her ay değişiyor. bir ay 9.5,diğer ay 12.66 ve bu ay 10.5 gibi ama rezervimde ciddi azalma varmış tabiigukem canım senin fsh kaç canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her ay değişiyor. bir ay 9.5,diğer ay 12.66 ve bu ay 10.5 gibi ama rezervimde ciddi azalma varmış tabiigukem canım senin fsh kaç canım
canım bugün gittiğin ve tüp yapabiliriz diyen merkez hangisi acaba...bal çörekotu tarçın karışımını adetin 2.günü başlayıp 12.gününe kadar kullanıyosun...bende bugün başlamayı düşünüyorum...bakalım fsh da bugün belli oluyor kan verdim...yarında tekrar dr.umla randevum var..bakalım hayırlısı
özel anadolu hastanesinin tüp bebek merkezi. antalyada zaten 3 merkez var maalesefki.
çörekotunu eziyormusun peki karışıma koyarken
Kizlar orta yerimden catliyacam o olacak artik tedaviyede gerek kalmiyacak ne yiyecegimi ne icecegimi sasirdim 55 kilo olan ben 71 kilo oldum sirf FSH düssün diye duydugumu yedim ictim Yüce Rabbim sonumu hayir etsin cildirmama az kaldi doktorum nerede birde doktorum FSH düssede yumurtalik rezervi az bunda bir degisiklik olmaz demezmi peki bu kilolari almadan önce niye söylemedin ayol
Kizlar orta yerimden catliyacam o olacak artik tedaviyede gerek kalmiyacak ne yiyecegimi ne icecegimi sasirdim 55 kilo olan ben 71 kilo oldum sirf FSH düssün diye duydugumu yedim ictim Yüce Rabbim sonumu hayir etsin cildirmama az kaldi doktorum nerede birde doktorum FSH düssede yumurtalik rezervi az bunda bir degisiklik olmaz demezmi peki bu kilolari almadan önce niye söylemedin ayol
gukem sen ilaçmı aldın v 4 yumurta oluştu.bence ilaçsız 4 yumurta çok iyi benim fsh 50 lerde senin durumun kötü değilki şansın var.ama yinede tedbirli ol ve tedaviye başla derim.
ilaçla 4 tane varsa oda çok kötü değil ki.çok yüksek değil değerin.bence senin psikolojik yükseliyor
evet arkadaşım benimde fsh değerimi en son ağustosta ölçtürdüm 45 di ve ilk gittiğim doktor ona bakarak yargıda bulundu. şimdi başka bir yere gittim o doktora sordum fsh ıma baktırayımmı diye gerek yok dedi fsh nın düşmesi rezervini arttırmazki dedi bu zaten doğuştan gelen bir şey dedi. bizim için önemli olan o yumurtalarının gelişmesini sağlamak onları uyarmak dedi. ve yinede içim rahat etmedi gittim bugün fsh ımı ölçtürdüm bakalım kaç çıkacak merakla bekliyorum. kesinlikle psikolojik birşey biliyormusun. ben geçen sene bir ay 45 ertesi ay 6 çıktığını biliyorum ve 6 çıktığı ay hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı maalesef.
Canim bende psikolojik olduguna inaniyorum bende pazartesi baktiracagim bakalim sonuc ne olacak canim benim doktorum diyorki yumurtalik rezervin az sende en fazla 2 yumurta olur bu da tedavide sonuc vermez ama istersen baskasinin yumurtasi ile cocuk sahibi olabilirsin yani doktordan doktora degisiyor bana gittigin merkezin ve dr.adini yazarmisin yurtdisindayimda dr arastirmasi yapamiyorum tavsiye lazim tesekkür ederim
memorial a yaptıracağım ben de tüp üAmin canim insallah herseyin hayirlisi bakalim ben ne yapacagim insallah test sonucunu sana 2 hafta sonra veririm ben bahcecide yaptiracagim ama memorial i cok methediyorlar
arkadaşlar kimse burda niye yazmıyor hayırdır?
herkeze merhaba bayanlar bende endometriozis var 3 yıl önce laporoskopi ameliyatı oldum 1,5 senelik evliyim geçen ay tüp bebeğe baişamıştım kistlerimle beraber sağda ve solda çikolata kistlerim var ama dr tedaviyi iğnelerin beşinci günü yarıda kesti yumurtalarımın gelişmediğini söyledi ikinci ameliyatı olman gerek dedi ilk başlarda ameliyat istememişti ama şimdi açık ameliyatla kistlerimi aldırmam gerekmiş ondan sonra 6 ay suni menapoza sokacağını söyledi ve arkasından tüp bebek dedi tekrar.benim durumumda olan varmı acaba yumurtalarım gelişmediyse 2ci ameliyattan sonra daha kötü olmazmı çok korkuyorum arkadaşlar nolursunuz yardımcı olun yaşım 28 kistler alınınca daha mı iyi olur ya hiç yumurtam olmazsa ne yapacağımı şaşırdım çok çaresizim benim durumumda olan varmı acaba