Selam herkese,
Amh: 0,22. , fsh : 14,5 , 1 cm çikolata kistim var, ve üzerine de hidroselpinks...
Ne ararsanız var yani.
1 tane basarısız tüp bebek deneyimim var. Bu ay laporoskopi ile tüpüm alınacaktı.
Ancak adetim gecikti. Hiç ihtimal vermedim kan bakmadım kistlerden gecikti dedim kendime. Cunku normal yolla olma ihtimali benim için imkansızdı.
Ama imkansız diye birsey yokmuş. Doktora gittim keseyi gördüler inanmadım doktora kan testi yaptım sonra inandım. Bu kadar ihtimal varken ben bile hamile kaldıysam bu forumda hiç kimsenin hamile kalması imkansız değil. Zor günler gecirdim ama şimdi düşünüyorum aslında bu işte düzgün beslenme ve moral önemli. Moral bozuk olunca zaten hiç birsey düzgün gitmiyor o yüzden rezervi az olanlar üzülmesin , bana doktorlar neler neler dediler ama sonucta kendi kendime hamile kaldım ki bu ay amelıyat masasına yatacaktım.
Herkese bol şanslar, normal yolla deneyin gercekten insan vucudunun yapamayacagı birsey yok.
Not: tüp bebekte 7 yumurtam vardı 3 tanesi ilaclara cevap verdi ve büyüdü. Yumurtalarım toplanınca aynı gün 2 tanesi bozuk dendi içi boşmuş. 1 adet yumurtam cıktı neyseki döllendi ve transfer oldum. Sonuç olumsuz.
O kadar ilaç hap iğne ile topu topu 1 tane yumurtam olurken 2 ay sonrasında vucudum kendi yumurtasını yapmış ve hamile kaldım. O nedenle boşuna üzülmeyin çalışmalara başlayın :))