Yumurtalık uyarıcı tedavi

Zeynep kay

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2025
4
2
1
25
Herkese merhaba şuan burada yeniyim umarım bana yardımcı olacak birileri vardır.
Bebek düşüncemiz var ve yaklaşık 1 yıldır korunmasız ilişki sonucu bebeğimiz olmadı. Doktorum letu başladı 5 gün kullandım bir yumurta 23 cm olmuş ve çatlatma iğnesi yazıp şu günlerde ilişkiye girin dedi. 3 gündür arıyorum iğne hiçbir yerde yok bugün akşam bir eczaneci getirecek sonunda sormak istedim şey şu. 3 gün önce doktorum zaten çatlamak üzere demişti acaba şuan ben tekrar letu içsem bir kaç tane ve o iğneyi yaptırsam ikiz ihtimali oluşur mu çok istiyorum. hayırlı evlatlarımız olsun hepimiz inşallah. Ama ikiz bebek hep hayalimin bir köşesinde sizce bu mümkün olurmu

Kaç yumurta vardı ultrasonda ve boyutları neydi? 23 mm olan büyürse ve çatlamazsa kiste dönüşür bu arada. Kendi kafanıza göre tedavi uygulamamalısınız

Kaç yumurta vardı ultrasonda ve boyutları neydi? 23 mm olan büyürse ve çatlamazsa kiste dönüşür bu arada. Kendi kafanıza göre tedavi uygulamamalısınız
23 cm sol tarafımda olan çatlayacak bu akşam belli dedi doktorum diğeri sağ taraf 11 idi

Back
X