Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hissetmiştim ilişkiden 3 gun sonraydı baya şiddetli ağrı olmustu. Zayıf olan anneler bebegı de erken hissediyor doktorum oyle soylemiştiArkadaslar cok merak ediyorum acaba yumurtanin rahime tutunmasini hissettinizmi :uhm:
aranizda bunu hisseden varsa yardimci olurmusunuz bana
kasiklarda cekme gibi ? :sm_confused:
Bende çok zayıfım ve yumurtlama dönemlerini hissediyorum. Aşılama oldum 5.günüm ve sol kasığımda ağrılar var acaba tutunmuş olabilir mi kızlarBen hissetmiştim ilişkiden 3 gun sonraydı baya şiddetli ağrı olmustu. Zayıf olan anneler bebegı de erken hissediyor doktorum oyle soylemişti
Bende de yumurtlama öncesi gelir akıntı 2-3 gün sonra ovülasyon testinde koyu çizgiyi görürüm bazen de çok kısa sürede aynı gün ya da sonraki günkızlar ben ovulasyon testine göre benim yumurtlama günüm bugün. Ama 2 gün önce oldu ben o bahsedilem yumurta kıvamında sünen akıntı.. yani ovülasyon testine göre bugün yumurtluyorum. O akıntı yumurtlamadan önce mi oluyor. çünkü bugün gayet sünmeyen normal bi akıntım var
Arkadaslar cok merak ediyorum acaba yumurtanin rahime tutunmasini hissettinizmi :uhm:
aranizda bunu hisseden varsa yardimci olurmusunuz bana
Meraba hamile olup olmadığınızı merak ettim bende ovülasyon günlerine dikkat ettim sağ kaşığımda vr bacaklarımda ara arada kalçamda sızlama hissediyorum adetime bir hafta var ama bu hissetiklerim yumurtlama zamanından beridir hissediyorum kadın doğuma gittim ama ultrasyonla baktı yumurtan çatlamış olabilir dedi kanda bakmadı tabi emin olamadım
Arkadaşlar ben yeni üyeyim konu açtım ama yorumları nerden nasıl takip edeceğime dair bir bileğim yok bana cevap yazan olduğunu nerden görebilirimBen hisettim birşey sanki bir iğne ucu batar gibi oldu bi iki kere.
Gerçektende o ay hamileydim..
Merhaba arkadaşlar ben de yeni üyeyim, yumurtlama günüm 10-14 Aralık arasındaydı ve 1 gün sekteyle her gün çalışmaşarımız oldu, ayın 10’unu hesaplarsam dünden beri, inanılmaz bi huzursuzluk mide yanmam ve kadınında kaşıklarımda ağrım var hatta kaşıklarımda bir sağ bir sol olarak çekilmeler de var ve sanki dizime kadar vuruyor o çekime ve ağrı sızılar, ayın 10’unda doktora gitmiştim ve yumurtan var gün aşırı denemeler yapın diyip, folik asit ve Demir ilacı vermişti, umutlanmaya korkuyorum acaba ilaçlar mı yapıyor yada acaba hamiş olabilir miyim ki![]()
Mutluberry naaptin..test falan yaptirdin mi
Ben hamileliklerimi hapşurduğumda kasığımda batma ve kasılma ile hissettim hep, yumurta tutunması diyemem sanırım rahimin değişmesiyle alakalı
Çok iyi anlıyorum seni, hamile kalmak istediğin için vücudu aynı belirtileri verebilir psikoloji çok önemli ama en önemlisi rahat kafa. Biliyorum çok klişe ama ne zaman kafandan atarsan o zaman hamile kalırsın. Hamile kalma ve kalamama konusunda tecrübeliyim kafanı başka işlere ver ve annenin dediği doğru normal hayatına devam et.Ay ben ilk gebeliğim olacak, nasıl bi pisikolojiyse, hapşırmaya da korkuyorum tutunamaz da düşer mi diye, anneme söyledim kızıyor kızım sen o kadar düşünme normal hayatına devam et,, yoksa sen etkilenirsin diyo,,![]()
Çok iyi anlıyorum seni, hamile kalmak istediğin için vücudu aynı belirtileri verebilir psikoloji çok önemli ama en önemlisi rahat kafa. Biliyorum çok klişe ama ne zaman kafandan atarsan o zaman hamile kalırsın. Hamile kalma ve kalamama konusunda tecrübeliyim kafanı başka işlere ver ve annenin dediği doğru normal hayatına devam et.
Canım 6 haftaya kadar görulebılır benım degerım 1560 Dı ama kese mese yoktu sata göre 8 haftalık ultrasona göre 5+3 de göruldu gec döllenmeymişmerhaba;
Dün öğrendim 4 haftalık hamileyimama kesem görünmedi sonucuda 581,3 çıktı dış gebelik korkum var bugünde karnımın sol tarafı hafif şiş ve arada iğne batmaları gibi ağrı oluyor tutunmaya mı çalışıyor acaba? cumartesiye kadar kese görünme ihtimali varmadır acaba
Canım 6 haftaya kadar görulebılır benım degerım 1560 Dı ama kese mese yoktu sata göre 8 haftalık ultrasona göre 5+3 de göruldu gec döllenmeymiş