Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Kızlar iki gündür adet olacakmışım gibi kasıklarım patlıyor benim ya hatta bazen böyle rahim içinde dökülme başladığında bir sızı oluyor ya tam adet sancısı, işte öyle ağrı da giriyor çok erken ama beklenen adet 27 sinde. Yani bu sancılarım adete bir iki gün kala olurdu bende. 😒
Üşütmüş olabilir misin yoksa acaba döllenmeden midir? Benim de adetim 25 temmuzda bir kaç gün önce inaaaanılmaz göğüs ağrılarım vardı ama geçtiler bugün yok. Belkii diyordum ama ağrılar geçince de herhalde bu ay olmadı dedim. İlk kez korunmadık ve şu şekilde ilerledi.

Eklentiler

• IMG_4450.webp
    IMG_4450.webp
    21 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar iki gündür adet olacakmışım gibi kasıklarım patlıyor benim ya hatta bazen böyle rahim içinde dökülme başladığında bir sızı oluyor ya tam adet sancısı, işte öyle ağrı da giriyor çok erken ama beklenen adet 27 sinde. Yani bu sancılarım adete bir iki gün kala olurdu bende. 😒
İnşallah yerleşme belirtisidir canisi. Bide dün demistin enfeksiyon olabilir diye. Bol su içmeye çalış eğer geçmezse de bi doktora gidebilirsin geçmeyecek düzeyde ise

Üşütmüş olabilir misin yoksa acaba döllenmeden midir? Benim de adetim 25 temmuzda bir kaç gün önce inaaaanılmaz göğüs ağrılarım vardı ama geçtiler bugün yok. Belkii diyordum ama ağrılar geçince de herhalde bu ay olmadı dedim. İlk kez korunmadık ve şu şekilde ilerledi.
Gebelik ihtimalimiz var zaten ama erken sanki. Benim göğüste bişi yok aynen benimki de geçince bende başka bişeydir diyorum ama ayy bilmiyorum diğer gebelikte bu kadar olmadı benim o yüzden anlam veremiyorum. İnşallah hamileyizdir tabiki. Ama değilse bu ne ağrısı😃😃😃

Bu arada son adet tarihin ne zaman

23-24 temmuz gibi genelde düzensiz ondan tam tarih diyemiyorum ama ağrımın regl ağrısı olmasından çok korkuyorum umarım hamileyimdir haber edicem inşallah senin de güzel haberini alırız en yakın zamanda 🥹❤️
Daha varmış seninde. Umarım bebştir. Benimki 27 ya çok var vallahi, soğuk mu aldım dicem ama hava da sıcak yani antep gibi bir yerde ne soğuk alması 🤦🏻 şişkinlik ve gaz da cabası

Canım sigarayı bırakmaya calis ya. Bugün hissettiğin psikolojik olarak da hissetmiş olabileceğin bir şey olabilir. Sen bol su içmeye devam et enfeksiyon olsa bile atlatırsın
Ay ben bazı mesajları kaçırıyorum ya bunu yeni gördüm. Kesinlikle bırakmam lazım ama irade mi yok bilmiyorum ki, şu an sıkıntılı bi süreçteyiz yoksa sigara içmiyordum. Psikolojik olma ihtimaline karşı farklı şeylerle uğraşmaya çalışıyorum bakalım nolcak

Eki Görüntüle 3618155
Mesela en sondakinide yeni yaptım daha silik bilerek yaptım çünki bakacağım 25 de koyulaşma var mı die eğer varsa gebelik testi yapacağım bi arkadaşım da öyle öğrendi gebeliğini
Ben de bu ay ilk kez deniyorum uygulamaya göre bugün yumutlama günü ama dün ki testim pik bugün çatlamış sanki rica etsem bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_3188.webp
    IMG_3188.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 29

Bende de yok ya akıntı
Akıntı bendede hiç yok çatlamadan sonra olmadı öyle 😀

Bende kasık ağrımı düşününce akıntı yok diyorum ve şüphe tamamen gidiyor, valla ayağıma çorap, sırtıma Hırka aldım bu sıcakta. Hasta
Bende kasık ağrımı düşününce akıntı yok diyorum ve şüphe tamamen gidiyor, valla ayağıma çorap, sırtıma Hırka aldım bu sıcakta. Hasta olmaktan korkuyorum açıkcası 😅
İnşallah olmaz hastalık daha baya var günümüze zaten çoğu belirtiler gidince hamile olduğunu öğreniyormuş canım sonra belirtiler başlıyormuş ben kızımda koyu idrar görünce aşırı test yapmıştım başka hiçbir belirti yoktu sonra kesinleşti hemen kasık göğüs ağrısı başladı bulantı oldu ve mesela benim adete yakın göğüslerim ağrıyor dolgunlaşıyor anlıyorum hamile olmadığımı adet oluyorum zaten

Back
X