Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Yaşınız kaç ?
Benim yaşım 43. Geç evlendim. 3 senelik evliyim. Kendimden hamile kaldım ama kimyasal gebelikmis. 1 sene oldu bir daha hamile kalamadim. Tuk bebek denedik döllenme olmadı 24 saat geçmeden. Tekrar tup bebek deneyeceğim ama pek umutlu değilim çünkü 1 yumurtam gelişiyor. Onu da söyleyemediler. Bir umut diyorum o yuzden tup bebeği tekrar deneyeceğim.

Benim yaşım 43. Geç evlendim. 3 senelik evliyim. Kendimden hamile kaldım ama kimyasal gebelikmis. 1 sene oldu bir daha hamile kalamadim. Tuk bebek denedik döllenme olmadı 24 saat geçmeden. Tekrar tup bebek deneyeceğim ama pek umutlu değilim çünkü 1 yumurtam gelişiyor. Onu da söyleyemediler. Bir umut diyorum o yuzden tup bebeği tekrar deneyeceğim.
Onu da dolleyemediler yazacaktım soyleyemediler yazmışım...

Arkadaşlar tek yumurtalığım ama hormon değerlerim normal çıkıyor yumurta rezervi testini de yaptırmamı söyledi doktor fsh ile belli olmaz dedi. Peki bu test sadece özeller de mi yapılıyor. Bide spermiogram testi devlette oluyor mu şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar tek yumurtalığım ama hormon değerlerim normal çıkıyor yumurta rezervi testini de yaptırmamı söyledi doktor fsh ile belli olmaz dedi. Peki bu test sadece özeller de mi yapılıyor. Bide spermiogram testi devlette oluyor mu şimdiden teşekkür ederim
Dediğiniz testler devlet hastanesinde de yapılıyor

Onu da dolleyemediler yazacaktım soyleyemediler yazmışım...
Çoğu yönden aynıyız. Bol dua ve iyi bir doktor lâzım bize

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar son zamanlarda novaartta gidenler sonuçlarınız nasıl acaba biraz bilgi verirmisiniz rica etsem

amaannn sen boşver o dr.ları, hatta bence o dr.u değiştir başkasına git. bu süreçte bizim morale ihtiyacımız var moral bozukluğuna değil. ben medicana international'a gidiyorum, dr.umdan memnunum, adı selman laçin. bana olumsuz hiçbirşey söylemedi, yaşıma göre az yumurtladğımı fakat bunun tedavisi olduğunu, can sıkıcı hiçbirşey olmadığını belirtti. başka bir tanıdık dr. var o da aynı şeyi söyledi. böyle olupta hamile kalan bir sürü insan var. ben hiiiiççç karamsarlığa kapılmıyorum, Allah büyüktür, olacak muhakkak bizimde çocuğumuz ama demek ki vakti var, biraz sabır olumunekankayizsmile
Merhaba bebek sahibi olabildiniz mi

bana da bu defa melatonin verdi akşam içtim 1 saat demedi uyudum. benim anlamadığım uyku ilacını niye verdi ki..melatonin uyku ilacı buyume hormonu sallıyor san güzel güzel uyu dedi herhalde :) ben de biestoren,ace selenyum, melatonin, adet düzenleyici birde estofem verdi 1 ampul d-vit. bu ay dinlenmedeyim bakalım ay sonunda gittiğimizde nasıl olcak... biz karar verme aşamasındaydık eşimle kaan beyin odasında kaldık kaan bey yukarı yumurta toplamaya çıktı o ara ben ağlama krizine girdim uyku ilacını rahatla diye verdi herhalde..
buyume hormonu salgılıyor meletonın yumurtaların buyusn dıye vermıs olabılr

Bülent Bey ile 5 yıl aradan sonra tekrar görüştük. Temmuzdan beri adet olmuyorum. Diğer doktorlar direk donasyon öneriyordu. Rahim kanlanmasına bakıldı ilk kez. Daha önce sadece ultrasonla bakılıyordu şaşırdım. Prp denememi önerdi.
Prp sonrası kendiliğinden hamile kalanların bile olduğunu söylediler. Şaşırtıcı sonuçlar alıyoruz dediler.
Prp yapılıp cyclo progynova kullanarak adet olacağım, 2 ay beklenecek ardından folikül gelişmiş mi bakılacak varsa tüp bebeğe başlanacak.

