Yumurtası az olup emriyosunda döllenme yada gelişme problemi yaşayıp hamile kalanlar.

gerçekten öyle kelebekafyon benim bi önceki adette 3 folikül gözükmüştü..şimdi tek gözüktü..düşük doz bana uygun gelmedi sadece tek yumoş büyüdü..yüksek dozla 4 5 yumurta elde edilmişti..şimdide femara kullanıyorum bakalım nasıl cevap alıcam..herkesin vucudu farklı oluyor..denemedende anlaşılamıyor..işallah sende en kısa zamanda bebğine kavuşursun..allah hepimizin yüzünü güldürsün..

canım benim sen başladın mı tedaviye hadi bakalım bu tedavinde yüzün gülsün bebeklerini hayırlısıyla göndersin rabbim.rezerv azlığı olan kişilerde ya mikrodoz yada femera protokolü uygulanırmış.femera daha başarılı olurmuş diye okumuştum.ama dediğim gibi rahmin güzel bir paket açsın sana bu tedavinde insallah.bende eylül yada ekim gibi düşünüyorum.ozamana kadar kendimi kürlerle hazırlıyorum..ama bu protokol işini ciddi bir şekilde konuşacağım.

canım benim sen başladın mı tedaviye hadi bakalım bu tedavinde yüzün gülsün bebeklerini hayırlısıyla göndersin rabbim.rezerv azlığı olan kişilerde ya mikrodoz yada femera protokolü uygulanırmış.femera daha başarılı olurmuş diye okumuştum.ama dediğim gibi rahmin güzel bir paket açsın sana bu tedavinde insallah.bende eylül yada ekim gibi düşünüyorum.ozamana kadar kendimi kürlerle hazırlıyorum..ama bu protokol işini ciddi bir şekilde konuşacağım.

canım başladım salı muayene var femaraya tepki verirse iğneye geçilcekmiş..hakkımızda hayırlısı..allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin..seninde bu bekleme döneminde işallah güzel gelişmelerin olsun..sana en uygun tedavi hangisi ise o olsun allah o yönde ilerletsin..sende denemişmiydin femarayı...bu arada bana doktor ocak ayında ilk gittiğimde arginmax ginseng dhea coenzim 10 vermişti..benim fsh yüksekti baya düşürdü..kalite içinde iyiymiş..işallah bebişer gelir çok beletmez..:)

canım başladım salı muayene var femaraya tepki verirse iğneye geçilcekmiş..hakkımızda hayırlısı..allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin..seninde bu bekleme döneminde işallah güzel gelişmelerin olsun..sana en uygun tedavi hangisi ise o olsun allah o yönde ilerletsin..sende denemişmiydin femarayı...bu arada bana doktor ocak ayında ilk gittiğimde arginmax ginseng dhea coenzim 10 vermişti..benim fsh yüksekti baya düşürdü..kalite içinde iyiymiş..işallah bebişer gelir çok beletmez..:)

amin canım insallah. gelirler bizde beklemeyiz.canım ben femera kullanmadım benim protokolüm mikrodoz protokol lucrin ve puregon iğne vuruldum.lucrini yumurta çatlatma gününe kadar günde 2 defa vurundum göbüşüm delik deşik olmuştu:37::37::37:bakalım bu protokolde ne yapılacak gidince konuşacağım haziran adetimle gideyim diyorum çünkü temmuz ramazan ayı uğraşmak istemiyorum o zamnlarda.eylül ekim gibide tedavi olmayı düşünüyorum rabbimden izin verirse....canım gingsengi hap olarakmı aldın.yoksa toz karışımmı.

canım tedavin hayırlı olsun inş herşey yolunda gider bebeklerin gelir allah yardımcın olsun..

amin canım insallah. gelirler bizde beklemeyiz.canım ben femera kullanmadım benim protokolüm mikrodoz protokol lucrin ve puregon iğne vuruldum.lucrini yumurta çatlatma gününe kadar günde 2 defa vurundum göbüşüm delik deşik olmuştu:37::37::37:bakalım bu protokolde ne yapılacak gidince konuşacağım haziran adetimle gideyim diyorum çünkü temmuz ramazan ayı uğraşmak istemiyorum o zamnlarda.eylül ekim gibide tedavi olmayı düşünüyorum rabbimden izin verirse....canım gingsengi hap olarakmı aldın.yoksa toz karışımmı.

canım doktor bana trible ginseng verdi gnc de satılıyor günde 1 tane..arginmax günde 2 coenzim10 günde 1 dhea günde 2 bu şekilde kullanmıştım..birde folbiol....tabi canım sürekli takipte olmakta fayda var...

canım doktor bana trible ginseng verdi gnc de satılıyor günde 1 tane..arginmax günde 2 coenzim10 günde 1 dhea günde 2 bu şekilde kullanmıştım..birde folbiol....tabi canım sürekli takipte olmakta fayda var...

anladım canım gncden bende alayım bu gingseng hapını..

kızlar bu soğan kürü yapan arkadaşlar size bir sorum var bu soğan kürünü 10 gün mü yoksa 15 günmü yapıyoruz.yardımcı olursanız sevinirim:26::26::26::26:forumları okudum kimi 10 gün kimi 15 gün demiş:44::44::44::44::44::44:

bu arada balparmağın arı sütü bal polenini almıştım geldi.hemen yediim.bu kürümede başladım insallah..şifa rabbimden artıkkkkk

kızlar bu soğan kürü yapan arkadaşlar size bir sorum var bu soğan kürünü 10 gün mü yoksa 15 günmü yapıyoruz.yardımcı olursanız sevinirim:26::26::26::26:forumları okudum kimi 10 gün kimi 15 gün demiş:44::44::44::44::44::44:

canım bence yapma. Benim normal olan rahmimi çok incelltti . 3 ayda ancak düzeldi. Içme bence .

