Ya normal de aşılama günü usg ile bakılmaz mı yumurta ne alemde diye. Ben aşılama oldum ama ölüyorum ağrıdan diyorum bakın ne oluyor üstten muayene etti demez mi soldan 3 yumurta daha büyüyor ilişki yasak çoğul gebelik riski var

tabi bir tane bile tutmadı bunlar devlette oldu. İlgisiz bi kadına denk gelmiştim. Ama aşılama neden yapıldı eşinizin değerleri nasıl.
Benim de devlette oldu.
Aşılama esnasında bakılıyor mu hiç bilmiyorum ki bakmadılar heralde.
İlk aşılamam da 2 yumurta vardı büyük anlamadım çok hızlı oldu bitti eve geldim bi kaç gün dinlendim normal hayatıma döndüm.14 gün sonrada direkt afet oldum.
İkinci alışamamda yumurtam hemen büyüdü 12.gün aşılama oldu ve çok zor geçti kanamalı vs aşılamadan sonrada baya bi kasık ağrısı ve lekelenme oldu.
Bende bilinen bi sorun yok yumurtamın kist olduğu ay progesteron baktırmıştım ovülasyon olmadığı için düşük çıktı.
Bende bi sorun olduğu düşünüldü aşılama dediler.
20 aydır hiç hamile kalamadım hiç bir değerimde rahim filminde vs bi sorun yok.
Eşimde morfoloji sorunu var sanırım.
İki kere test verdi
İlkinde sayı 98 milyon ileri hız %62 morfoloji 0.
İkincide sayı 44 milyon ileri hız %48 morfoloji 1 çıkmış ve bize söylenmedi sorun var diye.
Doktora gidicez bakalım.
Bide bende vajinal enfeksiyon var rahim girişinde bi türlü geçmedi ayda bir iki kez damla kadar sarı akıntı oluyor smear testi yaptırdım enfeksiyon filan çıkmadı ama onun dışında bi belirti de yok vajinal muayenelerde de çıkmıyor.
Daha önce gebelik düşünmeye başladığım dönemde idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ağır böbreklerime kadar ağrı çektim ve kanlı işiyordum resmen ordan eser kaldı şimdi öyle şikayetlerim uok ama.
Benim hikayem böyle 28 yaşındayım amh 1.90