Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama akıntısı mı ovulasyon testi mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2020
241
209
103
Kızlar ovulasyon testim yumurtlamaya var diyor ama uzayan yumurtlama akıntım var.tarihe baktığımda yumurtlama günlerindeyim.test bozuk değil her zaman ki gibi sıvı alımı saat vs dikkat ederek yapıyorum 🤔 kasık ağrımda var.bilemedim akıntıya mı teste mi güvenmeliyim.

Kızlar ovulasyon testim yumurtlamaya var diyor ama uzayan yumurtlama akıntım var.tarihe baktığımda yumurtlama günlerindeyim.test bozuk değil her zaman ki gibi sıvı alımı saat vs dikkat ederek yapıyorum 🤔 kasık ağrımda var.bilemedim akıntıya mı teste mi güvenmeliyim.
Canm zaten uzayan akıntı yumurtlama belirtisidir testte de çıkmış yumurtlama gunundesin. Yani tam olarak bunu kastettiysen yumurtlaman var🙄

Canm zaten uzayan akıntı yumurtlama belirtisidir testte de çıkmış yumurtlama gunundesin. Yani tam olarak bunu kastettiysen yumurtlaman var🙄
Yok kuzum testte pik çıkmadı onu sormuştum.pik olmadan yumurtlama akıntısı olan var mı diye.

Yok kuzum testte pik çıkmadı onu sormuştum.pik olmadan yumurtlama akıntısı olan var mı diye.
Haa şuan anladm zaten yumurtlama akintisi önce gelir yumurtlamadan yumurtlama olup çatlama olduktan sonra da yapışkan akıntı sivilasmaya başlar. Yani o şekilde anlayabilirsin. Daha yumurtlaman olmamış o zaman.

Kızlar ovulasyon testi kullanmadım ama şöyle anlatabilirim çatlama gününden bir veya iki gün önce akıntı uzayan durumdadır tam yumurtlama gününde yapışkandır ve ağrılar çok yoğundur. Bel, karın, kasık hissedersiniz

Çok teşekkürler kızlar 👍süpersiniz şimdi anladım 😘

Kizlar yumurtlamadan kaç gün geçmiş olmasına rağmen hala yapiskan akıntı devam ediyorsa catlayip catlamadigini nasıl anlayacağız

bu yumurtlama akintisi benim kafami cok karistiriyor. 🤦🏻‍♀️
henuz ovulasyon testine ihtiyac duymuyorum. o sebepten de telefon uygulamalarindan reglimi takip ediyorum.

reglim 27-28 gunde bir olur, duzenlidir.

uygulamaya gore ayin 9’u yumurtlama gunum. o gun herhangi bir belirti olmadi ama bugun yogun, yapiskan seffaf bir akintim oldu.

yani buna bakarsak, bugun mu yumurtlamis oluyorum? bugun yumurtladiysam uygulamadaki yumurtlama gunum yanlis mi?
eger oyleyse ben iki uc aydir bosa kurek cekmis oluyorum da. 😅

henuz ovulasyon testine ihtiyac duymuyorum. o sebepten de telefon uygulamalarindan reglimi takip ediyorum.

uygulamaya gore ayin 9’u yumurtlama gunum. o gun herhangi bir belirti olmadi ama bugun yogun, yapiskan seffaf bir akintim oldu.

yani buna bakarsak, bugun mu yumurtlamis oluyorum? bugun yumurtladiysam uygulamadaki yumurtlama gunum yanlis mi?
Canım benim anlayamadigimda yumurtlama günü diye belirtilen tarihte evet yapışkan akıntı geliyor ama sonrasında o yapışkan akıntı bitmiyor ki adete kadar ara ara gelmeye devam ediyor aklım karıştı

Çok teşekkürler kızlar 👍süpersiniz şimdi anladım

O uygulamalar yanılıyor canım.ovulasyon kiti dene.benimde yumurtlama akıntım oldu ama ovulastonda çift çizgi çıkmıyor.hatta tek çizgi 😳🤔 test bozuk desem geçen ay da kullanmıştım bu testten.

ben de hep o uygulamalara guvenip, akinti takibi yapmiyordum hic. iki aydir dikkat ediyorum, uygulamada yumurtlama gunu diye belirtilen gunden hep 2-3 gun sonra oluyor o akinti.
yani eger dogru tespit ettiysem, benim yumurtlama gunum 16. gun itibariyle basliyor. ya da gec mi yumurtluyorum ay bilmiyorum ki. 😂

Back
X