• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. D vitamini bende iğnesi oldum Dr um vermisti 5 gün boyunca. Şimdi de günde 1 tane içiyorum herseyi yapıyoruz valla inşallah sonuçları olur emeklerimizi boşa çıkarmaz
Dogru soyluyosun canim. Ne diyelim verecek olan allah. Kimileri istemeden hmile kaliyo aldiriyo atliyo zipliyo dussun diye. Kimileride ariyo bzm gibi.

Hic mi buyumemis senin folikuller? Uzulme ya. Kismet ins diger ay olusur. Ben bi panel seyretyim. Kadinin fah 99. Bi kac sene icinde sadece 6 sefer yumurta top islemi olyo. 3 emb olusyo. Ve ikizleri var smdi. Ne bilim umut iste bu hikayelerde. Bide kadin dediki gittigim butun doktorlar kendilerini allah sanmislardi. O kadar kesin konsuyolardi benle dedi. Ama baksana olmus iste vermis rabbim. 15 ayliklar

Allah yardimcim olsun canim. Ben de eger isleri yoluna koyabilirsek bu ay mini tuple baslicam. Nasip olursa tabi. 3 aylik bi deneme yapmayi istyorum bakalim ne kadar yumurta cikcak yada cikacak mi. 6-7 ay hatta bir sene embryo biriktirenlerle karsilastim. Gerci hersey rabbimin ol demesine bakiyo. Kismetimizde varsa o ay altin yumurta cikacak ve dollenecek.
Bide bu amh hormonu sunun surasi 4-5 yildir kullaniiyormus. Oncesi de fsh baz aliniyomus. Bi kac forum sayfasinda gordum vitamin d eksikliginde amh hormonu da dusuk cikiyor yaziyo. Bazi hastalara d vitamini takvyesi yapmislar cok super olmasada sonuclar yukseliyo. Mesela bende d vit eksikligi var. ilac a basladim.
Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. D vitamini bende iğnesi oldum Dr um vermisti 5 gün boyunca. Şimdi de günde 1 tane içiyorum herseyi yapıyoruz valla inşallah sonuçları olur emeklerimizi boşa çıkarmaz
Nasıl günde bi ampul içiyor musun kaç çıktı ki değerin?
Yok canım 5 gün iğne olmuştum sonra da damla var ya devit mi ne günde 10 damla içiyorum. Kaç çıktı hatırlamıyorum baya olmuştu yapalım test

benim de yaşım 29 amh 0.23 cnm.bende 2 doktora gittim ikiside birbirinden o kadar farklı şeyler söyledi ki.İlk gittiğim doktor FSH 51 çıkmasına rağmen bana birşeyin yok deyip klomen diye bir ilaç verdi 4 ay kullandım baktım olmuyo başka doktora gittim ilk yaptırdığım tahlilere baktı kullandığım ilaçlara falan bunların hepsini sen mi kullandın dedi seni heder etmişler dedi FSH 51 olduğunu görünce AMH istedi değerlere bakıp hiç zaman kaybetmeyin direk tüp bebek yaptırın dedi geçen gün konuşmaya gittik bi tüp bebek merkezine fsh falan 51 bazen 30 bazende 17 falan sabit değil yani bir bakıyorum düşmüş bi bakıyorum tavan yapmış anlaymadımki nasıl bir bünyeye sahibiz neyse doktor tahlillere baktı amh çok düşük dedi yaşına göre en yüksek dozda ilaç kullanmamız gerek dedi belki yumurta oluşmaya bilir tedavi yarım bile kalabilir dedi:KK43:o kadar ümitsiz konuştu doktordan çıktım ama ben perişan ağlaya ağlaya evin yolun tuttum herşey allahtan rabbim ol derse olur ümitsizliğe kapılmıyorum herşeyin hayırlısı doktorlar değerlere göre göre konuşuyorlar allhtan başka kimse bilemez rabbime sığındım dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden adet olmayı bekliyorum cnm tedaviye başlamak için uzun oldu biraz cnm kusura bakma benim hikaye böyle

