Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Allah inşallah kızına bir kardeş nesip eder. Evlat kokusunu hiç içine bile çekemeyen kadınlar var. Ben iyi miyim kötümüyüm sorgulamak isyan gibi bişey. Hakkımızda hayırlı olanı Allah bilir. Biz elimizden geleni yapar dua eder ve tevekkül ederiz. Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
İnşallah canım benden önce sana versin...ben buradaki arkadaşlar için hep bunu diliyorum önce olmayana versin Rabbim en hayırlısını en sağlıklısını

İnşallah canım benden önce sana versin...ben buradaki arkadaşlar için hep bunu diliyorum önce olmayana versin Rabbim en hayırlısını en sağlıklısını
Canım ben 27 yaşındayım erken menopoz dönemindeyim. Rezervlerim çok düşük tüp bebek tedavisinde sadece 1 yumurta toplanabildi çok şükür döllendi. Şimdi o bir embriyoyla hamileyim. Olmaz diye birşey yok. Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Amin.

Canım ben 27 yaşındayım erken menopoz dönemindeyim. Rezervlerim çok düşük tüp bebek tedavisinde sadece 1 yumurta toplanabildi çok şükür döllendi. Şimdi o bir embriyoyla hamileyim. Olmaz diye birşey yok. Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Amin.
Iste yeterki Rabbim ol desin hicbisey engel degil.ne guzel bir örnek oldun Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al insallah

Oncelikle hayirli olsun.daha oncede sordum ama dhea hakkinda bilgisi olan var mi arkadaslar kimi iyi kimi faydasi yok hatta cok buyuk yanetkileri oldugunu soyluyor hatta internette okudum biri bu ilaci kullanirken kalp krizi gecirmis kullanipta fayda goren varsa yazabilir mi

Oncelikle hayirli olsun.daha oncede sordum ama dhea hakkinda bilgisi olan var mi arkadaslar kimi iyi kimi faydasi yok hatta cok buyuk yanetkileri oldugunu soyluyor hatta internette okudum biri bu ilaci kullanirken kalp krizi gecirmis kullanipta fayda goren varsa yazabilir mi
Canım ben doktor tavsiyesi ile dhea ve q10 kullandım . Bende bir yan etkisi olmadı . Yinede doktoruna danış.

Ben kullandim canim bence faydali oldu ilkkez transfer yasadim .tutmadi ama olsun yine kullan dedi dr um

Canım ben doktor tavsiyesi ile dhea ve q10 kullandım . Bende bir yan etkisi olmadı . Yinede doktoruna danış.
Himm tesekkur ederim.ben tup yatirdim 1 ay once kimyasal gebelik oldu.zaten adetimle hemen basladik tedaviye.simdi tekrar tedavi oncesinde kullanmak icinbu ilaci biraz arastirdim bazi olumsuzluklar okuyunca sormak istedim

Canım ben 27 yaşındayım erken menopoz dönemindeyim. Rezervlerim çok düşük tüp bebek tedavisinde sadece 1 yumurta toplanabildi çok şükür döllendi. Şimdi o bir embriyoyla hamileyim. Olmaz diye birşey yok. Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Bize de moral oldun iyi ki yazdın hangi hastane ve doktor bu arada.tebrik ederim seni.yaşin tabi cok genç 27 o yüzden rezerv azlığı falan etkilememiş sanırım.

Canım yaşım çok şükür genç ama heran menopoza girebilirsin diye alel acele girdik tedaviye amh değerim 0.35 ti kullandığım ilaçların etkisi oldu yumurtamın kaliteli olmasında. Bir yumurtam toplandı.

aykumsal tebrik ederim.mucize gibi birsey ve olmuş, harika.tabi yaşın genç 27 yasındasın.bu nedenle böyle güzel sonućlandı bence.
doktorun ve hastanen kimdi oğrene bilirmiyim
Bende biosteron kuenzum 10 u 2 yıldır kullanıyorum.dojtorum rezerv azlıgı icin ozellikle biosteron cok guzel bir ilac dedi.bekardim o zamanlar simdi 4 aydir evliyim.ilk tup negatif ama bu doktorum bu ilacların faydası olduguna pek inanmadıgini ve vermediğini söylemişti.

Yani ilacları yazan başka bir tüp bebek doktoru.ilk tedavim başka bir hastane ve doktor

Canım yaşım çok şükür genç ama heran menopoza girebilirsin diye alel acele girdik tedaviye amh değerim 0.35 ti kullandığım ilaçların etkisi oldu yumurtamın kaliteli olmasında. Bir yumurtam toplandı.
Benim de amh sanirim aynı son halini bilmiyorum.evet arkadaşım tüm yazdıklarına katılıyorum.hangi ilaç kullanildı sende bu cok önemli

aykumsal tebrik ederim.mucize gibi birsey ve olmuş, harika.tabi yaşın genç 27 yasındasın.bu nedenle böyle güzel sonućlandı bence.
doktorun ve hastanen kimdi oğrene bilirmiyim
Bende biosteron kuenzum 10 u 2 yıldır kullanıyorum.dojtorum rezerv azlıgı icin ozellikle biosteron cok guzel bir ilac dedi.bekardim o zamanlar simdi 4 aydir evliyim.ilk tup negatif ama bu doktorum bu ilacların faydası olduguna pek inanmadıgini ve vermediğini söylemişti.
Canım ben izmir medikal park hastanesinde tedavi gördüm. Tabi yaş faktörüde önemlidir ama yumurta ve sperm olduğu sürece umut vardır. Rabbim sizinde yüzünüzü güldürür inşallah.

Bende elonva 150.bu igne 2 yıldır türkiyedeymis.40 yas ve uzerine uygun.
1 kez iğne oluyorsun bir daha igne yok.7 gun 24 saat yumurta buyutuyor.benim 3 yumurtanin 1 i canli cikti.dollendi ve 1. Kalite embriyo ile negatif sonuc aldim.simdi ankarada olmama ragmen istanbulda bahceci fulyaya gidecegim malesef.cunku eski yerim iyi oldugu halde bana yeni birsey getirmiyor.

Doktor hangi iğneyi kullandı bunu sormuştum burası onemli bilgilwr icin sagol amin

Back
X