yumurtalık takibi hakkında

burcin2812

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
135
0
296
Ankara
merhaba arkadaşlar çocuk için ve adet düzensizliği için dr gittim kan tahlillerinden snr dr bana klomen ve parlodel verdi bu 11 gun tekrar cagırdı yumurtalara bakmak için bırde ben vajıydım acaba ultrasonda asağıdanmı bakar yukardanmı bakar bana yardımcı olursanız çok sevirim

vajinal ultrasonla bakılıyor yumurtlara yani alttan bakılıyor canım...

arkadaşım ben doktora alttan istemediğimi söyledim o da hep karnımdan baktı.. yalnız bol su içip iyice sıkışınca gel dedi.. sende öyle yapabilirsin.. bazı drlar çok katı oluyor kendi kuralları olsun istiyor ama seninde ruh halin çok önemli.. o şekilde istemiyorsan sana uyum sağlayacak bi dr a gidersin.. hiç dert etme.. Allah yardımcın olsun.. gönlüne göre kolaylaştırsın inşaAllah

çok tşk ederim ilk gittiğimde alttan bakıcaktı ama vajıyım dedim ustten bakmaya calıştı pek göremedi ama simdide yumurtalara bakıcam diyınce korktum alttan bakıcak diye bende dediğin gıbı hazırlıklı gıdeyım o zaman inş ustten bakarda görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…