Arkadaşlar merhaba,umarım herkes iyidir. Benim 2 şubatta regli olmam gerekiyordu olunca Zeynep Kamile gidecektim tüp bebek için 10 gün önce test yapmıştım negatif çıktı. Bu arada incir kürü falanda uygulamıştım reglimin gecikme sebebi bu olabilir mi tekrar test yapmaya cesaret edemiyorum :(

Arkadaşlar merhaba,umarım herkes iyidir. Benim 2 şubatta regli olmam gerekiyordu olunca Zeynep Kamile gidecektim tüp bebek için 10 gün önce test yapmıştım negatif çıktı. Bu arada incir kürü falanda uygulamıştım reglimin gecikme sebebi bu olabilir mi tekrar test yapmaya cesaret edemiyorum :KK43:
bende senle aynı durumdayım kuzum bizde tüp bebeğe başlayacağız bu ay adet olmayı bekliyorum rabbim bir muzice olsa da hamile olmuş olsak ne güzel olur:KK9:Git bi kan testi ver canım kesin sonucu alırsın en ezından herşy allahtan elimizden birşey gelmiyo

bende senle aynı durumdayım kuzum bizde tüp bebeğe başlayacağız bu ay adet olmayı bekliyorum rabbim bir muzice olsa da hamile olmuş olsak ne güzel olur:KK9:Git bi kan testi ver canım kesin sonucu alırsın en ezından herşy allahtan elimizden birşey gelmiyo

Amin canım ya inşallah Allah'ın izniyle. Bugünde olmazsam yarın kan veririm. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. İlk hamileliğim düşükle sonuçlandı çok etkilenmiştim psikolojim bozuldu. :(

Kizlar hala regli olamadim.Ilk defa böyle oluyor 10 gunden fazla oldu.Menopoza mi giriyorum acaba?Cocugum olmadi daha

Kızlar dün opu oldum . Bu aya kadar eski doktorum hep 1 yumurta gördüm diye 8 aydır tedavimi yapmiyordu. Allah bu doktorumdan tedaviye başladık . İlk muayenede 3 yumurta gördü sonra 5 derken dün opu da 9 yumurtam toplandi şükürler olsun ki . Raporlu hasta olduğum halde iğne dozlarinı o kadaryüksek kullandık ki son 1 haftada 4 gonal f 2 orgalutran a 1500 tl para verdim . Ama dün doktor 9 yumurta deyince her şeye değer dedim . Ben üstüme düşeni hem maddi olarak hem bedenen yaptım . Bundan sonrası tevekkül ... Allah im nasıl yazıysa öyle olur . Bugün klinikten arayacak lar . Döllenme olup olmadığı ve kalite olarak . Bana bol dua edin olur mu ? Hikayemde rezerv azligi cekenlere umut olsun .

gerç
Kızlar dün opu oldum . Bu aya kadar eski doktorum hep 1 yumurta gördüm diye 8 aydır tedavimi yapmiyordu. Allah bu doktorumdan tedaviye başladık . İlk muayenede 3 yumurta gördü sonra 5 derken dün opu da 9 yumurtam toplandi şükürler olsun ki . Raporlu hasta olduğum halde iğne dozlarinı o kadaryüksek kullandık ki son 1 haftada 4 gonal f 2 orgalutran a 1500 tl para verdim . Ama dün doktor 9 yumurta deyince her şeye değer dedim . Ben üstüme düşeni hem maddi olarak hem bedenen yaptım . Bundan sonrası tevekkül ... Allah im nasıl yazıysa öyle olur . Bugün klinikten arayacak lar . Döllenme olup olmadığı ve kalite olarak . Bana bol dua edin olur mu ? Hikayemde rezerv azligi cekenlere umut olsun .
umut oldun cnm böyle güzel haberler alınca insan mutlu oluyo hakkında hayırlısı kuzum inşallah güzel haberler alırsın senin amh değerin kaç cnm ve yaş

Amin canım ya inşallah Allah'ın izniyle. Bugünde olmazsam yarın kan veririm. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. İlk hamileliğim düşükle sonuçlandı çok etkilenmiştim psikolojim bozuldu. :KK43:
herşey allahtan kuzum veren de alanda o güzel düşün güzel olsun inşallah yarın güzel sonuçlar alırsın bizleride haberdar et cnm

Bende de aynı sıkıntı vardı 2 gün geçti günüm bakalım hayırlısı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Back
X