Yumurtam catladigi halde neden hamile kalamiyorum

trykglsrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
139
105
53
32
Kizlar pko luyum ve kiloluyum doktor yumurtan catlamaya baslamis dedi 3 gun odev verdi hersey tamam ama bugun hasta oldum neden hamile kalamiyoruz ya cok uzgunum ;(

Kizlar pko luyum ve kiloluyum doktor yumurtan catlamaya baslamis dedi 3 gun odev verdi hersey tamam ama bugun hasta oldum neden hamile kalamiyoruz ya cok uzgunum ;(
Canım geçmiş olsun bnde hem pko hem kiloluyum diyet yapmaya başla kilonun %10 kadarını ver kafi pkosta kalmak zormuş ilaç verdi mi doktorn ne kullanıyosun ? İnsülin direncine bakıldı mı büyük ihtimalle vardr çünkü pko ve kilo insülin direnci demek onun için ilaç kullanmam lazım ayrıca eşinin de spermiyogram yaptırmasını önerirm sayı hareketlilik morfoloji azsa yumurtaya ulaşması zorlaşır ulaşsa bile bi işe yaramaz

Yumurtalar gelismiyor demisti doktorum letrasan verdi adetin 3. Gununden itibaren gunde 2 kez olmak uzere 5 gun kullandim doktor ilac ise yaramis dedi iki tane buyuk yumurtan olusmus dedi ve catlamaya baslamislar dedi iliski onerdi ama olumsuz sonuc ;( E2,FSH,LH,TSH degerlerine baktirdi hepsi normal.. esimin sperm tahlilinde de bikac deger biraz farkli cikti ilac kullandi 4 ay

Hamile kalma sadece yuzde 20 i.duanizi eksik etmeyin.hayirlisi ile evlat sahibu olun ins

Bnde ikinci coucuguma kalmak istiyorum 5 aydri olmuyor ya o kadar morelim bozuluyorki yumurtlama tarihlerimide takip ediyorum cok canm sıkilıyor elden bsey gelmiyor dogumumda bi hata mi yapildi deliricem

Yumurtlama tarihlerini takip ettigim halde hamile kalamiyorsam kesin bisey mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…