Ne kistiydi canım soğan suyu denedin miKızlar merhaba. Hamilelik planlıyorum fakat 1 yıldır ugrasmama ragmen hala kalamadım. Aylardır yumurtalıklarımdaki kist erimesi için doktorumun verdiği bütün adet söktücüleri kullandım duphaston tarlusal. Bugun de tekrar muayene oldum ve kistim 6.00 mm olmuş 2 aylık doğum kontrol hapı verdi bu sıkıntıyı çeken bilgi verebilir mi? Herhangi Bi kür kullanman var mı acaba?
Yok denemedim ovarian kistler diye yazıyo çikolata kisti falan değil yaniNe kistiydi canım soğan suyu denedin mi
Merhabalar. Benim de yumurtalığımda basit kist vardı ve ilk muayenede 8.00 mm görünmüştü. Doğum kontrol hapı verdi dr ancak küçülme olmadı. Bebek istediğimiz ve Miyomum da olduğu için ameliyat ile aldırdım. Patolojide içi solid sıvı dolu ovarian kist yazıyorduKızlar merhaba. Hamilelik planlıyorum fakat 1 yıldır ugrasmama ragmen hala kalamadım. Aylardır yumurtalıklarımdaki kist erimesi için doktorumun verdiği bütün adet söktücüleri kullandım duphaston tarlusal. Bugun de tekrar muayene oldum ve kistim 6.00 mm olmuş 2 aylık doğum kontrol hapı verdi bu sıkıntıyı çeken bilgi verebilir mi? Herhangi Bi kür kullanman var mı acaba?
Doğum kontrol hapını kaç ay kullandınızMerhabalar. Benim de yumurtalığımda basit kist vardı ve ilk muayenede 8.00 mm görünmüştü. Doğum kontrol hapı verdi dr ancak küçülme olmadı. Bebek istediğimiz ve Miyomum da olduğu için ameliyat ile aldırdım. Patolojide içi solid sıvı dolu ovarian kist yazıyordu
2 ay kullanmam için verilmişti ancak 1 buçuk ay kullanabildim sonra ameliyat oldumDoğum kontrol hapını kaç ay kullandınız
Gecmiş olsun bende ilk defa kullancam inş erir yada küçülür bu ay erisin diye tarlusal verildi ama büyüme yaptı küçülmedi2 ay kullanmam için verilmişti ancak 1 buçuk ay kullanabildim sonra ameliyat oldum
Sadece kistim olsa ben de erimesi için her yolu denerdim. İnşallah sizinki doğum kontrol hapına yanıt verir ve erir. Geçmiş olsunGecmiş olsun bende ilk defa kullancam inş erir yada küçülür bu ay erisin diye tarlusal verildi ama büyüme yaptı küçülmedi
Tesekkür ederim inşallahSadece kistim olsa ben de erimesi için her yolu denerdim. İnşallah sizinki doğum kontrol hapına yanıt verir ve erir. Geçmiş olsun
Denicem önce doğum kontrol hapını gecmezse sogan kürünü denicemBenim dr arkadaşımın 6.00 mm vardı kisti ama soğan kürüyle ve doktorun verdiği ilaçla geçti soğan kürünü dene belki zor olur ama bence sabret sadece 1ay da bir şey kalmadı. Çok geçmiş olsun inşallah işe yarar
3 farklı doktora gittim ikisinden memnun kalmadım bu doktorum cok ilgili oldugu için bunla devam edeyim diyorum ama eğer ki buda çözüm bulamazsa başka Bi doktorla sansım denicemBazı kistler geçmiyor maalesef ilaçla. Benim de rahimde çeşitli kistler vardı. Bir yumurtaligimda da kist vardı. İçindeki sıvı boşaltıldı ameliyatla diğerleri de alındı. Bence geçmiyorsa bunu bir konuşun derim. Eğer ameliyatliksa hiç zaman kaybı olmasın. Veya başka bir doktora daha görunun. :)
Birlikte yürüttü diye biliyorum ama siz nasıl isterseniz öyle deneyin olmadı doktorunuza danışın şimdi yanlış bişey yaptırmayalımDenicem önce doğum kontrol hapını gecmezse sogan kürünü denicem
Birlikte agır gelir mi acaba diye düşündüm aslında ama zaten yaklaşık 2 aylık süreç olacak olmazsa bu ay birlikte deneyim diğer ay sadece doğum kontrolü kullanırımBirlikte yürüttü diye biliyorum ama siz nasıl isterseniz öyle deneyin olmadı doktorunuza danışın şimdi yanlış bişey yaptırmayalım
Canım tebrik ederim doktorun ne dedi peki kist içinKızlar 6+2 hamileyim sol yumurtalıkta 6.5 cm kist var dedi doktor şaşırdım kaldim ne kullancam nasıl geçecek hiç bir fikrim yok
2 haftada bi kontrole gideceğim gebelik kisti de olabilir dedi zararsızda olabilir dedi gerekirse alınacak ama şuan düşünmüyorum bebeğe zarar vermiyormuş sonuçta simdilik sıkıntı yokCanım tebrik ederim doktorun ne dedi peki kist için
Hakkında hayırlısı olsun Allah sağ salim yavruna kavuştursun canım2 haftada bi kontrole gideceğim gebelik kisti de olabilir dedi zararsızda olabilir dedi gerekirse alınacak ama şuan düşünmüyorum bebeğe zarar vermiyormuş sonuçta simdilik sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?