- 25 Haziran 2020
- 241
- 209
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm zaten uzayan akıntı yumurtlama belirtisidir testte de çıkmış yumurtlama gunundesin. Yani tam olarak bunu kastettiysen yumurtlaman varKızlar ovulasyon testim yumurtlamaya var diyor ama uzayan yumurtlama akıntım var.tarihe baktığımda yumurtlama günlerindeyim.test bozuk değil her zaman ki gibi sıvı alımı saat vs dikkat ederek yapıyorumkasık ağrımda var.bilemedim akıntıya mı teste mi güvenmeliyim.
Yok kuzum testte pik çıkmadı onu sormuştum.pik olmadan yumurtlama akıntısı olan var mı diye.Canm zaten uzayan akıntı yumurtlama belirtisidir testte de çıkmış yumurtlama gunundesin. Yani tam olarak bunu kastettiysen yumurtlaman var![]()
Haa şuan anladm zaten yumurtlama akintisi önce gelir yumurtlamadan yumurtlama olup çatlama olduktan sonra da yapışkan akıntı sivilasmaya başlar. Yani o şekilde anlayabilirsin. Daha yumurtlaman olmamış o zaman.Yok kuzum testte pik çıkmadı onu sormuştum.pik olmadan yumurtlama akıntısı olan var mı diye.
Yumurtlamayı gördüğünüz günün ertesi günü aynı saatte sıvı alımına dikkat edip test yapmanız lazım eğer t cizgisi silikleşmiş ise çatlamış demektirKizlar yumurtlamadan kaç gün geçmiş olmasına rağmen hala yapiskan akıntı devam ediyorsa catlayip catlamadigini nasıl anlayacağız
Canım benim anlayamadigimda yumurtlama günü diye belirtilen tarihte evet yapışkan akıntı geliyor ama sonrasında o yapışkan akıntı bitmiyor ki adete kadar ara ara gelmeye devam ediyor aklım karıştıbu yumurtlama akintisi benim kafami cok karistiriyor.
henuz ovulasyon testine ihtiyac duymuyorum. o sebepten de telefon uygulamalarindan reglimi takip ediyorum.
reglim 27-28 gunde bir olur, duzenlidir.
uygulamaya gore ayin 9’u yumurtlama gunum. o gun herhangi bir belirti olmadi ama bugun yogun, yapiskan seffaf bir akintim oldu.
yani buna bakarsak, bugun mu yumurtlamis oluyorum? bugun yumurtladiysam uygulamadaki yumurtlama gunum yanlis mi?
eger oyleyse ben iki uc aydir bosa kurek cekmis oluyorum da.![]()
O uygulamalar yanılıyor canım.ovulasyon kiti dene.benimde yumurtlama akıntım oldu ama ovulastonda çift çizgi çıkmıyor.hatta tek çizgibu yumurtlama akintisi benim kafami cok karistiriyor.
henuz ovulasyon testine ihtiyac duymuyorum. o sebepten de telefon uygulamalarindan reglimi takip ediyorum.
reglim 27-28 gunde bir olur, duzenlidir.
uygulamaya gore ayin 9’u yumurtlama gunum. o gun herhangi bir belirti olmadi ama bugun yogun, yapiskan seffaf bir akintim oldu.
yani buna bakarsak, bugun mu yumurtlamis oluyorum? bugun yumurtladiysam uygulamadaki yumurtlama gunum yanlis mi?
eger oyleyse ben iki uc aydir bosa kurek cekmis oluyorum da.![]()