Bende aynı sıkıntıyı yaşadım. İlk deneme 7 yumurta göründü 16. günde toplandı. 3 yumurta zar zor döllendi uzun protokoldü grade 3 olan 3 embriyo kondu. Resimlerdeki embriyolarla alakasızlardı. 2. tedavimde mikrodoz protokol uygulandı sadece 3 yumurta elde edildi 2 tane grade 1 embriyo transfer edildi o da tutmadı.
Birşeyler yapmanın vakti gelmişti artık sorun ya yumurtalıklarımdaydı ya da bunu ben yaratmıştım. Düzenli beslenmeye başladım artık. Meyveden nefret ederdim. Bende sularını sıkıp içmeyi denedim. Artık o kadar abarttım ki günde en az 2 tane koca bardak meyve ya da sebze suyu içmeye başladım. Her gün yumurta yedim bal tükettim. Çay kahve hiç içmedim. Et tavuk balık bunları hiç eksik etmedim sofradan. Ölçülü ve az yedim kilo almayayım diye. Tam dokuz ay bu şekilde beslendim.
Tedaviye başladığım sırada akapunkturcunun kapısını çaldım. Yumurta geliştirme sırasında 3 kez, embriyo transferinden yarım saat önce toplam 4 kez akapunktura gittim.3. denemede mucize oldu gene antagonist protokol uygulandı 18 yumurta toplandı.Doktor 18 deyince yanımdaki hastaya baktım sanırım karıştırdınız dedim. Onunda onsekiz dedi. ben şok. 9 tanesi döllendi 8 tanesi 3. gün grade 1 di. Seçemiyoruz blastosist olmalarını bekleyeceğiz dediler. Şu an beklemedeyim. 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum. 2 adet grade 1 blastosistim benimle.
Stardust ın söylediklerine kesinlikle katılıyorum. Durumu seninkine çok benzeyen akapunktur ve femera protokolü sayesinde amerikan hastanesinde ikizlerine kavuşmuş olan iki kişi de ben tanıyorum. Bende eşime bu tedavide de az yumurta olur ve hamile kalamazsam İstanbula Amerikan hastanesine gitmek istediğimi söyledim. Çünkü bizim gibi yumurtaları az olan kişilere attığını vuran ebriyologlar lazım. Amerikan hastanesini embriyoloğu bu açıdan çok başarılı bence.
Umarım seninde herşey gönlünce olur. Rabbim sana gönlündekini verir.Allaha emanet ol.