İnşallah hayırlısı olur cnm ilk denememde oda 1.5 yıl olcak 4 folıkul vardı adetın 2. Gunu ultrasyına gıdıorsun dr duruma gore tedavıye baslıo ıgne verdı dr yumurta gelıstrme ıgnesı bunlar ( gonal-f menapur ) ama yumurtalarım hıc buyumedıgı ıcın tedavım yarıda ıptal edıldı neyse ben o dr icim pek sınmemıstı 3-4 ay dr arastrdım çalısıordm işten ayrldım cunku 2 gunde bır kontroller oluo ve ınsan sadece buna odaklanmak ıstıo arastrmalarımda suankı dr buldum onla ılk tedavımda yıne 3 folıkulum vardı ama yumurtlarım yıne hıcbısekılde tedavıye yanıt vermedıgı ıcın ıptal oldu bı sonrakı ay yıne adetımde gıttım busefer dr dusuk dozdan artırmaya basladı ıgnelerı o ay yıne 3 folıkulumden 1 tanesı ynıt verınce 20gun boyunca ıgne kullandım snra catlatma ıgnesı verdı ve topladı yumurtayı ama kalıtesız cıktı yanı hıc trnsfer olmadı bendr

vucudunda cok fazla hormon yuklemesı oldu dınlendırelım senı 2. Adette gel dedı bu ay adet oldugmda gıdıcem kendımce işte arı sutu falan kullanmaya basladım hayıt otu aslan pencesı amac fsh dusurmek cok arastryrm cınku fsh 15 in ızerınde olunca cok zor oluyomus . Aklında hıcbı soru ısaretı olmadan basla hersye inanmak cok onemlı baslarda cok aglıordm ama anladımkı streste cok etkılıo bunları hakkımızda hayırlısı egerki hayırlısı buysa Allahım evlat nasıp eder hepımıze aklına takılan seyler varsa sorabılırsjn yardımcı olmaya calısırım cnm