirada esimin degerleri kotu cikti. Agustosa kadar iki ameliyat oldum. Ameliyattan sonra duzenli kontrollerde yumurtalarimin az oldugu soylendi. Sonra amh bakilinca 1.04 amh cikti erken menopoz kotu over teshisi konuldu. O gun heralde bi topigi kesfettim. Elime gecen herseyi okudum perisan olmustum ama burdaki guzel haberleri duyunca kim ne yapmissa hepsini derledim. Yani vitaminler, takviyeler, kurler, atlanmamasi gereken operasyonlar kontroller hemen hepsini yaptim. Her ay bir sorun cikti ignelere baslayamadim mayista fshim tshim dustu ve 3 4 folikul gorununce tedaviye baslandi. Ama benim durumum diger hastalardan farkli oldugu icin dusuk dozda igneler verildi. Cunku fshim zaten yuksekti ve igneler fsh iceriyordu. Yumurtalardan sadece biri cok hizli gelisti diger 2 yada 3 tanesi 8 9da kaldi buyumedi. İgneride cok kisa bir sure kullanmis oldum. İlk tedavim iptal olmustu salya sumuk gene aglayinca o zaman o yumurta icin asilama yapalim dediler. Elhamdulillah o da tuttu bir yumis varken mucizelerim ikiz cikti. Gerekten zor bir surecti her gunum her saatim bu meseleyi dusunmeyle gecti. O yuzden burada bana destek olan arkadaslarimi tanimasam da onlarla birlikte ben de seviniyorum ben de uzuluyorum kopamiyorum hep merak ediyorum ne zaman mutlu haberi alacaklar diye. Ama hepiniz alicaksiniz o haberi :)
cnm benim fsh yüksek 13 küsür amh düşük 015 çok korkuyorum