Cnm ayni olayi ablamin gorumcesi yasadi tek bi yumurta transfwr edilebildi malesef negatifsonuc aldi bi kere daha tup bebek yapmak icin adet olmayi beklerkenn adeti gecikti ve gebe oldugunu ogrendisimdi 8haftalik hile

canım bence yapma. Benim normal olan rahmimi çok incelltti . 3 ayda ancak düzeldi. Içme bence .

ay hadi ya bendede rahimde bir sorun yok ama ne bileyim yapayım demiştim keseyim bende o zaman çünkü akıntı falan gelmiyor.iltihap sorunu falanda olmuyor bende.iğnelerin etkisi geçmemiş bu ay onu farkettim yumurtlama olurken gelen yapışkan sıvıyı tam 3 defa gördüm.aferdersiniz peçeteye geldi.bu yapışkan şey yumurtladığımı gösterir değilmi..?

Cnm ayni olayi ablamin gorumcesi yasadi tek bi yumurta transfwr edilebildi malesef negatifsonuc aldi bi kere daha tup bebek yapmak icin adet olmayi beklerkenn adeti gecikti ve gebe oldugunu ogrendisimdi 8haftalik hile

maşallah ona ya rabbimin mucizesini yaşamış darısı bize olur insallah.rabbim verecek oldu mu veriyor işte.:ssz::ssz::ssz:

bundan sonra sitede fsh rezerv prolaktrin veya başka bir hormonal sorun yaşayıp yumurtası az olan embriyosu az olan ve bu konuda sorun yaşayan arkadaşlar için bizim gibi sorun yaşayıp hamile kalan arkadaşların msjlarını buraya koplayayıp arşiv oluşturup liste yapacağım çoğu arkadaş artık siteye girmediği için msjlarını buraya kopyalayacağım keşke aktif üye olsalardı en azından deneyimlerinden yararlanırdık.neyse msjları bize umut oluyor .bir kişiye umut olursak ne mutlu bize....

aim
Papatya

Giriş tarihi
Nov 2011

jasomia kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR 1.5 senelik evliyim 31 yaşındayım. gebe kalamadım ilaç tedavisine yeni başladım dr um kolmen verdi adetin 4.günü içmeye başla 5 gün iç altıncı gün gel ultrasonla bakalım yumurtlama olmuşmu die dedi gittim ogün adetin adetin 9. günü oluyo yani o gün ultrasonda sadece 1 yumurta gördü doktorum oda olgunlaşmamış capı 17 mm dedi.sonrada belki bugün yumurtlama günün değil ondan yumurtlama olmamıştır 5 gün sonra yani adetin 13.günü gel bide ozama bakalım ultrasondan olmassa seni tüp bebek merkezine gönderirim dedi.2 gün sonra gitcem dr a 1 yumurta ne demek oluyo yumurta kalmazsa menapoza girilmezmi zaten ben menapozamı giriyom adetlerimde düzenli ama korkuyoRUM ne demek oluyo bu.tüp bebek yönetemiyle hamile kalma ihtimalim varmı?bu arada önceki tahlil sonuçlarımı yazayım size adetin ikinci günü hormon tahlilim fsh 10,52 lh 5.63 estradiol <10.adetin 21. günüde progestona bakılmıştı oda 12.3 çıktı..ARKADAŞLAR ÇOM ÜZÜLÜYORUM NAPICAM BEN YA MENAPOZA GİRERSEM:((((
Canım asla ümidini kaybetme ben 34 yaşımdayım 1 yıldır korunmamamıza rağmen hamile kalamıyordum bu arada adetim çok azalmıştı doktorum sürekli miktarın önemli olmadığını söyleyip durdu,doktorumuzu değiştirdik fsh 19,20 çıktı gerisini sen düşün normal yolla asla hamile kalamıycağımı söyleyip tüp bebeğe sevketti doktor teşhis menopoz başlangıcı en yüksek doz ilaçlar kullanıldı ilk tedavimiz 11 gün sürdü ilaç tedavisi ve tek 1 tane yumurtam gelişti şansınız %8 dedi doktor bekledik 2.gün döllenme oldu şansımıza 1.kalite tek bir embriyo gelişti 9 kasımda transfer yapıldı 10 gün boyunca hiç bir belirti yok ...... yok dedik kısmet değilmiş 11.gün test yapıldı vee işte mucizee ilk deneme,tek yumurta ile hamile kalmışımm :) 24 haftalık hamileyim şu anda bir kızımız olucak Rabbim hepinize nasip etin asla olumsuz düşünmeyin yada düşündükçe beni hatırlayın,sevgilerimlee....

Back
X