Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlayan yumurtanın 18-20 mmden yüksek olması beklenir daha sağlıklı bi yumurta olduğunu gösterir buda döllenmeyi kuvvetlendirir birde kaliteli çatlayan yumurtanın spermle buluşamama durumuda olabilir o da hamileliğe engel durum yaratır. Yani sadece kaliteli biçimde çatlayan yumurta tek başına yeterli değilKızlar bisey sorcam benm simdi ovulasyon testi
İle yumurtlama olduğunu ve çatladıgını gördüm. Peki bu fsh falan bunlarla bunun alakası var mı yani yumurta çaTlıyorsa özetle çocuk neden olmaz
Yeterli boyuta geldiğini ancak vajinal ultrasonda görünebilir ne kadar boyutta olduğunu yada kesin çatlayıp çatlamadığı. Hem uzun hem çetrefilli işin içine girince öğrenmediğimiz şey kalmıyo hele bide uzun süre gebelik olmuyosa bu yolda inanılmaz bi bilgi ediniyosunBu çatlayan yumurtanın boyutunu öğrenmek falan baya uzun is sanırım üç Ay oldu demiyoruz yeni yeni buraları okumaya basladım
İncir kürü cok iyi diyolarPeki olgunlaşması icin bildiginiz bi yiyecek falan var mı
Doktorlar anlayabilir bunuHmm anladım yani olgunlasması önemli anladım simdi Olgunlaşıp olgunlaşmadıgını anlayamayız
Genelde havuç suyu nar suyu gibi şeyler önerilir ama insülin direnciniz varsa hepsi geri tepebilir çünkü şeker oranı yüksek şeyler bunlar o yüzden net bişey söylemek doğru değil bence alternatif yöntemleri uygulamak için gerçekten tüm tahlilleri yaptırıp vücudunuzu iyi tanıyıp başlamanız gerekir diye düşünüyorum nacizane fikrimPeki olgunlaşması icin bildiginiz bi yiyecek falan var mı
3.günü hormonlara birde 21.günü progesteron ve e2 değerinize mutlaka baktırın ordaki değerler yumurtanın ne kadar sağlıklı çatladığını gösteriyorÇok teşekkürler adetimin üçüncü günü mu gideyim hormon testi icin kadın doğum uzmanına
Çok sağ ol değerlendiremedik cok ama bakalım bi dahaki aya artık napalım bi hormonlarıma da baktırymÇatlama olmuş görünüyor çatlama olduktan sonraki 36 saati iyi değerlendirmeniz gerekiyo inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız![]()