Yumurtanın geç olgunlaşması

Tugce9242

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
2.385
349
53
26
Merhaba ben 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi denedim fakat gebelik oluşmadı. Bu ay üçüncüye deniyorum fakat yumurtalarım geç olgunlaşıyor bugün 13.gün kontrole gittim ama yumurtam gelişmemiş geçen ay da 18.gün gelişmişti bu bi problem mi ve çok az yumurtam oluyor geçen ay sadece bir tane olgunlaştı benimle aynı durumu yaşayan var mı kızlar

Belki yeteri kadar yükselmemiş olabilir. Antioksidan deneyebilirsiniz folik asit veya prowomen gibi vitaminlerde kullanabilirsiniz d vitamini ben d colerefor kullanıyorum haftada 2 alıyorum katkısı oluyor. Amh değerinizmi çok düşük acaba.
Folik asit uzun zamandır kullanıyorum zaten aynı zamanda d vitamini ve balık yağı kullanıyorum bu ay ınofolic combi hp kullandım yine de gelişmedi bende şaşırıyorum

Belki yeteri kadar yükselmemiş olabilir. Antioksidan deneyebilirsiniz folik asit veya prowomen gibi vitaminlerde kullanabilirsiniz d vitamini ben d colerefor kullanıyorum haftada 2 alıyorum katkısı oluyor. Amh değerinizmi çok düşük acaba.
Bana adetin 3.gününde hormon testi yaptı aslında ama amh bakmamış

Çok geç değildi benimki ama d vitaminim yükselince 2 - 3 gün kadar öne çekti ayrıca ben 2 kere d vitamini sayesinde hamile kaldım o yüzden özellikle d vitaminize baktırımanızı tavsiye ederim. Birde güneşli günlerde mutlaka dışarıya çıkın.
Folik asit olarak ne kullanıyorsunuz

Çok geç değildi benimki ama d vitaminim yükselince 2 - 3 gün kadar öne çekti ayrıca ben 2 kere d vitamini sayesinde hamile kaldım o yüzden özellikle d vitaminize baktırımanızı tavsiye ederim. Birde güneşli günlerde mutlaka dışarıya çıkın.
Östrojen hormonu kullanıyorum bi de rahim duvarım ince olduğu için

Tüp bebeğe yönlendirirler o yüzden amh değeri önemli ultrasondada bakıyorlar yumurta rezervine sizin bakılmadımı
O zaman niye bende amh bakmadı ki anlamadım ya ultrasonda sürekli bakıyor yumurta takibi yapıyor hem az yumurta var hemde geç olgunlaşıyor dedi zaten 3 kere klomen ve çatlatma iğnesi deneyelim olmazsa rahim filmi çekeriz dedi başka bi şey de önermedi

O zaman niye bende amh bakmadı ki anlamadım ya ultrasonda sürekli bakıyor yumurta takibi yapıyor hem az yumurta var hemde geç olgunlaşıyor dedi zaten 3 kere klomen ve çatlatma iğnesi deneyelim olmazsa rahim filmi çekeriz dedi başka bi şey de önermedi
Başka bir doktora gidin bence doktorunuz çok ilgili değil gibi

Back
X