Başlıklarda gördüğüm kadarı ile prp nin kanıtlanmış bir faydası olmadığını düşünüyor herkes. Yaptıranlar pek olumlu sonuçlar almamışlar. Aldığını iddia edenler de reklam yapmakla suçlanmış. 6.000 TL ücreti var, az para değil ama kaybedilirse vah vah denecek kadar çok para da değil.
Ben denemeye karar verdim.
Öncesinde 5 yıl sonra tekrar rahim filmi çektireceğim.
Hayıt tentürü, arısütü, omega3 - q enzim - melatonin ve belki dhea kullanacağım.
Hacamat yaptıracağım ardından Ahmet Apa’nın şifa grubuyla sağlıklı beslenme takvimine başlayacağım.

Gelişmeleri burdan yazmaya devam edeceğim, daha önce benzer tecrübeleri olanlar yorum yazarsa sevinirim.

Senin için çok sevindim canım inşallah güzel haberlerini almak nasip olur
Canım benim daha ne problemler ne acılar yaşadım bebek uğruna sığmaz ki buralara kitap olur tedavilerimden birinde bir totem yapmıştık oyuncak almıştık evrene sinyal yollaık güya tedavi negatif sonuçlandı oyuncağı fırlattık dolabın tepesine ama aynı oyuncak komşunun bebeğinde avm de asansörde ki benekte facete arkadaşın bebeğinin elinde alay edercesine canımızı acıtmıştı.
Ablam iyi değil malesef hala uğraşıyoruz ikinci hamileliğimde de babamın kanseri yayıldı kaybettik hayat hiç kolay değil malesef.
Blast embriyonun oluşması muhteşem bir haber benim embriyolarım 4 en fazla 7 hücreli olmuştu bence senin de yakın güzel haberler alman. Hiç beklemediğin bir anda kapını çalıveriyır bu kuşlar. Acıları unutmuyorsun ama bebeklerin seni çok yorduğunda şikayet etmeyip şükretmek için canlı tutuyorum anılarımı. Her sn şükretmek ve benim yaşadıklarımı yaşamaya devam edenler için dua etmek için hep hafızamı canlı tutuyorum.
Merhaba bana ulasırmısınız hıkayenız öyle tanıdıkkı destegınıze ıhtıyacım var lütfen duyun sesımı

Merhaba 38 yaşında tüp bebek tedavisi ile bir evladımız oldu . Amh değerim de baya düşük ancak doğumdan sonra her yıl bir kere normal hamile kaldım ikisi düştü çünkü bilmedim ağır kaldırdım.şimdi yaşım 41 normal yollarla tedavisiz yine hamileyim bu sefer kendime dikkat ettim yani ağır iş yapmadım bunun dışında hamile kalmak ile ilgili hiçbirşeyi kafaya takmadım stres çok etkiliyor çok şükür iyi gidiyoruz 4 aylık hamileyim
amh değeriiz kaaçtı

Merhaba arkadaşlar bende üç aydır adet olamıyorum doktora gittim karından ultrasonla baktı yumurtalıklarda bi sorun yok dedi yine de tsh ve prolaktin hormonlarına bakalım dedi. Ancak fsh amh fılan bakmadı. Erken menapoz olabilir mi acaba benimde? Ultrasonla menopoz anlaşılır mı ?

Merhaba arkadaşlar bende üç aydır adet olamıyorum doktora gittim karından ultrasonla baktı yumurtalıklarda bi sorun yok dedi yine de tsh ve prolaktin hormonlarına bakalım dedi. Ancak fsh amh fılan bakmadı. Erken menapoz olabilir mi acaba benimde? Ultrasonla menopoz anlaşılır mı ?
Alttan muayne etmesi daha iyi olur çünkü üstten tam gözükmüyormuş. En önemli değer AMH değerinizi mutlaka ölçtürün. Kan testi yaptırıyorsunuz ve anlaşılıyor ordan.

Back
X