Yumurtam boş çatlamış.

ZePuhian

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
65
-18
1
26
Merhaba kızlar ben haziranın 3 ü ovitrelle iğnesi oldum sağdakı yumurta büyüklüyü 22mm soldakı 20mm di. Daha öncesinde düşük yaşadım 1 defa martın 7 sinde . Haziranın 22 si regl oldm . Ama regl gibi değildi kahverengi lekelenme gibiydi et parçası gibi şeyler geliyordu 3 gün sürdü regl . Başladığı gün 1 saat ağrı çekdim sonra hemen geçti. Düşük yaşadığımdakı gibi ağrım vardı. Ama kısa sürdü. Dr yanına regl bitdiğinde gitdim. Kullandığım ilaçlar yüzüden regl öyle olmşm. 22 mm olan yumurta çatlamış ama boş çatlamış. Sağdakı ise çatlamamıştı. Şuan 21 günlük ilac verdi onu kullanıyorum bi sonrakı regl 2 ci günü yanına gidicem. Sizdede böyle boş çatlama oldumu? Daha sonra hamile kalan varmı?

Aslında çok iyi büyümüş yumurtaların benimde 22mm ye kadar büyüdü ilk denememde hamile kaldım.
Boş olayına gelince evet bu gbi durumlar nadirde olsa olabiliyor
Tedaviye başlamadan önce herhanqi bi sağlık sorunununz varmiydi
vucudunuzun üretkenliğine bakıldimi
Amh değerleri

Canim senin adina cok sevindim. Saglikla kucagina alirsin inwallah . Ben evlendikden sora korunsamda hamile kaldim . 3 aylikken dustugu icin dr. Sen kendin hamile kala biliyorsun dedi ama dusuk sonrasi yumurtaliklar zayiflamisti bende ilac kullandik buyumesi icin . Sondada catlatma ignesi. Dr bu ay saglikli yumurtan yokmus gelicek ay denicez bakalim insallah tutar. Cok fazla analiz verdim enfeksyondur bulmem nedir . Ama herseyim temiz cikti. Kismet bakalim gelicek ay olucakmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…