Kızlar inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.
Daha öncede yazmıştım bu foruma ama tekrar etmekte fayda var diye düşündüm.
Şuan 39.5 yaşındayım. 36 yaşında iken yaptirdigim amh testine göre (0.69 ) yumurtalık yaşım 42 yaşındaki bir kadının yumurtalık yaşı ile aynı olduğunu söyledi doktorum. O günü hiç unutmam ağlayarak çıktım hastaneden. Sanki hiç çocuğum olmayacak anne olamayacağı korkusu sarmisti bütün ruhumu. Sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki. Dr pek ümit verici konusmadi. Sizinde muhatap oldugunuz o yuzdelik dilim malum.
Neyse ben inancımı hiç kaybetmedim ve dr dedimki :"doktor bey bir yumurta olsun benim olsun ". Tedavi sırasında olumsuz düşünceleri aklıma getirmemeye çalıştım çok dua ettim. Yüksek dozda ilaca rağmen 6 yumurta oluştu. 4 tanesi olgun onlardan da 2 tanesi olgun çıktı. Ve o iki yumurta ile İkizlere hamile kaldım yalnız ikizlerden birinin gelişimi 9. Haftada iken durdu ve diğeri olan oğlumu doğurdum çok şükür.
Nasıl olsa hamile kalamiyorum diye de korunmadik eşimle. Zaten onda da sperm sayısı azlığı sorunu vardı. Oğlum 15 aylık iken kızıma hamile olduğumu öğrendim. Yaradanin en büyük lütfu işte. Şimdi kızım Mart ta bir yaşını oğlum da 3 yaşını dolduracak. Hem çocukların bakımı hem iş hem ev derken çok aktif bir cinsel hayatımız olmasa da arada bir araya gelmelerin sonucun da acaba hamile kalır mıyım korkusu sarıyor.

.Dünya ne acaip bir yer. Bundan 4 sene önce her regl olduğunda ağlayan ben şimdi regl olmama sevinir hâle geldim.
Rabbim sizinde kucaklarinizi kalbinizi dolduracak evlat sevgisini yasatsin. İnşallah bir gün sizlerde benim gibi tekrar hamile kalır mıyım korkusunu yasatsin. (Daha çocuk istemediğim den değil de ikiside çok küçük bakımı zor birde yardımcı olmayan eş olunca diyorsun ki ancak bu kadar )