- Konu Sahibi endoplazmik_tosbik
-
Öncelikle geçmiş olsun umarım tez zamanda düzene girer. Arkadaşım 1 yıldan fazla kullandı sonra bebek düşündükleri için bıraktı ama 7-8ay korunmadıkları halde olmadı şuan hamile
Zaten hap için 6 ila 1 sene gibi bi'süre veriyolar vücut normal seyrine dönsün diye...
Annem de düzenli hap kullandığı halde hamile kalmıştı bu da dipnot:26:
Benim bu tür konularda pek bir bilgim yok, sadece geçmiş olsun demek istemiştim. Allah acil şifalar versin çabucak iyileşirsin inşallah.
yorumun için teşekkürler. strestendir gecikmelerim diyordum ama şimdi böyle bi tanı konunca korktum açıkçası :26:
bebek sahibi olma sürecim sıkıntılı olacak galiba.
bide çoğu kişiler doğum kontrol hapını bırakınca sıkıntı yaşadıklarını söylerler genelde :44:
Merhabalar, ben doktor değilim fakat tecrübelerime ve buradaki kişilerin yorumlarına bakarak bir kaç bilgiyi paylaşmak isterim canım. 1 yılı aşkın süredir bebek istiyoruz, regl günlerim düzenli ve hormonal sorunlarımın olmamasına ragmen bebeğimiz olmuyor.Anne olmaya en etken şey düzenli yumurtlamaktır.
Sende şuanda belli olan bir yumurtlama sorunu var. Bu evlenince başına sıkıntı yapacağını düşünüyorum. Muhetemelen pco hastası olabilirsin. Yani doğum kontrol hapı kullanmanı tavsiye etmem. Hatta hiç korunmanı önermem. Ne zaman evleneceksin peki? hatta şimdiden hormonlarına baktırmanı, tedaviye başlamanı öneririm. Gözünü korkutmak gibi olmasın canım ama, sakın korunmak için ilaç kullanma. Bu yumurtlama tedavini geciktirme derim ben, herşey çok daha erkenken..
Merhabalar, ben doktor değilim fakat tecrübelerime ve buradaki kişilerin yorumlarına bakarak bir kaç bilgiyi paylaşmak isterim canım. 1 yılı aşkın süredir bebek istiyoruz, regl günlerim düzenli ve hormonal sorunlarımın olmamasına ragmen bebeğimiz olmuyor.Anne olmaya en etken şey düzenli yumurtlamaktır.
Sende şuanda belli olan bir yumurtlama sorunu var. Bu evlenince başına sıkıntı yapacağını düşünüyorum. Muhetemelen pco hastası olabilirsin. Yani doğum kontrol hapı kullanmanı tavsiye etmem. Hatta hiç korunmanı önermem. Ne zaman evleneceksin peki? hatta şimdiden hormonlarına baktırmanı, tedaviye başlamanı öneririm. Gözünü korkutmak gibi olmasın canım ama, sakın korunmak için ilaç kullanma. Bu yumurtlama tedavini geciktirme derim ben, herşey çok daha erkenken..
Ama adet düzensizliklerinde hep doğum kontrol veriliyor genelde:44:
Ama adet düzensizliklerinde hep doğum kontrol veriliyor genelde:44:
off haklısın işte bende bu yüzden çekiniyorum doğum kontrol hapı adı altında kimyasalları almak sonrasındada sıkıntı yaşamak istemiyorum.
korunma yöntemi olarak nişanlım korunacak oda hap kullanmamı istemiyordu konuşmuştuk daha önce
düğüne ise 5-6 ay var daha.:18:
doktor hormon testi ve ultrasyon sonucuna bakarak bu tanıyı koydu :26:
2 ilaç verdi.
47 gündür adet olmadığım için önce adet görmemi sağlayacak bi hap verdi.
sonrada diane 35 e başla dedi işte :44::44::44:
benim de öyle..
kan tahlili verip ultrasona girdim normal deyip gönderdiler,iki sene kadar önce.
Adını şimdi hatırlayamadığım da bi hap verdiler,6 ay kullandım.Kullandığım aylar boyunca saat gibi bir adet düzenim olmuştu ^^
doktor diyosa kullan bence,ne kaybedersin ki...
ilacı bıraktığında tekrar düzensizlik sorunu yaşadın mı peki :26:
evet,maalesef devam ediyo sorunum...
Ama ailemle konuştum bu konuyu,bizim sülalede olağan bişeymiş,annem teyzelerim falan...
o yüzden çok takılmıyorum artık.
Öylemi bunu bilmiyordum, şimdi evlenecek felan ya, ben ondan öyle demiştim. Ne bileyim evlenincede korunmak iyi gelmiyor felan diyorlar. Hele yumurtlama sorunu, adet düzeni sıkıntılı olanlara..
Bende oyleyim. Bazen gec, bazen de erken gelir. 2-3 sene oncesine kadar iki ay boyunca gelmedigi de oluyordu ama ben hic sorunmus gibi yaklasmadim buna. Hic kafaya takmiyorum, umarim onemli birsey degildir. Simdilerde Eskisine nazaran daha duzenli ama yinede 1 hafta gec veya erken geldigi oluyor arada sirada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?