Yumurtalıklarında kist olup hamile kalanlar;

inş sende de yarar adet düzene girer emin ol kistte cinsine göre yani benm yo kolmadı hala var 6cm şuan 2 aylı khamileym 3 ayı dolunca yok olur dedi bakalım..

İnşallah canım sağol.Ya aslında doğum kontrol hapını kullanmakta hep kararsız kaldım.Ocak ayında yeniden çocuk düşünüyoruz.Ama tabi dk hapı kullandığım için ancak şubatta başlayabilicez sanırım.Herşeyin hayırlısı olsun.

merhaba bende çikolata kisti vardı 2sene önce laparoskopi oldum ve bi seneye yakın dk hapı kullandım bıraktıktan bir sene sonra tekrar oluştu şükürki büyüme olmadı toplam 3tane vardı 6cm ve 2011 aralıkta evlendim 5 ay sonrada hamile olduğumu öğrendim doktor ek tedavi olmadan hamile kalman şaşırtıcı demişti ama hapı bıraktıktan 3ay sora hamile kalınabileceğimi okumuştum şuan kistlerim kayboldu kişiye göre değişken olabilir sanırım

merhaba bende çikolata kisti vardı 2sene önce laparoskopi oldum ve bi seneye yakın dk hapı kullandım bıraktıktan bir sene sonra tekrar oluştu şükürki büyüme olmadı toplam 3tane vardı 6cm ve 2011 aralıkta evlendim 5 ay sonrada hamile olduğumu öğrendim doktor ek tedavi olmadan hamile kalman şaşırtıcı demişti ama hapı bıraktıktan 3ay sora hamile kalınabileceğimi okumuştum şuan kistlerim kayboldu kişiye göre değişken olabilir sanırım

Canım ne güzel.Sağlıkla bebeğini dünyaya getirirsin inşallah.Çok şükür benim kistim öyle önemli değil 3 ay sonra düzenli kullan geçer dedi doktor.Yanlızca çok kanamam oldu.Acaba attım mı kistleri diye düşünüyorum.Sinir stresten oldu benim kistlerim biliyorum.Hiç kolay şeyler yaşamadım.İnşallah bundan sonra herşey güzel olur.

Canım ne güzel.Sağlıkla bebeğini dünyaya getirirsin inşallah.Çok şükür benim kistim öyle önemli değil 3 ay sonra düzenli kullan geçer dedi doktor.Yanlızca çok kanamam oldu.Acaba attım mı kistleri diye düşünüyorum.Sinir stresten oldu benim kistlerim biliyorum.Hiç kolay şeyler yaşamadım.İnşallah bundan sonra herşey güzel olur.

önemli olmamasına sevindim kist atılırmı atılırsa nasıl olur hiç başıma gelmedi ama okuduğum kadarıyla attıysan ağrısız olması ii bir şans olmuş stres gerçekten etkiliyor inşallah iyi olursun

öncelikle geçmiş olsun Allah sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin en güzel zamanda inş. ben ilk kızımda soğan suyu kürü uygulamıştım kist olduğu için adet olamıyodum düzenli bir şekilde bazen 2.5 ay sürüyodu adetimin gelmesi. Doktorum tedavi gerekebilir demişti ama bi baktım hapı dkh bıraktıktan 6 ay sonra hamile kalmışım 7haftalıkken öğrendik. şimdi 2.çocuğuma korunurken hemde sağ yumurtalıkta kist varken hamile kalmışım.. Yani bazen kist oluşumu gebeliği desteklemek için olabiliyomuş. herşey gönlünce olsun canım:nazar:

öncelikle geçmiş olsun Allah sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin en güzel zamanda inş. ben ilk kızımda soğan suyu kürü uygulamıştım kist olduğu için adet olamıyodum düzenli bir şekilde bazen 2.5 ay sürüyodu adetimin gelmesi. Doktorum tedavi gerekebilir demişti ama bi baktım hapı dkh bıraktıktan 6 ay sonra hamile kalmışım 7haftalıkken öğrendik. şimdi 2.çocuğuma korunurken hemde sağ yumurtalıkta kist varken hamile kalmışım.. Yani bazen kist oluşumu gebeliği desteklemek için olabiliyomuş. herşey gönlünce olsun canım:nazar:
Ben ilk gittiğimde doktor kistleri gördükten sonra lekelenmemde var dedim.Acaba hamilelik var mı dedi ama kistin var dedi.Hemen kan testi yaptı.Hamilelik çıkmadı yani demekki kistle hamile kalınıyormuş.Çok sağol canım amin inşallah bu kez sağlıklı evlatlarım olur hayırlısıyla.
önemli olmamasına sevindim kist atılırmı atılırsa nasıl olur hiç başıma gelmedi ama okuduğum kadarıyla attıysan ağrısız olması ii bir şans olmuş stres gerçekten etkiliyor inşallah iyi olursun

Yani ilk defa bu kadar kanamam oluyor.Çevremdekiler öyle idyolar ama bu kontrolümde bakalım doktorum ne diyecek.İnşallah geçmiştir.Tek isteğim o şuanda.

Merhaba benim de folikül kistim var - santim sıvı kistmiş sağ tarafımda yaklaşık iki ay kadar oldu teşhis konulalı ağrım çok oluyordu ilaçlar yazdı onlardan sonra biraz rahatladım ama bu aralar hem ağrım başladı hemde 1 hafta arayla iki defa adet gördüm acaba kistler patladıkça böyle adet olunuyor mu hamile kalmak istemiyorum şu an için ayrıca kalp kapağında yetmezlik var benim idrar yolu efeksiyonum da var 😔 biraz da bu yüzden hemen hamile kalmak istemiyorum en azından az da olsa iyileşince olsun istiyorum sabahtan beri sağ kasığımda ağrı var eşimde hamile misin yoksa diyip duruyor kafam çok karışık ya benim kist sıvı olduğu için hamile olması mümkün gözüküyor yani anlamadım gitti 😐

Öncelikle başınız sağolsun. Bende de pko var ve yaklaşık 8 aydır Diane kullanıyorum adetim düzene girdi ama bu ilacı kullanırken hamile kalabilir miyim yada bıraktıktan ne kadar süre sonra kalınıyor maalesef bilmiyorum. İnşallah en kısa zamanda kalırsın herşey beyinde bitiyor fazla kafana takma derim 😌

Back
X