- Konu Sahibi Unconscionable
Evet kasetler gecikmeyle veriyorAlma bence, iki ay önce belki beş altı test böyle çıktı. Kaset testlere güveniyorum ben artık sadece, onda da hemen çıkmıyor diyorlar zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kasetler gecikmeyle veriyorAlma bence, iki ay önce belki beş altı test böyle çıktı. Kaset testlere güveniyorum ben artık sadece, onda da hemen çıkmıyor diyorlar zaten
Anladım canım inşallah gönlünce olurHaklısın kuzu bende son testler olduğu için yaptım yoksa zaten test olsa da olmasa da değerlendireceğim bir aydı planlıydı. Bi de takviye aldım filan bakalım nolcakkk
Çok sevindim kuzu aşılama olayına. Mutlaka haber ver ayyyy İnşallah tekte hallolurAnladım canım inşallah gönlünce olurbende 2 defa çatlatma iğnesi denedim yine olmadi bir ay ara verdim bu ay adet olmayı bekliyorum sonrasi asilama yapacağım olursa öyle planladık doktorumla.
Ve daha doğru sonuç veriyor. Erken gebelik testlerinin güvenilirliği çok düşük. İki ay önce beni mahvetti o testler, geçmiş konuşmalarda görsel varEvet kasetler gecikmeyle veriyor![]()
Ve daha doğru sonuç veriyor. Erken gebelik testlerinin güvenilirliği çok düşük. İki ay önce beni mahvetti o testler, geçmiş konuşmalarda görsel var
Kuzu gebelik olabilir ya çünkü döngünün 21. Günü diyosun, hemen hemen Rahime ulaşmış oluyor döllenmiş yumurta. Döngü uzunluğun ne kadar 28 gün filan ise bence bu yumurtlama değil gebelik olma olasılığı yüksekBugün yine test yaptım 1 saat sonra ince bi çizgi çıktı elimde başka test kalmadı bi tane ovulasyon testi buldum onu yapayım dedim döngümün 21. Günündeyim pik bence acaba gebelik işareti olabilir mi Eki Görüntüle 3671926
Yani döngü sürem değişken pcostan dolayı ama progestan da kullanıyorum ve iki aydır 22. Günde regl oluyorm şimdi de göğüste hassasiyet mide bulantısı falan oluyor bakalım ya yarın test yaparım yine olmadı ama test de kalmadı elimdeKuzu gebelik olabilir ya çünkü döngünün 21. Günü diyosun, hemen hemen Rahime ulaşmış oluyor döllenmiş yumurta. Döngü uzunluğun ne kadar 28 gün filan ise bence bu yumurtlama değil gebelik olma olasılığı yüksek
Pco varsa bişi diyemiyorum kuzu, kan versene en temizi oYani döngü sürem değişken pcostan dolayı ama progestan da kullanıyorum ve iki aydır 22. Günde regl oluyorm şimdi de göğüste hassasiyet mide bulantısı falan oluyor bakalım ya yarın test yaparım yine olmadı ama test de kalmadı elimde
Ay cidden mi ya kuzu sen dediğim takviyeyi desene bi, benimdi dört günüm var, test yapsam cıkar mı diye düşünüyorum ilk idrar değil tabi bilemedim ya yarın sabahı beklesem iyi ama beklemesi zorCanisi adet oldum sabah
Sonucunun ne oldu acaba N naz278 bende bu ay ilk kez progestan kullanıyorum progestan kullanmaya devam ederken mi regl oluyorsunuz ben bırakınca olucam diye anladı. Doktorun dedigindenYani döngü sürem değişken pcostan dolayı ama progestan da kullanıyorum ve iki aydır 22. Günde regl oluyorm şimdi de göğüste hassasiyet mide bulantısı falan oluyor bakalım ya yarın test yaparım yine olmadı ama test de kalmadı elimde
Seni merak ediyorum ins sonucun iyi olur canimAy cidden mi ya kuzu sen dediğim takviyeyi desene bi, benimdi dört günüm var, test yapsam cıkar mı diye düşünüyorum ilk idrar değil tabi bilemedim ya yarın sabahı beklesem iyi ama beklemesi zor
Hayırlısı kuzum valla çok istemekten olmuyor heralde bizlerinkiSeni merak ediyorum ins sonucun iyi olur canim